Jump to content

Христос васкрсе!

Оцени ову тему

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 104
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ваистину Васкрсе! Мир и добро драги моји људи, мир и добро! :)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Hristos Vaskrse. Zaista Vaskrse. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, PredragVId рече

:sunce:Ваистину Васкрсе.:sunce:

Ето синоћ смо остали након агапе са свештеницима до 4 сата. На трпези је било око 50 верника. Пуштали Васкршње црквене напеве из Почајева, Кијева, Свете Горе Атонске... Ко бре да иде кући? А хране 20 кила. Јој. Запричали смо се са свештеницима и остали сами са њима још сат времена иза свих! Ех! Попадије све распремиле а ми по црногорски сели и одмарамо. Пале су ми на даунлоуду фотографије иначе не би морао да вам пишем. А Литургија је била посебна прича. Византијски напеви као никад до сад... Одлучили смо да купимо дворишно озвучење за цркву. Па ако Бог да када дођете има центар у Сокобањи да бруји...

IMG_20160501_023441.jpg

Ко би рекао да тац Вања вежба са 130 кг са косог бенч преса? А? А Ивица, (најмањи) 2.дан аикидо мајстор? Иди бе Пеђа не се џатали.

IMG_20160501_024420.jpg

Али скривена камера... је све ухватила. Пола / пола оче ђаконе?

Подели на овим сајтовима

Srecan i radostan Uskrs!

:sunce:

U Njemackoj sam, tek danas sam uspio doci do internetovog pripojenija i tablice za slovopisanije (tableta). :coolio:

I kod nas se slavilo, od sestre kcerka imala bas za Uskrs 18 rodjendan.

:D

Подели на овим сајтовима

Омладина пева пасхалнe стихире испред неколико изабраних цркава епархије Варшаве и Бијелска (Пољска)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...