ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 Управо сада, Natasenka рече jes ovo ti kad si bio mali? nešto mi ličiš. becka skola, istureno odeljenje u Krivoj Reci Natasenka је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 13 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Samo ti štrikaj, ne slusaj sta ti govore mangupi. Dje ode Ronin? P.S. Moze jedne carapke za mene od vunice, ne pitam posto kosta. imam ja to. ovd se vika priglavci. šaljem uz kontalicu. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 Управо сада, ronin рече becka skola, istureno odeljenje u Krivoj Reci dzentlmen od malih nogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 14 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Samo ti štrikaj, ne slusaj sta ti govore mangupi. Dje ode Ronin? P.S. Moze jedne carapke za mene od vunice, ne pitam posto kosta. u toku su zavrsne pripreme za operaciju "osvajanje dame" Поет је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 2 минута, Natasenka рече dzentlmen od malih nogu. Džentlmen se ne postaje, džentlmen se rađa „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 Управо сада, ronin рече Džentlmen se ne postaje, džentlmen se rađa jednom u ihaha j godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 7 минута, Natasenka рече jednom u ihaha j godina. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 Nikola, može sine sve za tebe Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @Ana B. Carapke jedne da me ugreju, nije bitna boja i u to se ne razumem. Dje je brat Ronin? Daj brate javljaj se dok je Ana darezljiva, trazi dusu da ti ugreje . Pusti mene i moje noge, azdiso sam. @ronin ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Carapke jedne da me ugreju, nije bitna boja i u to se ne razumem. Dje je brat Ronin? Daj brate javljaj se dok je Ana darezljiva, trazi dusu da ti ugreje . Pusti mene i moje noge, azdiso sam. @ronin moze meni jedan šal Kad je bal nek je maskembal Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @ronin Pa dje ti je dusa, Sinaneeeeee, zar u VRATU?? Daj bre budi malo kreativniji. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 uf. kreativno je. sasvim dovoljno za jedno muško. plela sam ženske šalove. potražnja za muškim. treba se obučiti. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @ronin Pa dje ti je dusa, Sinaneeeeee, zar u VRATU?? Daj bre budi malo kreativniji. dobro moze i jedan vuneni dzemper, taman da kompletiram kolekciju „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 15 минута, ronin рече dobro moze i jedan vuneni dzemper, taman da kompletiram kolekciju Sve za naše ratnike ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @ronin Fakticki si me razocarao. Kaki si to balvan. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука