Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 11 minutes ago, Агница рече За то сам да се људи воле,али у окриљу Божијег благослова и искључиво за њихово добро.. Ali kako da se vole kada im niko za vođenje ljubavi ne daje blagoslov, već ih napune strahom. Anonimus96 and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Ali kako da se vole kada im niko za vođenje ljubavi ne daje blagoslov, već ih napune strahom. Даје им се благослов преко св. тајне брака..Они који то желе,нађу начин да то и остваре(таквима Господ лако отвара пут),а који неће нађу изговор правдајући живот у гријеху.. Послато са ST23i уз помоћ Тапатока Orthophill and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 само да не мрзимо оне који се сексају а нису у браку, да им не лепимо етикете да нису успели да се суздрже, да су се предали...бла бла мислим да је боље да се не читају разни текстови јер није за свакога исто штиво, боље се посаветовати са свештеником од поверења него читати у књизи велика је ствар ући у брак јер то није "играчка", лако ми је са регистрацијом (папирчина) али ово је Света Тајна и никоме није стало да се олако тиме бави на крају свако може и да исповеди предбрачни секс, ако се каје за исти, а сви други треба да гледају себе и своје кљусе ајд суздржи се са 20,23, 25....није свакоме природа иста, има неки који су чекали до 29те године знам случај... ех да су нам ове теме јаче од политике Снежана, Agaton Vuzman, Ronald and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Управо сада, Агница рече Даје им се благослов преко св. тајне брака..Они који то желе,нађу начин да то и остваре(таквима Господ лако отвара пут),а који неће нађу изговор правдајући живот у гријеху.. Послато са ST23i уз помоћ Тапатока Otvara im put sigurno, to je najbolji odgovor za sve, hehehe, pa zato u Srbiji imas preko milion nezaposlenih, a Vučić najavljuje otvaranje nekoliko puteva, to stoji http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 46 minutes ago, Рапсоди рече Прегаоцу и Бог помаже... Ти си беше у браку и имаш децу? Ronald and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 15 minutes ago, Ronald рече Mnogo faktora, prije svega odgovornost koju neko sa 18 može da ima, ali većina ne, onda finansijski uslovi koji su danas jako bitni, koji mogu biti poboljšani fakultetskim obrazovanjem itd. Onda i ostali faktori vezani za njih dvoje koliko oni uzimaju ozbiljno taj odnos itd., što baš i nije slučaj sa nekim tako mladim osobama. Takodje djevojcice većinom nisu spremne da se posvete djetetu u tim godinama, kao ni muškarci. Ima slučajeva, ali su skroz da preuzmu odgovornost rijetki. Iskreno ja da imam ćerku, ne bih volio da se uda sa 18,19 godina, naravno volio bih da ima momka. Неко није одговоран никада па ипак улази у брак. Финансијски услови су увек били битни, у стара времена ниси ни могао да се ожениш ако немаш штајазнам краву, њиву,... Факултетско образовање може али не мора да побољша финансијску стабилност. Моја другарица фризерка се намлатила пара и возила БМВа док ја још нисам завршила факултет. И данас има више него ја (нека јој је са срећом). Удала се после средње школе за првог дечка, има децу и живи нормално. Да ли су особе спремне да се посвете потомству зависи и од тога да ли су васпитани за тако нешто. Данас, када маме ћеркама за 18 рођендан купују груди, ни не можемо да очекујемо да ће са 19 желети мужа и породицу. Ја имам ћерку и волела бих да се уда из љубави. Једино то - да се уда из љубави. Да ли ће пре тога имати сексуалне односе или не, ће бити њена лична одлука коју нећу преиспитивати, али ћу са њом разговарати о свему и бити ту као подршка њеној одлуци. Dijasporka and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 2 minutes ago, Драшко рече само да не мрзимо оне који се сексају а нису у браку, да им не лепимо етикете да нису успели да се суздрже, да су се предали...бла бла мислим да је боље да се не читају разни текстови јер није за свакога исто штиво, боље се посаветовати са свештеником од поверења него читати у књизи велика је ствар ући у брак јер то није "играчка", лако ми је са регистрацијом (папирчина) али ово је Света Тајна и никоме није стало да се олако тиме бави на крају свако може и да исповеди предбрачни секс, ако се каје за исти, а сви други треба да гледају себе и своје кљусе ајд суздржи се са 20,23, 25....није свакоме природа иста, има неки који су чекали до 29те године знам случај... ех да су нам ове теме јаче од политике Ima nekih koji su čekali, ali to je mali, zanemarljiv broj i pitanje je ko je šta i kako cekao:-) Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Nemci tek od 40-e god stupaju u brak...do tada verovatno samo piju pivo i jedu kobasice... александар живаљев and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 7 minutes ago, Ronald рече Ima nekih koji su čekali, ali to je mali, zanemarljiv broj i pitanje je ko je šta i kako cekao:-) Имам две другарице, веома побожне које нису чекале, јер су схватиле да чекање није решење у њиховом случају, већ се шансе морају искористити, једна од њих је имала преко 40 и један од најлепших призора је био кад сам је срео на Бранковом мосту са стомаком до зуба....