Jump to content

Војислав Шешељ ослобођен по свим тачкама оптужнице

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Због чега не би отишао тамо?  Ако заиста живимо у демократском свету где се поштују људска права, нема никаквог оправдања забранити било ком слободном човеку да посети било који град у ЕУ или САД. Пуштају имигранте из Африке, без документата, а желе забранити нашем човеку да обиђе своју родну земљу, градове где је провео детињство и младост. То је право фашистичко лице Хрватског руководства. Да ово којим случајем Срби намеравају некоме да ураде било би дрвље и камење на нас. А то је са друге стране лицемерно лице Европске уније. Доказ да су та демократија и "слободе" само једна фарса.

Eno i Gotovina je takodje slobodan covek i naravno da niko nema nista protiv da jedan slobodan covek dodje  u beograd kad god pozeli.

A inace, nisam shvatio da hrvati zele da mu zabrane odlazak u Zagreb... gde si to procitao? Ja nisam uocio taj detalj...

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Слава Господу за све!

Slazem se... da nam nije boga, seki bi jos trunuo nevin u zatvoru... ali sva sreca pa postoji bog koji intervenise tacno kad treba  i gde treba!

Slava Gospodu sto nam je seki oslobodjen... Bog nas je ovim cinom mnogo zaduzio...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Slazem se..., seki bi jos trunuo nevin u zatvoru...

Da se razmemo, ja mislim da je šeki patološki demagog i manipulator i kao takav je štetan za bilo kakvo političko delovanje. Zato ga ja nikada nisam voleo ali ova tvoja rečenica gledajući sa pravne strane jeste malo, da izvineš priglupa.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Da se razmemo, ja mislim da je šeki patološki demagog i manipulator i kao takav je štetan za bilo kakvo političko delovanje. Zato ga ja nikada nisam voleo ali ova tvoja rečenica gledajući sa pravne strane jeste malo, da izvineš priglupa.

Pa ko ti kriv kad sporije kontas sarkazam :D

Подели на овим сајтовима

Не пост

Pa ko ti kriv kad sporije kontas sarkazam :D

Задржао сам се на правном оквиру твоје поруке, ту је шешељ заиста потпуно невин трунуо у затвору и ја ту не видим места шали.

Подели на овим сајтовима

Будући, да ја јесам за владавину права, нема ничег смисленог да неко невин труне у затвору, јер ће тако мени политички бити лакше.

Подели на овим сајтовима

Не пост

Задржао сам се на правном оквиру твоје поруке, ту је шешељ заиста потпуно невин трунуо у затвору и ја ту не видим места шали.

Seselj je dosta stvari ali nevin nikad nece moci da bude. To je covek koji je ovu zemlju zavio u crno i unazadio za nekoliko decenija zajedno sa Milsoevicem. Trista sudova moze da ga oslobodi krivice, taj ce do kraja zivota da bude KRIV.

Подели на овим сајтовима

Seselj je dosta stvari ali nevin nikad nece moci da bude. To je covek koji je ovu zemlju zavio u crno i unazadio za nekoliko decenija zajedno sa Milsoevicem. Trista sudova moze da ga oslobodi krivice, taj ce do kraja zivota da bude KRIV.

Све су то бајке, изгледа да владавина права никоме није баш потпуно јасна.

Подели на овим сајтовима

Ти испаде паметнији и од Хашког суда. Он није крив за оно што га суд терети(о). А да ли крив за лоше стање у Србији деведесетих, политику.... то је сасвим друга ствар за коју овоземаљски судови нису надлежни.

Можеш да га мрзиш колико хоћеш, твоје право. Али није у реду да те емоције пројектујеш на нешто што није право. Не може због тога што га Мрачни мрзи да он буде осуђен за нешто за шта није крив, чисто да му се нанесе неко зло.

Мене је у црно више завио досманслијски режим него Шеки.

Подели на овим сајтовима

bull***t.

едит Бореалис: избегавај да експлицитно пишеш овакве речи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...