Pancakes Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Vaistinu Vaskrse. БанеЛ, Kaludjerovic Sreten and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Негде у Русији, можда нешто "још" су ставили уз тамјан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Кратко објашњење иконе Васкрсења (видео на енглеском): https://www.facebook.com/livingorthodox/videos/1053796454666002/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 ... Плутон and Dominika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Srecan vam praznik dragi moji! "Tamo daleko", Sanja Т., Rassoban and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Заиста васкрсе, свако добро вам желим свима од васкрслог Господа. Rassoban, ana čarnojević, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Заиста Христос васкрсе! ana čarnojević and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 "Tamo daleko" and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Ваистину anesti! Свака радост да вам дотакне душу! "Tamo daleko" and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Ваистину Христос васкрсе и радост нам донесе! Rassoban, ana čarnojević and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Čestit Uskrs sa Morave! Sretan i blagoslovljen Uskrs! Veselé Velikonoce a velikonoční pondělí! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 obi-wan, AnaLaz, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Vaistinu vaskrse Spas nas! Vaskrsna radost da je uvek sa svima nama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Ваистину васкрсе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 10, 2018 Пријави Подели Написано Април 10, 2018 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука