ИгорМ Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 35 minutes ago, Tepcija рече Tu sam ja od osnivanja, nisam pisao do sad, ali sam se uclanio prvog dana kad je sajt napravljen. Sto se negativne reputacije tice to mi imponuje u ovom slucaju, nagradjen sam minusom zbog snimka koji sam ostavio, a sa kojim ja licno nemam nikakve veze. Sasa Radulovic se zalaze da homoseksualni parovi usvajaju decu pa me je zaintrigiralo koliko verujucih stoji iza jednog takvog stava. A sad su sazreli uslovi za jos neki minus jer je velika jeres i neoprostiv greh u predizbornoj kampanji postavljati ovakva pitanja Ево да те доћерам на +1 Tepcija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 У вези са Шешељом, могу да схватим да су многи подељеног мишљења, везано за његов политички ангажман, могу да схватим да има и таквих коме не одговарају његови радикални ставови, могу да схватим да се многи не слажу и да му замерају много тога везано за идеологију његове политичке путање.Па могу да схватим и да многима као личност по сензибилитету не одоговра. Али оно што не могу да схватим, и што не прихватам као исправан став, то је осуда Шешеља по свим питањима и свим ставкама.Као и не признавање његове генијалности као човека, који тотално по уму, генијалности и надпросечности искаче из свих колосека. Ти тобожњи критичари Шешељови, како ли се за све негативно / који то политичар је чист као суза и уопште човек / хватају, а све позитивно сјајно и генијално везано за личност и дело истог ама баш нимало не узму у разматрање....не схватам Но без обзира на свесно или несвесно неразумевање његове личности и дела... остаје непобитна чињеница коју нико не може да оспори / узалуд труд/ Шешељ ће ући у Српску историју / волели неки то или не / као ХЕРОЈ Tepcija је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Episkop gusla, Seki slusa. 20:55 / najdirljivi trenutak Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Seselj je poreklom od Boskovica iz Crnegore. On nema hrvatsko poreklo. Za njegovu ideologiju da su svi stokavci Srbi bi katolicko poreklo bilo bi cak bolje. Seselj je bio poguban za Srbe jer se protivio svakom dogovoru u ratovima 90tih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tepcija Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Branilac Haradinaja sudija u žalbenom procesu Šešelju Hag -- Predsednik Haškog tribunala Teodor Meron imenovao je sudije za Žalbeno veće, koje će razmatrati žalbu haškog tužilaštva na presudu lideru SRS Vojislavu Šešelju. IZVOR: TANJUG UTORAK, 10.05.2016. | 14:33 -> 15:11 Foto: Tanjug, arhiva Bivši branilac Ramuša Haradinaja, britanski pravnik Ben Emerson, biće jedan od petoro sudija koje će odlučivati o žalbi tužilaštva na oslobađajuću presudu koju je Haški tribunal izrekao Vojislavu Šešelju. Kako je saopšteno u Hagu, Emerson će biti jedan od članova žalbenog veća u procesu Šešelju, kojim će predsedavati američki sudija Teodor Meron, dugogodišnji predsednik Tribunala i sudskog Mehanizma koji ga nasleđuje. Emerson je bivšeg vođu OVK dva puta uspešno branio pred Tribunalom. Prvi put, Haradinaj je 2008. oslobođen krivice za ratne zločine nad Albancima i Srbima u okolini Dečana. Posle usvojene žalbe Tužilaštva, suđenje je delimično ponovljeno, ali je i na kraju tog procesa Tribunal 2012. oslobodio Haradinaja. Emerson je, posle te presude, oštro napao bivšu glavnu tužiteljku Karlu Del Ponte što je uopšte podizala optužnicu protiv Haradinaja. U žalbenom veću u procesu Šešelju biće još sudije Florans Arej iz Kameruna, Li Mutoga iz Kenije i Ivo Rosa iz Portugala. Prvostepeno veće Tribunala oslobodilo je Šešelja, 31. marta, krivice za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, 1991-1991-93, a Tužilaštvo je u žalbi ocenilo da je presuda "nerazumna" i "neobrazložena". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука