Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 10 minutes ago, Debora рече Eto ja se npr ne slažem da je vulgarno kad neko nosi chanel torbu na pijaci. Možda nije stigla sa posla kući po jeftinu torbu, svratila na brzinu da kupi namirnice. Ma ti si kraljica Sjetih se izjave Marije Antoanete - Ako nemaju hleba, neka jedu kolače. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 @Ronald ma kakvi.. puca od prirodne lepote svejedno da li ima hijalurona ili ne, nije mi lepa ova šminka ni na jednoj osobi. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 2 minutes ago, Ayla рече Ma ti si kraljica Sjetih se izjave Marije Antoanete - Ako nemaju hleba, neka jedu kolače. Dobro Ayla ja ni za jednu tvoju izjavu nisam rekla da je glupa A ova izjava Marije Antoanete je okarakterisana kao jedna od najglupljih u istoriji čovečanstva. Mislim, zašto ne bi bilo moguće da je sa posla svratila na pijacu? Volela bih objašnjenje. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 minute ago, Debora рече @Ronald svejedno da li ima hijalurona ili ne, nije mi lepa ova šminka ni na jednoj osobi. Ja sam upravo sinoć tako riješila svoj makeup. Jače izražene oči i svijetao ruž. Mislim da nije bilo greške. Ronald је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 minute ago, Ayla рече Ja sam upravo sinoć tako riješila svoj makeup. Jače izražene oči i svijetao ruž. Mislim da nije bilo greške. To je jedna od najboljih kombinacija. Samo što je ona koju sam ja postavila blagi užas. I svakako da ti je to jasno, no dobro Kiss za oboje. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 3 minutes ago, Debora рече Dobro Ayla ja ni za jednu tvoju izjavu nisam rekla da je glupa A ova izjava Marije Antoanete je okarakterisana kao jedna od najglupljih u istoriji čovečanstva. Mislim, zašto ne bi bilo moguće da je sa posla svratila na pijacu? Volela bih objašnjenje. Ne ide se na posao sa Chanelovom torbom, koja originalna košta nekih 7000, 00€...to je bahato, osim ako nije dotična persona svjetski poznati stilista. Nisam aludirala na tvoju glupost, već sam tvoj komentar shvatila kao šalu... sada shvatam da si bila ozbiljna, i iznenađena sam. Ronald је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 hour ago, Ayla рече Za mene je vulgarno kada vidim da neko nosi Chanel-ovu torbu dok trguje na pijaci.. Sama si rekla a da nisi pomenula reč "replika". A potom: 6 minutes ago, Ayla рече Ne ide se na posao sa Chanelovom torbom, koja originalna košta nekih 7000, 00€...to je bahato, osim ako nije dotična persona svjetski poznati stilista. ... što znači da se ne ide ni na pijacu. Po ovome treba prvo da ustanovimo postoji li takva osoba ako postoji onda i dalje stoji moje pitanje: a šta ako nije stigla sa posla da uzme jeftinu torbu? A ako ne postoji onda si se ti malo zbunila što nije nikakav problem... jedno je pričati uživo, drugo je juriti odgovore po forumu. 9 minutes ago, Ayla рече Nisam aludirala na tvoju glupost, već sam tvoj komentar shvatila kao šalu... sada shvatam da si bila ozbiljna, i iznenađena sam. Kada pogledaš ova tvoja dva odgovora, shvatićeš zašto sam bila ozbiljna. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 2 minutes ago, Debora рече Sama si rekla a da nisi pomenula reč "replika". A potom: ... što znači da se ne ide ni na pijacu. Po ovome treba prvo da ustanovimo postoji li takva osoba ako postoji onda i dalje stoji moje pitanje: a šta ako nije stigla sa posla da uzme jeftinu torbu? A ako ne postoji onda si se ti malo zbunila što nije nikakav problem... jedno je pričati uživo, drugo je juriti odgovore po forumu. Kada pogledaš ova tvoja dva odgovora, shvatićeš zašto sam bila ozbiljna. A ovo dobija notu političkog sučeljavanja...a meni danas nije do toga. Kada navodim ime brenda, podrazumijeva se da nije replika u pitanju...bilo bi neoprostivo raditi to. Ako bih uložila napor na seciranje svake riječi, ukazala bih na mnogo šta, ali nije to cilj ove teme, već komentarišemo i iznosimo svoj stav. Idemo na loptu, ne na igrača (kako volim ovu rečenicu ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Sve je jasno u citiranom postu iznad. Prvo kažeš da je vulgarno otići sa original chanel tašnom od 7000eu na pijacu, a potom kažeš kako se ni na posao ne ide sa takvom tašnom, sem ako osoba nije poznati stilista. Što znači da ne može ni da ti bude vulgarno, jer tako nešto i ne postoji, ne znam nikoga sem kako si i sama rekla - poznatog stiliste ili glumice koja ide na posao sa takvom tašnom, a kamoli na pijacu... simple as that I onda meni kažeš da sam Marija Antoaneta... ali greške se dešavaju, sve ok... Kako vam se dopadaju četvrtaste štikle za ovu sezonu? "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 8 minutes ago, Debora рече Sve je jasno u citiranom postu iznad. Prvo kažeš da je vulgarno otići sa original chanel tašnom od 7000eu na pijacu, a potom kažeš kako se ni na posao ne ide sa takvom tašnom, sem ako osoba nije poznati stilista. Što znači da ne može ni da ti bude vulgarno, jer tako nešto i ne postoji... simple as that I onda meni kažeš da sam Marija Antoaneta... ali greške se dešavaju, sve ok... Kako vam se dopadaju četvrtaste štikle za ovu sezonu? Nigdje nije bilo greške...sve je sročeno kako treba, i sigurna sam da si shvatila. Nisam kontradiktorna i dobro razmislim prije nego napišem. Mogu biti i oštrija...secirati i devastirati, jer ne laskam, ali svako vidi u drugome ono što ima u sebi. Ja sam tvoje komentare doživjela kao razbibrigu uz dobru dozu humora...ali, izgleda da jedino tu kiksah. Nije važno. OT- Sa estetske strane gledano, bar ja, ne volim gulaš pete, ali nude konfor i stabilnost. Trenutni trendovi mi nisu mjerodavni, ali dođe momenat da čovjek odvoji lijepo od korisnog, i izabere što je najbolje za njega. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Sve je jasno u citiranom postu iznad. Prvo kažeš da je vulgarno otići sa original chanel tašnom od 7000eu na pijacu, a potom kažeš kako se ni na posao ne ide sa takvom tašnom, sem ako osoba nije poznati stilista. Što znači da ne može ni da ti bude vulgarno, jer tako nešto i ne postoji... simple as that [emoji4] I onda meni kažeš da sam Marija Antoaneta... [emoji3] ali greške se dešavaju, sve ok... Kako vam se dopadaju četvrtaste štikle za ovu sezonu? четвртаста пета да, али ове чизме су too much за мој укус. Лак, гумени крампони и златни детаљи...могли су и мамузе и машне нрке да им додају, па да буду комплет. Послато са 5022X уз помоћ Тапатока Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 On 8/17/2016 at 18:21, Ayla рече Kako se ovo meni dopada... Volim dugačko, sakriveno, šlampavo, a ženstveno i otmeno, ja bih ovakvu haljinu u raznim kombinacijama boja nosila, a jednobojna, tamno plava, ljubičasta, srebrnasto ili tamnije siva ili tamno zelena, još bolje... Nešto što mi se najviše sviđa je ženska gradska nošnja od prije 100 godina i crnogorska ženska narodna nošnja. Hah! uvijek sam maštala da šijem nešto u tom stilu... АлександраВ and Debora је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 minute ago, Дијана. рече Kako se ovo meni dopada... Volim dugačko, sakriveno, šlampavo, a ženstveno i otmeno, ja bih ovakvu haljinu u raznim kombinacijama boja nosila, a jednobojna, tamno plava, ljubičasta, siva i tamno zelena, još bolje... Nešto što mi se najviše sviđa je ženska gradska nošnja od prije 100 godina i crnogorska ženska narodna nošnja. Hah! uvijek sam maštala da šijem nešto u tom stilu... Da znaš da bi tebi tako nešto i stajalo savršeno. Ne mogu sve žene dostojanstveno nositi takve motive. АлександраВ and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 minute ago, Снежана рече четвртаста пета да, али ове чизме су too much за мој укус. Лак, гумени крампони и златни детаљи...могли су и мамузе и машне нрке да им додају, па да буду комплет. Послато са 5022X уз помоћ Тапатока a Pa jesu malo too much. Bile bi lepe da su samo lakovane, ili ovakve kakve jesu ali bez zlatnih detalja. Manje više konkretno te čizmice, stavila sam sliku zbog modela. Imam čizme koje sam kupila pre 6 godina, ovaj model Nikako mi se nije dalo da ih se odreknem, mnogo su mi udobne! I jako sam srećna što se ovaj model vratio, u ovome može da se prešparta grad uzduž i popreko. A opet možeš da kažeš da si na štiklama "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 2 minutes ago, Дијана. рече Kako se ovo meni dopada... Volim dugačko, sakriveno, šlampavo, a ženstveno i otmeno, ja bih ovakvu haljinu u raznim kombinacijama boja nosila, a jednobojna, tamno plava, ljubičasta, srebrnasto ili tamnije siva ili tamno zelena, još bolje... Nešto što mi se najviše sviđa je ženska gradska nošnja od prije 100 godina i crnogorska ženska narodna nošnja. Hah! uvijek sam maštala da šijem nešto u tom stilu... Ti voliš boho stil... koji je i dalje aktuelan... jedan od najlepših stilova od decenija prošlog veka pa do sad! Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука