ronin Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 11 минута, Nikola Stojanovic рече Nema je bre, dodje pa nestane, . Nisam to ocekivao od nje, dozivece mi brat pomracenje i promrzline. @ronin Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 19 часа, Lady Godiva рече Што женска лаж? zensko si, znas ti to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 1 минут, Heraklit рече Odvratno je simpatična Ima dobar glas! I jos po nesto, al nema veze sad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Управо сада, ronin рече Leee, a batica bi i zivot dao svoj. Vidi da si spreman na zrtvu, brate moj, daj malo udri romantiku. XD ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече Leee, a batica bi i zivot dao svoj. Vidi da si spreman na zrtvu, brate moj, daj malo udri romantiku. XD Поет је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 @ronin Jaoj bre brisi ovo dok nije vidla , ode sve u propast. Promasio je link batica, na ovo je mislio. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 19 минута, Иван ♪♫ рече Ima dobar glas! I jos po nesto, al nema veze sad... Glas se čuje i sa džakom na glavi Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 22 минута, ronin рече ronin and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 8 минута, Nikola Stojanovic рече @ronin Jaoj bre brisi ovo dok nije vidla , ode sve u propast. Promasio je link batica, na ovo je mislio. sto, sta sali moj numeri „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 @ronin Pa ne fali nista, kad dodje sestra ce dobijes odgovor. Morgen ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @ronin Pa ne fali nista, kad dodje sestra ce dobijes odgovor. Morgen ! Поет је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 @ronin Brate ce se spandjamo na kraju ti i ja, al sta fali udri na veselje. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @ronin Brate ce se spandjamo na kraju ti i ja, al sta fali udri na veselje. nisam u tom fazonu Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука