JESSY Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Milica Bajic, sanja84, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 e jel mora svako zensko da bude u ovom fazonu ili? Ozbiljno pitam, mene nikad nisu zanimale ovakve stvari a zenako sam... pa prosto se zapitam jel to ok? Поет and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 On 24. 9. 2019. at 15:21, Ekatarina_mala рече e jel mora svako zensko da bude u ovom fazonu ili? Ozbiljno pitam, mene nikad nisu zanimale ovakve stvari a zenako sam... pa prosto se zapitam jel to ok? Expand Ово ти је обрнуто пропорционално духовности ...ЛОЛ Поет је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 On 24. 9. 2019. at 15:25, Рапсоди рече Ово ти је обрнуто пропорционално духовности ...ЛОЛ Expand verujem da su to sitne zenske radosti... nevine... samo ja sam vise volela nesto da rasklapam i sklapam. gledam kako radi... nemam osecaj za lepo izgleda... i te sitne radosti. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 On 24. 9. 2019. at 15:31, Ekatarina_mala рече verujem da su to sitne zenske radosti... nevine... samo ja sam vise volela nesto da rasklapam i sklapam. gledam kako radi... nemam osecaj za lepo izgleda... i te sitne radosti. Expand Ма шалим се, волим и ја те ствари. Али бих пре рецимо купила добру књигу која ми недостаје него ташнице, машнице и таком редом....било би идеално стање да се има за све. sanja84 and Поет је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 On 24. 9. 2019. at 15:34, Рапсоди рече Ма шалим се, волим и ја те ствари. Али бих пре рецимо купила добру књигу која ми недостаје него ташнице, машнице и таком редом....било би идеално стање да се има за све. Expand e ja ne bih kupila... u tome je problem. ili nije. verovatno nije. pre bih kupila gitaru, violinu, klavir... tu mi lezi osecaj za lepo.. nadam se Рапсоди and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 On 24. 9. 2019. at 15:43, Ekatarina_mala рече e ja ne bih kupila... u tome je problem. ili nije. verovatno nije. pre bih kupila gitaru, violinu, klavir... tu mi lezi osecaj za lepo.. nadam se Expand Ali i ova pletenica je lepa...mada priznajem najlepše je kad si okružena lepimmmm......onim lepim što je tebi lepo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Kaubojke su ponovo u modi ( ovo je jedna redizajnirana varijanta ) Поет, Istopljeni kamen and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Gležnjače nemačke firme Gabor Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 On 24. 9. 2019. at 15:16, Smaragdni kamičak рече Expand Fantazija. Razbarušene, mekane forme su mi omiljene. Smaragdni kamičak and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 @Taša Dobre. Zamišljam ih uz širi džins i jednobojnu crnu, deblju polurolku, 3/4 rukava. O.o Inače, print koji mi se oduvek dopadao na salonkama, a proletos je stigao na red: ? Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 Слика: Mauboussin Bagues Capsule d'Emotions - Mauboussin IMAGES.APP.GOO.GL Пронађено преко Google-а на домену mauboussin.fr Нешто су ми прелепи ови прстенчићи Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 On 25. 9. 2019. at 21:14, Milica Bajic рече Слика: Mauboussin Bagues Capsule d'Emotions - Mauboussin IMAGES.APP.GOO.GL Пронађено преко Google-а на домену mauboussin.fr Нешто су ми прелепи ови прстенчићи Expand I meni...zeleni najlepši, mada je i beli kamen otmen... Дуња and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 @Istopljeni kamen аха, а ја би и љубичасти, тек да се нађе, бело злато, и тако... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука