Ненад Р. Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 bratee to se od tebe i ocekuje, ti si najveca ljudina tu na forumu po mojim zapazanjima, dusa za primjer, u drugom komentaru cu da te kritikujem ,da te ovo ne bi pokvarilo, ziv bio! Хвала Кордун на лепим речима. Да си жив и здрав, а што се критике тиче, само изволи, нико није безгрешан. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Јучерашње гостовање Војислава Шешеља у емисији "Уз јутарњу кафу" Први део Други део http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Јучерашње гостовање Војислава Шешеља у емисији "Уз јутарњу кафу" Први део Počeo sam da gledam kad ono "gastarbajterka" iz Nemačku se javlja u emisiji i pljuje po trulom zapadu. Nekako mi sama desna ruka počela da mlatara u vazduhu i počela da šamara azot. Nisam imao više snage da nastavim da gledam... RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Počeo sam da gledam kad ono "gastarbajterka" iz Nemačku se javlja u emisiji i pljuje po trulom zapadu. Nekako mi sama desna ruka počela da mlatara u vazduhu i počela da šamara azot. Nisam imao više snage da nastavim da gledam... zasto si takav, srbija je u mnogo vecem problemu nego sam trul zapad, ne znaci da je svako ko radi na zapadu odusevljen zapadom i da se slaze sa tim drustvom, mnogi ljudi prosto moraju tako, tako su ih zivotni putevi odveli, mozda je tu zenu rat u nejmacku odnijeo, to ne znas. to ti je isto kao kada bi tvrdio da sam ja licemjer kada kazem da ne volim zagadjen vazduh, a disem ga svaki dan... pusti ljude da govore sta misle, ni ja nemam drzavu za koju bi mogao reci to je to, nemam je, svoju sam izgubio, predsjednik mi trune u estonskom zatvoru, sta sam ja sad licemjeran ako zivim i radim na zapadu a pljujem po zapadnoj politici, to kao kad bi ti pljuvao po vucicu a ja ti nabio na nos sto zivis pod njegovom vlasti, to su gluposti. cemu ta ogranicenost -Владимир-, Tumaralo., aliluja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Svi vi koji pljujete zapad a živite i radite tamo ste licemeri. Pljuješ Nemačku a ona te rani hlebom. Kad dođete ovde samo kukate, ništa vama ne valja... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Закључак: почињем да верујем у теорије завере, неки заиста мрзе Србију "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Juanito, Џуманџи, Јефимија Крунић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Šešelj predao za pasoš:Prvo ZG, stazama detinjstva Beograd -- Vojislav Šešelj predao je zahtev za izdavanje pasoša i rekao da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namerava u Sarajevu "obići staze svog detinjstva". Lider radikala rekao je i da planira da obiđe celu Republiku Srpsku gde namerava da se uključi u predizbornu kampanju kad se budu održavali lokalni izbori. Komentarišući zabranu ulaska na Kosovo i Metohiju, koju mu je izdao kosovski ministar unutrašnji poslova, Šešelj je primetio da se "verovatno pročulo da ima odlične unutrašnje organe". Šešelj je zahtev za pasoš predao u MUP-u u Zemunu. Na konferenciji za medije nakon oslobađajuće presude pred Haškim tribunalom Šešelj je između ostalog izjavio da ga ne interesuje reakcija iz Hrvatske i BiH, ali da će oni strepeti od odgovora ako budu "bezobrazniji nego što je podnošljivo". Foto: Tanjug "Očekujem i poziv hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović u zvaničnu posetu", rekao je tada Šešelj. MUP Hrvatske odlučilo je nakon toga da mu zabrani ulazak u tu zemlju u narednih 20 godina, dok je premijer Orešković istakao da će Šešelj biti uhapšen ako pokuša da uđe u zemlju. Portparolka policije Helena Biočić izjavila je agenciji Beta da je ta odluka u skladu sa Zakonom o strancima koji predviđa mogućnost da se strancu odbije ulazak u Hrvatsku zbog opasnosti od ugrožavanja javnog poretka Hrvatske, nacionalne sigurnosti ili javnog zdravlja. Šešelj je nakon toga najavio je da će podneti žalbu protiv Hrvatske. "Žaliću se njihovoj višoj instanci, da li je to Upravni sudu ili kako se već zove ta instanca saznaću uskoro...planirao sam da odem u Zagreb i da prošetam Trgom bana Jelačića, da odem u gradsku kafanu, razgledam knjižare...", rekao je Šešelj. Foto: Tanjug “Onoga trenutka kad je sudija Antoneti rekao da je Šešelj slobodan i da nalog za njegovo hapšenje postaje bespredmetan, on ima prava kao i svaki drugi građanin. Sva dokumenta mu moraju biti vraćena“, rekao je za "Novosti" advokat Toma Fila. Prvi čovek SRS dobio je ličnu kartu u novembru 2014, kada je pušten na privremenu slobodu. “Tada su mi zabranili da putujem u Hrvatsku, Republiku Srpsku Krajinu, Crnu Goru i na KiM, za šta mi je potrebna lična karta. Sad tu zabranu moraju da ukinu“, kaže Šešelj. Haški tribunal oslobodio je Šešelja optužbi za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, 1991-93. Šešelj je oslobođen krivice za zločine protiv čovečnosti - progon nesrba na političkoj, rasnoj i verskoj osnovi deportaciju i prisilno premeštanje kao i za kršenje zakona i običaja rata. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=04&nav_category=11&nav_id=1115760 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Tumaralo., Аурор, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 a da potom namerava u Sarajevu "obići staze svog detinjstva". Уплаших да се човек се профинио на западу, па почео да слуша Звонка Богдана, али ипак је све у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Уплаших да се човек се профинио на западу, па почео да слуша Звонка Богдана, али ипак је све у реду. A što ti misliš da on ne zna engleski? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Пошто сам ја овдје неки "дописник из Сарајева", нисам могао а да не подијелим са вама овај трешерско-комплексашки видео урадак студената с Правног факултета у том истом Сарај'ву. Изгледа да са овог факултета и даље излазе људи попут Шешеља, јер се и ови нешто снимају, сликају, шире неку своју политику, на нивоу циркуса! Увијек ми је занимљив тај однос Шешељ-Бошњаци... "Пљуј мало и нас, запали нам заставу, нисмо шугави" Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ide da poseti svoj glavni grad i omiljen trg. Zaslužio je! Џуманџи and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ide da poseti svoj glavni grad i omiljen trg. Zaslužio je! Због чега не би отишао тамо? Ако заиста живимо у демократском свету где се поштују људска права, нема никаквог оправдања забранити било ком слободном човеку да посети било који град у ЕУ или САД. Пуштају имигранте из Африке, без документата, а желе забранити нашем човеку да обиђе своју родну земљу, градове где је провео детињство и младост. То је право фашистичко лице Хрватског руководства. Да ово којим случајем Срби намеравају некоме да ураде било би дрвље и камење на нас. А то је са друге стране лицемерно лице Европске уније. Доказ да су та демократија и "слободе" само једна фарса. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Слава Господу за све! Рапсоди and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука