ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 7 часа, Nikola Stojanovic рече Hahaha, je si ti brate zenjet? Daj bre stisni petlju, sto se lige tice omasio sam. Ti si pecen. sada si postao i prorok Sta ces sledece da pogodis, brojeve za Loto „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 18 часа, Natasenka рече poluistina. do pola tačno. od pola nije. ne srljaju neki iz veze u vezu. poz. Ne mislim konkretno samo na vezu, nego i na kontakte sa drugim tj novim ljudima. Ljudi projektuju u novim kontaktima ili vezama "te repove iz proslosti", pa imaju predrasude i neka ocekivanjs prema novim ljudima. To obicno ljude paralise ljude da nastave dalje i da razumeju druge. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 16 часа, Bianca рече Nikako. Ženi treba muškarac, a ne sluga... ko nema svoje ja i koji će da žrtvuje svoje potrebe zbog mojih hirova. Muškarac je slonac, ne mlakonja kojim svi manipulišu. Momak za vezu i prijatelj... dve totalno odvojene kategorije. Dobri prijatelji su kao braća... bliski smo, ali kao ni sa rođenom braćom nema one romantične bliskosti kao u vezi. Ironija je da mi sva prijateljstva nadžive veze. Hvala ti za lepu želju. Mlada si pa zato i pricas o hirovima. Kads budes zrelija i starija drugacije ces misliti, jer za brak ti bas trebosoba puna razumevanja sa kojom ces deliti teret bracne veze.w Ja pricam o zrelom odnosu muskarca i zane, onako jednom lepom i harmonicnom odnosu, gde su oboje blagi i trude se da ugode jedno drugom i da se razumeju. Kod mladih ljudi je to odmah i sad, niko nece da ceka. ? Pisala si da te je neki fin nacrnio sto si ga odbila. Mozda je fin al je previse sujetan (shvatice vremenom) oprosti mu i nemoj misliti da su svi fini momci takvi. Ps: Ovo ti je samo forum, fiktivni ljudi, mnogi se i sale, ne dozvoli dati komentari kvare mir a jos manje da pises kako te boli glava i da ces da se kljuknes lekovima. Nikog to ne zanima. ? Decko i osoba za brak su dve razlicite stvari. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 8 часа, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Plemenito, uzviseno ropstvo! Ma sta zena blebetala, gleda da se samo kome potcini. Uvek i bez izuzetaka. Sreca muskarceva se vika ,,hocu". Zenina ,,on hoce". Mislim da materinstvo resava njihove probleme i zagonetke. Ne bih se mnogo upustao u filozofiju i ako bih mozda voleo. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 2 часа, ronin рече sada si postao i prorok Sta ces sledece da pogodis, brojeve za Loto ,,Proroče ustaj, motri, vnemlji,Ispunjen mojom voljom budi,I hodeći po moru, zemlji,Rečima žezi srca ljudi.” Visi se bre iz aviona, ta naklonost i umljavanje oko nogu. Loto sl nedelje. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 1 сат, Liga Džentlmena рече Ne bih se mnogo upustao u filozofiju i ako bih mozda voleo. ? Nema tu batice nikakve filosofije, trebas samo da osmatras malo. To ti je prosta aksioma kao 2 i 2. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 11 минута, Nikola Stojanovic рече ,,Proroče ustaj, motri, vnemlji,Ispunjen mojom voljom budi,I hodeći po moru, zemlji,Rečima žezi srca ljudi.” Visi se bre iz aviona, ta naklonost i umljavanje oko nogu. Loto sl nedelje. dobro ako ti tako kazes, proroce! „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @ronin Odlicna je serija, gledaj ako nisi. ronin је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 23 минута, Nikola Stojanovic рече @ronin Odlicna je serija, gledaj ako nisi. sada uzivam u zimskim carolijama, nemam vremena za serije „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @ronin 8 epizoda po 40tak minuta. Ali pusti to. Kad ces da krenes u ž attack? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 39 минута, Nikola Stojanovic рече @ronin 8 epizoda po 40tak minuta. Ali pusti to. Kad ces da krenes u ž attack? upravo razradjujem plan napada Поет је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @Ana B. Drz se sister. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 14 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Drz se sister. Da znaš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 @Ana B. Samo ti štrikaj, ne slusaj sta ti govore mangupi. Dje ode Ronin? P.S. Moze jedne carapke za mene od vunice, ne pitam posto kosta. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 пре 4 часа, Liga Džentlmena рече Ne mislim konkretno samo na vezu, nego i na kontakte sa drugim tj novim ljudima. Ljudi projektuju u novim kontaktima ili vezama "te repove iz proslosti", pa imaju predrasude i neka ocekivanjs prema novim ljudima. To obicno ljude paralise ljude da nastave dalje i da razumeju druge. jes ovo ti kad si bio mali? nešto mi ličiš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука