Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Sve kilavo i razmaženo Ti onda bolje da potrazis nekog od ovih malopre ponudjenih, sto vredjaju zene? Bil bi takav odgovarao? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Ti onda bolje da potrazis nekog od ovih malopre ponudjenih, sto vredjaju zene? Bil bi takav odgovarao? a dobro ne valja preterivati, al ono što sam imala prilike da vidim žene danas više vuku, da sam muško mene bi bilo sramota :)))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 15 минута, Ana B. рече U ne mogu da nađem sad da li je rekla Koko Šanel tako neka javna ličnost... Kokoska Nela... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече Pokazuješ znake požrtvovanosti, na dobrom si putu. Samo između snega i zagrljaja ubaci prsten. Al to bi znacilo da moram da je vodim kuci ako vec planiram prsten?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече a dobro ne valja preterivati, al ono što sam imala prilike da vidim žene danas više vuku, da sam muško mene bi bilo sramota :)))))) Vuku ih za nos ili za bradu?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Al to bi znacilo da moram da je vodim kuci ako vec planiram prsten?? Pred oltar. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Vuku ih za nos ili za bradu?? Misliš da ih vuku za nos? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече Kokoska Nela... A nek bude :)))) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Nego, sta sam do sad mog`o da primetim na ovoj temi? Mnogo tezine u govoru, odnosima, stavovima. Sve pametnjakovici. Ne znam kako vam to ljudi uopste ne dosadi... opustite se malo, nemojte da budete najbolji, ne trudite se da ostavite lazni utisak o sebi, budite to sto jeste, prirodno i covecno. Nece niko da vam poskida cinove ako ste obicni ljudi... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Nego, sta sam do sad mog`o da primetim na ovoj temi? Mnogo tezine u govoru, odnosima, stavovima. Sve pametnjakovici. Ne znam kako vam to ljudi uopste ne dosadi... opustite se malo, nemojte da budete najbolji, ne trudite se da ostavite lazni utisak o sebi, budite to sto jeste, prirodno i covecno. Nece niko da vam poskida cinove ako ste obicni ljudi... meni se samo više sviđalo ono vreme tradicionalno muž i žena, ovo danas nije normalno i neko je dobro radio na tome... Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече Pred oltar. Onda bih morao mnogo brzo da vozim kako se mlada ne bi predomislila.? Sa zadnjom vucom to bas nije izvodljivo po snegu. Al moze da bude zabavno. Znaci mora da voli i avanturu. Pa to bi bre bilo idealno.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 8 минута, Ana B. рече Misliš da ih vuku za nos? Svasta ima. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, Ana B. рече meni se samo više sviđalo ono vreme tradicionalno muž i žena, ovo danas nije normalno i neko je dobro radio na tome... Ima i danas dosta toga u osnovi tradicionalnog, i imace doveka, uz Bozju pomoc... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Tema od skoro 200 strana, mnogo kazano, malo toga receno... staticna i repetitivna, sa iluzijom da se u njoj nesto kao krece... (#mnogosampametan) ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205126206111414&set=a.1059239377860&type=3&eid=ARB7k6D5iHg11u_L5lje5kyQZUSfvnYtsYFyo-rfw35lBnEdTXNPgM8gfWjVFpQKY6dcS8EWercY7Mrw Alegzandar, Flojd and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Ima i danas dosta toga u osnovi tradicionalnog, i imace doveka, uz Bozju pomoc... Ima, ali ređe... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука