Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

68884406_432438520689939_635392338314639rozenkvarc5.jpg

images?q=tbn:ANd9GcR8h7M3kRAY_9w1gKR6Opt 8716_7918_91-357x476-torba-sa-masnom.jpg creation-l-elegant-lace-top~F21239FRSC.j

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

e jel mora svako zensko da bude u ovom fazonu ili? Ozbiljno pitam, mene nikad nisu zanimale ovakve stvari a zenako sam... pa prosto se zapitam jel to ok? 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2019. at 15:21, Ekatarina_mala рече

e jel mora svako zensko da bude u ovom fazonu ili? Ozbiljno pitam, mene nikad nisu zanimale ovakve stvari a zenako sam... pa prosto se zapitam jel to ok? 

Expand  

Ово ти је обрнуто пропорционално духовности ...ЛОЛ:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2019. at 15:25, Рапсоди рече

Ово ти је обрнуто пропорционално духовности ...ЛОЛ:smeh1:

Expand  

verujem da su to sitne zenske radosti... nevine... samo ja sam vise volela nesto da rasklapam i sklapam. gledam kako radi... nemam osecaj za lepo izgleda... i te sitne radosti. 

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2019. at 15:31, Ekatarina_mala рече

verujem da su to sitne zenske radosti... nevine... samo ja sam vise volela nesto da rasklapam i sklapam. gledam kako radi... nemam osecaj za lepo izgleda... i te sitne radosti. 

Expand  

Ма шалим се, волим и ја те ствари. Али бих пре рецимо купила добру књигу која ми недостаје него  ташнице, машнице и таком редом....било би идеално стање да се има за све.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2019. at 15:34, Рапсоди рече

Ма шалим се, волим и ја те ствари. Али бих пре рецимо купила добру књигу која ми недостаје него  ташнице, машнице и таком редом....било би идеално стање да се има за све.  

Expand  

e ja ne bih kupila... u tome je problem. ili nije. verovatno nije. pre bih kupila gitaru, violinu, klavir... tu mi lezi osecaj za lepo.. nadam se

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2019. at 15:43, Ekatarina_mala рече

e ja ne bih kupila... u tome je problem. ili nije. verovatno nije. pre bih kupila gitaru, violinu, klavir... tu mi lezi osecaj za lepo.. nadam se

Expand  

Ali i ova pletenica je lepa...mada priznajem najlepše je kad si okružena lepimmmm......onim lepim što je tebi lepo....

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2019. at 15:16, Smaragdni kamičak рече

07eb2e0a95cd24389be6ba779df6373c.jpg

Expand  

Fantazija.

Razbarušene, mekane forme su mi omiljene. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

@Taša

Dobre. Zamišljam ih uz širi džins i jednobojnu crnu, deblju polurolku, 3/4 rukava. O.o

Inače, print koji mi se oduvek dopadao na salonkama, a proletos je stigao na red: ?

Screenshot_2019-09-25-19-12-46-1-1-1.png

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

capsule-emotions-xl_460x960px.png
IMAGES.APP.GOO.GL

Пронађено преко Google-а на домену mauboussin.fr

Нешто су ми прелепи ови прстенчићи

Подели на овим сајтовима

On 25. 9. 2019. at 21:14, Milica Bajic рече
capsule-emotions-xl_460x960px.png
IMAGES.APP.GOO.GL

Пронађено преко Google-а на домену mauboussin.fr

Нешто су ми прелепи ови прстенчићи

Expand  

I meni...zeleni najlepši, mada je i beli kamen otmen...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...