Pancakes Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Slucaj Seselj je otprilike najnebitniji slucaj koji se vodi(o) pred tim Sudom. Ali jeste najzabavniji. :> Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Slucaj Seselj je otprilike najnebitniji slucaj koji se vodi(o) pred tim Sudom. Напротив, баш се у овоме показује баналност закона Суда и извитопереност политичке коректности.И треба да им узНе милионе, зато што су глупи. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Slucaj Seselj je otprilike najnebitniji slucaj koji se vodi(o) pred tim Sudom. toliko je nebitan da ti o njemu pises na forumu. covijek je izvozao one spodobe od tuzilastva i udario samarcinu ovoj modernoj zapadnjackoj inkviziciji, kako vreme bude prolazilo, taj samar ce sve jace da boli. nisu u pitanju samo spodobe od tuzilastva vec i spodobe od sudija, onaj predsjedavajuci na sudjenju mom predsjedniku marticu je pitao jednog svjedoka odbrane, obicnog covijeka kao svi mi, zasto se nije pokupio u srbiju kad je vidio da ga hrvati ne zele, umjesto toga napravili ste neprilike i sebi i hrvatima hahahha, seselj je tu bandu preveslao i to je njegov najveci zivotni uspjeh, po tome ce ostati upamcen i kod nas i na zapadu, on je otisao u istoriju a ako neko niej bitan to si otprilike ti. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 nevjerovatno koliko malodusnosti oko seselja, niko ni da pomene njegovu zrtvu koju od vas siguran sam niko ne bi dao, a sudili bi mu Ignjatije and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 sta ti znas o ratu i sta cu ja da vicem u slucaju rata? novi sad nije moj, nikad ga nisam smatrao svojim, za njega nikada u rat necu ici, more sad odma da izgori sto se mene tice, za republiku srpsku cu sad odma da dam glavu, za novi sad jok! previse sam se razocarao, pogledaj ko vam vodi drzavu i koliko naroda ga podrzava, nek vam on brani novi sad, ja da vam ga branim pa da me isporucujete kad vam vise ne budem trebao nece da moze, kako ste sijali tako cete i da zanjete, ja na novi sad gledam kao na mjesto u panonskoj pustinji dje se sklonilo masa mog naroda, ja ga ne priznam za svoje mejsto, nit drzavu srbiju smatram za prijatelja srpskom narodu Ali zato da trabunjaš o Šešelju kao svecu, spasiocu i velikom Srbinu to znaš! Ako si se već odrekao Srbije onda ućuti i nemoj nam srbovati odande odakle se ne srbuje i da glorifikuješ jednog ratnog huškača jer kao što si i rekao, na tvoju pomoć ne trebamo čekati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Ali zato da trabunjaš o Šešelju kao svecu, spasiocu i velikom Srbinu to znaš! Ako si se već odrekao Srbije onda ućuti i nemoj nam srbovati odande odakle se ne srbuje i da glorifikuješ jednog ratnog huškača jer kao što si i rekao, na tvoju pomoć ne trebamo čekati. a neces mi ti odrediti o cemu cu ja trabunjati, tu moc neces imati nikada. odakle je ispravno srbovati? iz banata? sa drugog mjesta nije? ja drzavu srbiju ne smatram za nista dobro, a svoj narod volim, ima jedna druga drzavica meni preca od drzave srbije, a to je republika srpska, nije srpstvo rezervisano za drzavu srbiju, da jest, odavno ne bi egzistiralo. ne smatram seselja svetcem, daleko bilo, ne smatram ga cak ni normalnim vjernikom, ali cu uvijek reci sta mislim o nekim stvarima. ti si mi neki srbin katolik, za mene je pravi srbin svetosavac, ovi ostali moderni srbi me ne zanimaju, svako vam dobro, samo me manite vase zivotne filozofije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Pun je internet vas internet patriJota i željnih rata. Takav je i Šešelj, samo nek je sa sigurne distance. A onda kad izbije rat, nema vas nigde. Menjate imena, postajete nemci, francuzi i sl... Internet četnik. Haha! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Pun je internet vas internet patriJota i željnih rata. Takav je i Šešelj, samo nek je sa sigurne distance. A onda kad izbije rat, nema vas nigde. Menjate imena, postajete nemci, francuzi i sl... Internet četnik. Haha! ja na ledjima imam dva rata i jos mi traje, ti i ne znas o tome nista. cetnik sam u realnom zivotu, zasto bi na internetu bio nesto drugo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Ti kao da imaš 100 godina, ne lupetaj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Кордун, поведи рачуна како се обраћаш саговорницима. Ради изражавања сопственог става, нема потребе унижавати нечији дуги, или пак некога. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 za mene je pravi srbin svetosavac u prevodu tzv. "internet vernik", ne zna ko mu pop, u crkvu nije bio od krštenja i psuje Boga barem 10 puta dnevno. Ima vas takvih koliko oćeš... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Ti kao da imaš 100 godina, ne lupetaj... imam 35 godina, prezivio sam pune 4 godine rata u hrvatskoj, skoro na samom frontu i to najvecem frontu koji je postojao tamo u ratu, kod mene na liniji je bio cijeli zagreb 4 godine sa bezbroj ofanzivnih operacija. prezivio sam i posljednje dane rata u bosni, kada je najgore bilo, kada nas je udruzeno napadao nato pakt, hrvati i muslimani, ne treba mi 100 godina za to. rat mi jos traje, majka mi je na interpolovoj potjernici, jedva smo je izvukli iz pritvora prije tri godine u frankfurtu jer bi hrvati da joj sude posto je zena heroj proslog rata, u drzavi srbiji bi ladno katolici da mi popuju dje cu i kako cu srbovati, ajde pokrij se po glavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Кордун, поведи рачуна како се обраћаш саговорницима. Ради изражавања сопственог става, нема потребе унижавати нечији дуги, или пак некога. u redu brate, to sokac sam naucio od zeljka, on ga tako zove a niej bilo problema do sada. ako je to problem odustajem od toga. njemu nemoj braniti da me zove internet cetnik, gastarbajter i slicno, meni ne smeta, naprotiv! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 toliko je nebitan da ti o njemu pises na forumu. Bio sam veoma jasan, s obzirom na poruku na koju sam odgovarao. Nece biti nikakvih posebnih delova udžbenika o tom slučaju, eventualno fusnota, ako i toga bude. Sama optužnica, kad se uporedi sa onim za šta se terete ili su se teretili drugi, je od malog značaja. To što se o njemu piše je stvar politike i političkih interpretacija presude, a ne prava. on je otisao u istoriju a ako neko niej bitan to si otprilike ti. Komentar otprilike na nivou četrnaestogodišnjaka. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Bože... kao da ima veze ko gde živi, pa ako neko živi preko grane automatski je i manji vernik i manji Srbin....stvarno svašta. Ja samo da podsetim da je tamo preko sedam brda i sedam gora i sedam mora, '' Sveti Nikolaj, bio treća armija " za Srpsku stvar... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука