Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Ana B. рече

Sve kilavo i razmaženo

Ti onda bolje da potrazis nekog od ovih malopre ponudjenih, sto vredjaju zene?

Bil bi takav odgovarao?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Ti onda bolje da potrazis nekog od ovih malopre ponudjenih, sto vredjaju zene?

Bil bi takav odgovarao?

a dobro ne valja preterivati, al ono što sam imala prilike da vidim žene danas više vuku, da sam muško mene bi bilo sramota :))))))

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ana B. рече

U ne mogu da nađem sad da li je rekla Koko Šanel tako neka javna ličnost...

Kokoska Nela...

• Оплаках :)) 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече

Pokazuješ znake požrtvovanosti, na dobrom si putu. Samo između snega i zagrljaja ubaci prsten.

Al to bi znacilo da moram da je vodim kuci ako vec planiram prsten??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana B. рече

a dobro ne valja preterivati, al ono što sam imala prilike da vidim žene danas više vuku, da sam muško mene bi bilo sramota :))))))

Vuku ih za nos ili za bradu??

Подели на овим сајтовима

Nego, sta sam do sad mog`o da primetim na ovoj temi?

Mnogo tezine u govoru, odnosima, stavovima. Sve pametnjakovici. Ne znam kako vam to ljudi uopste ne dosadi... opustite se malo, nemojte da budete najbolji, ne trudite se da ostavite lazni utisak o sebi, budite to sto jeste, prirodno i covecno. Nece niko da vam poskida cinove ako ste obicni ljudi...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Nego, sta sam do sad mog`o da primetim na ovoj temi?

Mnogo tezine u govoru, odnosima, stavovima. Sve pametnjakovici. Ne znam kako vam to ljudi uopste ne dosadi... opustite se malo, nemojte da budete najbolji, ne trudite se da ostavite lazni utisak o sebi, budite to sto jeste, prirodno i covecno. Nece niko da vam poskida cinove ako ste obicni ljudi...

meni se samo više sviđalo ono vreme tradicionalno muž i žena, ovo danas nije normalno i neko je dobro radio na tome...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече

Pred oltar.

Onda bih morao mnogo brzo da vozim kako se mlada ne bi predomislila.?

Sa zadnjom vucom to bas nije izvodljivo po snegu. Al moze da bude zabavno. Znaci mora da voli i avanturu. Pa to bi bre bilo idealno.?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ana B. рече

Misliš da ih vuku za nos?

Svasta ima. ?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ana B. рече

meni se samo više sviđalo ono vreme tradicionalno muž i žena, ovo danas nije normalno i neko je dobro radio na tome...

Ima i danas dosta toga u osnovi tradicionalnog, i imace doveka, uz Bozju pomoc...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Tema od skoro 200 strana, mnogo kazano, malo toga receno... staticna i repetitivna, sa iluzijom da se u njoj nesto kao krece... (#mnogosampametan)

...

43703447_10205126206151415_7292870454476

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205126206111414&set=a.1059239377860&type=3&eid=ARB7k6D5iHg11u_L5lje5kyQZUSfvnYtsYFyo-rfw35lBnEdTXNPgM8gfWjVFpQKY6dcS8EWercY7Mrw

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...