данас има дивног клипана Уопште је нисам осудио, као ни једну другу (та има још већег клипана), јер су обе хтеле децу и схватиле су да не треба да чекају да се прво венчају, већ да им је пут отворен ка мајчинству, просто је њихова прича таква, знале су какви су им партнери и да исти не падају са неба сваки дан.... Неке прилике треба искористити Не иде све увек по п.с.-у JESSY, Ronald, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 5 minutes ago, АлександраВ рече Неко није одговоран никада па ипак улази у брак. Финансијски услови су увек били битни, у стара времена ниси ни могао да се ожениш ако немаш штајазнам краву, њиву,... Факултетско образовање може али не мора да побољша финансијску стабилност. Моја другарица фризерка се намлатила пара и возила БМВа док ја још нисам завршила факултет. И данас има више него ја (нека јој је са срећом). Удала се после средње школе за првог дечка, има децу и живи нормално. Да ли су особе спремне да се посвете потомству зависи и од тога да ли су васпитани за тако нешто. Данас, када маме ћеркама за 18 рођендан купују груди, ни не можемо да очекујемо да ће са 19 желети мужа и породицу. Ја имам ћерку и волела бих да се уда из љубави. Једино то - да се уда из љубави. Да ли ће пре тога имати сексуалне односе или не, ће бити њена лична одлука коју нећу преиспитивати, али ћу са њом разговарати о свему и бити ту као подршка њеној одлуци. Ima ljudi, ali je taj broj sve manji jel me razumiješ, kanoni u Crkvi vezani za predbračni odnose su doneseni kad nisi ni znao za koga ćeš se udati ili vjencati, u skladu sa tadašnjim kulturnim i svim ostalim okolnostima. Udala se posle srednje za prvog dečka? Pa sigurno su vodili ljubav, imala je i posao, a većina ljudi ovde nema, rcuni se ne mogu platiti bez novca, uprkos tome, neko se zaljubi u nekoga, ali nije u mogućnosti da stvori porodicu. Neće valjda ovi koji studiraju čekati kraj fakulteta kako bi tražili partnera. Adelaida, александар живаљев and Драшко је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 1 minute ago, Ronald рече Neće valjda ovi koji studiraju čekati kraj fakulteta kako bi tražili partnera. Ма слажем се са тобом што се тиче тог дела, али се не слажем са наведеним разлозима тј. оно што сам малопре написала, да се не понављам Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 5 minutes ago, Драшко рече Имам две другарице, веома побожне које нису чекале, јер су схватиле да чекање није решење у њиховом случају, већ се шансе морају искористити, једна од њих је имала преко 40 и један од најлепших призора је био кад сам је срео на Бранковом мосту са стомаком до зуба....данас има дивног клипана Уопште је нисам осудио, као ни једну другу (та има још већег клипана), јер су обе хтеле децу и схватиле су да не треба да чекају да се прво венчају, већ да им је пут отворен ка мајчинству, просто је њихова прича таква, знале су какви су им партнери и да исти не падају са неба сваки дан.... Неке прилике треба искористити Не иде све увек по п.с.-у Draško tebra, jasno mi je za njih ali ja kažem za nekoga ko ima 18 i sad treba da čeka do 25ili 26, i pazi veza bi trebala podrazumevati uzdrzanje i od nekih radnji koje se takodje mogu podvesti pod sexualne. Teško je to, možeš i samm pretpostaviti. александар живаљев and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 3 minutes ago, АлександраВ рече Ма слажем се са тобом што се тиче тог дела, али се не слажем са наведеним разлозима тј. оно што сам малопре написала, да се не понављам Ja ne generalizujem samo kažem da sa napretkom civilizacije imamo sve manji broj onih koji žele stupiti u brak prije 27,28 godine, i to je i normalno jer se životni vijek produžava i sve ostalo popravlja,. a ogroman broj hrišćana to ne vidi, žive kao i svi ostali, ali mnogi moralisu kako treba i može se. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 7 minutes ago, Ronald рече Draško tebra, jasno mi je za njih ali ja kažem za nekoga ko ima 18 i sad treba da čeka do 25ili 26, i pazi veza bi trebala podrazumevati uzdrzanje i od nekih radnji koje se takodje mogu podvesti pod sexualne. Teško je to, možeš i samm pretpostaviti. Потпуно разумем и боље да не кажем шта мислим Јер знам ко ће да ме квоутује, и ко ће те њихове постове лајковати.... Све знам Рон Има нас који смо силом прилика чекали до .. године александар живаљев and Ronald је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 36 minutes ago, Драшко рече мислим да је боље да се не читају разни текстови јер није за свакога исто штиво, Црквена заповест је да се не читају јеретичке књиге. Један од аутора овде приложеног је и Олег Стењајев, упозорила сам више пута на дотичног: Не знам какви су (тј. ко су) остали свештеници, али је довољно што је са сајта митрополија.ме (познати су по копи-пејст методи), срамота што нико не уређује тај сајт савесно и одговорно. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука