Jump to content

Војислав Шешељ ослобођен по свим тачкама оптужнице

Оцени ову тему

Препоручена порука

A to sto su skoro 12 godina drzali nekoga ko nije kriv to nikom nista. I plus postoji zalba od strane tuzilastva. Nista nije gotovo dok nije gotovo. A zato ce Mladicu da odvale dozivotnu robiju.

Da ali sada ce morati da mu plate visemilionsku odstetu pa ce on te pare upotrebiti za svoj velikosrpski projekat. Dogodine u Tokiju!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

:sunce:  :sunce:  :sunce:  :sunce:  :sunce:  :navijanje:

Nataša u komi...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

И `начи сад Хаг суди по правди? :)))

Не, и ова пресуда је строго политичка (иако Шешељ највероватније заиста није крив за оно за шта су га тамо теретили, али то никад и није било битно). Нема Хаг никакав проблем да осуди невиног човека, међународно право је углавном право јачег, али се у овом случају то коси са њиховим интересима.

Hint: https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80_%D0%92%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9B

250px-Aleksandar_Vu%C4%8Di%C4%87_crop.jp

Да је осуђен Шешељ, била би озбиљно доведена у питање Вучићева улога током рата, можда чак и пред тим истим судом.

Дакле, Шешељ за ослобађајућу пресуду може да захвали Западу и миљенику Запада Вучићу (знам да и даље има оних који су убеђени да светске силе руше премијера који брани српске интересе, ал' шта да се ради).

Подели на овим сајтовима

Ослобађајућа пресуда Шешељу не значи да је Хашки трибунал престао бити једна потпуно политичка, интересна, неозбиљна и дубоко компромитована „институција“.

Подели на овим сајтовима

И `начи сад Хаг суди по правди?

Не суди, јер није то чинио ни досад, нити ће убудуће. Канда не знају тако да суде. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

И `начи сад Хаг суди по правди?

Mожда су добили опомену од Врховног / Суда /....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Reakcija Helsinškog odbora na presudu  :smeh1:   :))  12:smeha:

giphy.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

:sunce:  :sunce:  :sunce:  :sunce:  :sunce:  :navijanje:

Nataša u komi...

Издали ме пријатељи, издао ме Хаг 

Изгубила све сам битке ал још водим рат...

Подели на овим сајтовима

Издали ме пријатељи, издао ме Хаг 

Изгубила све сам битке ал још водим рат...

Setih se davne neke  i navijača/ delija/  i protesta i mene  na protestu i pesme navijača i  ja se uključih i bejah i jača glasnija od navijača 

Nataša je  tanananana.....tanananana.......tanananana   :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...