Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 часа, Smaragdni kamičak рече Lepotu unutrašnjih sedišta, recimo. (jest' pleonazam, al' mora) Kozna sedista.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 часа, Ana B. рече pa da je muško neko ko brine i zalaže se za porodicu, stub... A - stub? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 2 часа, Vegeta рече A ja sam bar duplo jači nego što sam onda bio, auto je mnogo lakši od kamiona i imam 50mg fedrice na raspolaganju. Pa sta imas da ga guras ti ces da ga izneses. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Tako nesto. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 6 часа, Liga Džentlmena рече A - stub? Čvrst oslonac... Smaragdni kamičak and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 часа, Ana B. рече Čvrst oslonac... A ti njemu? Valjda to treba da bude uzajamno?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 15 часа, Natasa. рече E stvarno zvučiš kao pevaljka iz '90. i neke . #Snekiwouldbeproud Snekicina skola Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече A ti njemu? Valjda to treba da bude uzajamno?? Treba, al zna se sta je pravo musko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече Treba, al zna se sta je pravo musko Šta to dođe? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Evo da objasnim moja sestra i moja krstena kumica imaju divne brakove i divnu decu. To su veze još iz srednje škole, dobro to je retko, al bar se ne istroše na neke pogrešne osobe... Ne verujem da je samo do žene, utiče i kako je neko vaspitan i odrastao... Nego važno je da su muževi uvek tu za porodicu, znači bilo je perioda kada nisu morale da rade, jer su morale da se posvete deci, e taj osećaj je potreban da znaš da možeš da se osloniš, a ne sve sam da vučeš ko konj... Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 9 минута, Ana B. рече Evo da objasnim moja sestra i moja krstena kumica imaju divne brakove i divnu decu. To su veze još iz srednje škole, dobro to je retko, al bar se ne istroše na neke pogrešne osobe... Ne verujem da je samo do žene, utiče i kako je neko vaspitan i odrastao... Nego važno je da su muževi uvek tu za porodicu, znači bilo je perioda kada nisu morale da rade, jer su morale da se posvete deci, e taj osećaj je potreban da znaš da možeš da se osloniš, a ne sve sam da vučeš ko konj... Ne zabotavi da treba da znaju i ajvar da kuvaju. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Ne zabotavi da treba da znaju i ajvar da kuvaju. ? Treba Čekaj ko? Ako je muškarcu lakše da kuva ajvar nego da zaradi novac nek se uda bogato :))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 9 минута, Ana B. рече Treba Čekaj ko? Ako je muškarcu lakše da kuva ajvar nego da zaradi novac nek se uda bogato :))))))))) Vidis da je to cilj vecine danasnjih muskaraca. Tj lovatora. Hehe, sama si rekla u nekom postu.? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Opaaa Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 1 hour ago, Ana B. рече Treba, al zna se sta je pravo musko ... 1 hour ago, Natasa. рече Šta to dođe? ... "Udari dva dlana, sve po propisu..." Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука