Jump to content

Секс и трудноћа

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 377
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

6 hours ago, Ayla рече

Misliš da zaslužuje više?
58 npr?

Ne zaslužuje ni da se pomene.

Prvo što je bezobrazno voajerska, drugo što naginje ka mizoginiji. Skupila se gomila muškaraca i većaju šta žena sme, a šta ne sme da radi u toku svog života. Večita muška potreba da kontroliše žensku prirodu putem religije. MARŠ BRE!!!

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Natasa. рече

Prvo što je bezobrazno voajerska, drugo što naginje ka mizoginiji. Skupila se gomila muškaraca i većaju šta žena sme, a šta ne sme da radi u toku svog života. Večita muška potreba da kontroliše žensku prirodu putem religije. MARŠ BRE!!!

Tebe su baš naljutili. :)
Nedelja je, opusti se. Čaj, dobar zvuk, knjiga...ima još načina za to. Priušti sebi nenervirajuću nedelju. dobar decko

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ayla рече

Tebe su baš naljutili. :)
Nedelja je, opusti se. Čaj, dobar zvuk, knjiga...ima još načina za to. Priušti sebi nenervirajuću nedelju. dobar decko

Ja sam umiljata kao jagnje.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Eh, samo sto se i to menja :D pre sto godina ovu tema tema ne bi videla svetlost dana, a nekoliko nas bi bile spaljene na lomaci. Mislim stvarno :D

Srecom da ljudi pocinju da misle dalje od teoligije svoje babe i argumenta tako su nasi stari radili, to je tako blagosloveno jos od Svetog Save.

Ko ne vidi razliku izmedju uzdrzavam se jer je to moj izbor i zabole me sta drugi rade i uzdrzavam se jer je to fuj u trudnoci i cemu sve ne, a ja hocu da budem cist, taj je tu negde oko srednjeg veka. A tu price nema :D i sad naravno da ce da voajerise, proglasio je to za pravoslavlje i mora da se brine o cistoti "vere".

• Волим 1

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Да, да, зли мушкарци вребају са свих страна, хоће да врате патријархат и потчине жену својој первертираној вољи...

Neprijatelj vreba sa svih strana :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ayla рече

Nikad više da se nisi oglasila ovdje bez kafe. :)))
Đavole, kako si se nakostriješila jutros, i još im kažeš - Marš!
Ajme...

To je pre odlika predoziranja kafom :smeh1:, kofeinski overdose.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tvrtko рече

A šta je drugo nego telesno zadovoljstvo.

Сједињење два бића.

1 minute ago, Tvrtko рече

Nazivaju ga grehom.

Не лупај.

1 minute ago, Tvrtko рече

Šta je onda prostitucija.

Тужно извитоперење онога што нам је дато од Бога, као и сваки други грех. Рецимо грех унинија, или грех гордости.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...