Jump to content

Нови доживаљј форума ЖРУ!

Оцени ову тему

Препоручена порука

8 minutes ago, 3006 said:

У старој поставци сам могао да видим теме у којима сам писао.
 Има ли тога и даље, ја н'умем да нађем?

Мислим да имаш из профила са десне стране преко "ковер" фотке дугмић "See my activity" па када се отвори страна са леве је изборник...

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, 3006 said:

У старој поставци сам могао да видим теме у којима сам писао.
 Има ли тога и даље, ја н'умем да нађем?

Бржа опција из главног менија More->Aktivnosti->Sadržaj u kom sa postovao

aktivnosti.jpg

Подели на овим сајтовима

To је то, само што памти само садржај после промене (к'о комунисти)

Не вреди, непрегледно ми је. Да пустим да време одради своје, навићи ћу се.

Подели на овим сајтовима

Са новим изгледом форума, мислим да сам постао параноичан, јер имам поуздана обавјештења да ме неки људи прате, а и себе сам ухватио како идем њиховим стопама. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Ovaj izgled je vrlo solidan sto se tice preglednosti, ali zato su boje koje mogu da se menjaju na pozadini tuga jesenja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Не могу а  да не приметим,  као да је са старом верзијом отишла и једна доза топлине...доћи ће све на своје, треба мало времена...као да сам закорачила на неки мени мало стран сајт...   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Биљана said:

Ма не дам фенинга за ово. Не свиђа ми се уопште. Није ствар у навикавању (и до сада се форум мијењао па смо се навикли), просто ми се не свиђа. 

:( Па добро, за сада се свиђа Ракићу, Рајлаху (ако не тролује) и мени... :D

Награбусисмо, кол'ко видим! :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Сам изглед форума ми се свиђа, елегантан је , сведен , једноставан, прегледан, некако прозрачан, било би фино када би имали могућност да сами прилагођавамо позадину (ту се слажем са Обијем), али све то није толико битно колико сама чињеница, да је овај сајт нешто заиста велико, да ће  уз Црква.нет и нове људе, као и драге старе форумаше који се стидљиво враћају, повратити свој стари дух и добити још на сјају.

:naklon:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

daj ljudi i administratori smanjite ovu sirinu foruma, kod mene je monitor 27 inca, kad citam komentare kao da gledam tenis, vrtim glavu sa lijeva na desno 180 stepeni...

nek ogranice to tamo u  media queries na neku prihvatljivu sirinu za nas sa velikim monitorima, standardna maksimalna sirina za velike desktop monitore je 1224 piksela, ovo kod mene ima sirinu 5 000 piksela

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Ђоле Пролеће said:

Ајде бре миша вам пољубим, за 7 дана има буде све ко пре, нико више неће ни да примети да је било неких промена...Навика је чудо... :)

nemoj ti mog miska ljubiti

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, Ђоле Пролеће said:

Ајде бре миша вам пољубим, за 7 дана има буде све ко пре, нико више неће ни да примети да је било неких промена...Навика је чудо... :)

Бре Ђоле ти "пољуби више пута тог миша" јуче и данас.:D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...