Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, Nikola Stojanovic рече

Hahaha, je si ti brate zenjet? :D:D Daj bre stisni petlju, sto se lige tice omasio sam. Ti si pecen. :D:D

sada si postao i prorok:smeh1: Sta ces sledece da pogodis, brojeve za Loto:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 18 часа, Natasenka рече

poluistina. do pola tačno. od pola nije. ne srljaju neki iz veze u vezu. poz.

Ne mislim konkretno samo na vezu, nego i na kontakte sa drugim tj novim ljudima. Ljudi projektuju u novim kontaktima ili vezama   "te repove iz proslosti", pa imaju predrasude i neka ocekivanjs prema novim ljudima. To obicno ljude paralise ljude da nastave dalje i da razumeju druge. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Bianca рече

Nikako. Ženi treba muškarac, a ne sluga... ko nema svoje ja i koji će da žrtvuje svoje potrebe zbog mojih hirova. Muškarac je slonac, ne mlakonja kojim svi manipulišu.

Momak za vezu i prijatelj... dve totalno odvojene kategorije. Dobri prijatelji su kao braća... bliski smo, ali kao ni sa rođenom braćom nema one romantične bliskosti kao u vezi.

Ironija je da mi sva prijateljstva nadžive veze.

Hvala ti za lepu želju. :D

Mlada si pa zato i pricas o  hirovima.

Kads budes zrelija i starija drugacije ces misliti, jer za brak ti bas trebosoba puna razumevanja sa kojom ces deliti teret bracne veze.w

Ja pricam o zrelom odnosu muskarca i zane, onako jednom lepom i harmonicnom odnosu, gde su oboje blagi i trude se da ugode jedno drugom i da se razumeju.

Kod mladih ljudi je to odmah i sad, niko nece da ceka. ?

Pisala si da te je neki fin nacrnio sto si ga odbila. Mozda je fin al je previse sujetan (shvatice vremenom) oprosti mu i nemoj misliti da su svi fini momci takvi. 

Ps: Ovo ti je samo forum, fiktivni ljudi, mnogi se i sale, ne dozvoli dati komentari kvare mir a jos manje da pises kako te boli glava i da ces da se kljuknes lekovima. Nikog to ne zanima. ?

Decko i osoba za brak su dve razlicite stvari.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Plemenito, uzviseno ropstvo! Ma sta zena blebetala, gleda da se samo kome potcini. Uvek i bez izuzetaka. Sreca muskarceva se vika ,,hocu". Zenina ,,on hoce". Mislim da materinstvo resava njihove probleme i zagonetke. :D:D

Ne bih se mnogo upustao u filozofiju i ako bih mozda voleo. ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ronin рече

sada si postao i prorok:smeh1: Sta ces sledece da pogodis, brojeve za Loto:))

,,Proroče ustaj, motri, vnemlji,
Ispunjen mojom voljom budi,
I hodeći po moru, zemlji,
Rečima žezi srca ljudi.”  :D:D

Visi se bre iz aviona, ta naklonost i umljavanje oko nogu. :D:D Loto sl nedelje. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Ne bih se mnogo upustao u filozofiju i ako bih mozda voleo. ?

Nema tu batice nikakve filosofije, trebas samo da osmatras malo. :) To ti je prosta aksioma kao 2 i 2. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Nikola Stojanovic рече

,,Proroče ustaj, motri, vnemlji,
Ispunjen mojom voljom budi,
I hodeći po moru, zemlji,
Rečima žezi srca ljudi.”  :D:D

Visi se bre iz aviona, ta naklonost i umljavanje oko nogu. :D:D Loto sl nedelje. 

dobro ako ti tako kazes, proroce!:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Nikola Stojanovic рече

@ronin Odlicna je serija, gledaj ako nisi. :D:D

sada uzivam u zimskim carolijama, nemam vremena za serije:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Nikola Stojanovic рече

@ronin 8 epizoda po 40tak minuta. Ali pusti to. Kad ces da krenes u ž attack? :D:D

upravo razradjujem plan napada:pucpuc2::))

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Ana B. Samo ti štrikaj, ne slusaj sta ti govore mangupi. :D:D Dje ode Ronin?

P.S. Moze jedne carapke za mene od vunice, ne pitam posto kosta. 

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Liga Džentlmena рече

Ne mislim konkretno samo na vezu, nego i na kontakte sa drugim tj novim ljudima. Ljudi projektuju u novim kontaktima ili vezama   "te repove iz proslosti", pa imaju predrasude i neka ocekivanjs prema novim ljudima. To obicno ljude paralise ljude da nastave dalje i da razumeju druge. 

2396_tmb_56167966_acid_picdump_73.jpg

jes ovo ti kad si bio mali? nešto mi ličiš. ;) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...