-Владимир- Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 2 hours ago, *Jелена* рече https://www.facebook.com/romano.impero/photos/?tab=album&album_id=1142886349064997 Oвако нешто ? Лепо је . Али мени лично је ова верзија лепша за видети Ronald, Arsenija and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 minute ago, -Владимир- рече Oвако нешто ? Лепо је . Али мени лично је ова верзија лепша за видети Lepo je ali i neudobno . Kod nas su sandale br 1 najcesce ravne i tvrde , a pertle nisu od neke mekane kozice , vec od grubog materijala ... Nabolje je kad sandala nije iznad nivoa zgloba , zato sto takva obuca vizuelno skracuje nogu ... a najoblje stoji izrazito visokim i mrsavim ljudima ... Stiklice su dobre . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 3 minutes ago, Arsenija рече Lepo je ali i neudobno . Kod nas su sandale br 1 najcesce ravne i tvrde , a pertle nisu od neke mekane kozice , vec od grubog materijala ... Ајде, ајде, нећемо да се мазимо. Кад су могли Римљани да марширају са њима по цео дан, под пуном ратном опремом, можете ваљда и ви да их прошетате по главној улици. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 Управо сада, -Владимир- рече Ајде, ајде, нећемо да се мазимо. Кад су могли Римљани да марширају са њима по цео дан, под пуном ратном опремом, можете ваљда и ви да их прошетате по главној улици. ... - > ФЕМА: Драги мој, ово није Евица, ово је фрајла мамзел. Код ноблеса се не говори ти, него милостива госпођа. Naime , ravna obuca je najgora obuca , pa cak i ako je napravljena od najkvalitetnijih materijala ... Zapamtite to dobro ... A za sam kraj , ne zaboravite sesir ... varljivo je leto . Лапис Лазули, -Владимир- and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече Али мени лично је ова верзија лепша за видети A sta je tu lepse? Zasto muskarci cesto danas (nije to oduvek bila moda) dozivljavaju stikle kao nesto zenstveno i lepse? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече Zasto muskarci cesto danas (nije to oduvek bila moda) dozivljavaju stikle kao nesto zenstveno i lepse? Па зар није женствено ? А за лепоту, па не мора увек бити лепше, неким женама лепше стоје равније. Зато сам и рекао, не иде без "газдарице". АлександраВ and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 Meni se Rimljanke nikako ne dopadaju, bas ne volim da ih vidim, a kamoli da ih nosim... A nase devojke su toliko uniformisane da to boli, prihvatice sve samo da je u trendu. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 13 minutes ago, -Владимир- рече Па зар није женствено ? А за лепоту, па не мора увек бити лепше, неким женама лепше стоје равније. Зато сам и рекао, не иде без "газдарице". Ne nisam ja rekla da li jeste ili nije, samo me zanima sta je tebi tu konkretno lepse? Malo diskutujemo oko estetike vazi za sve koji su raspolozeni. Zasto je u muskarcima zena u stiklama zenstvenija od zene u ravnoj obuci npr.da li je seksipil u pitanju, otmenost, elegancija, sta sugerise, kakav utisak na vas ostavlja visoka potpetica na zenskoj nozi? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 26 minutes ago, *Jелена* рече A sta je tu lepse? Zasto muskarci cesto danas (nije to oduvek bila moda) dozivljavaju stikle kao nesto zenstveno i lepse? Jeco, Jeco, pa zato sto u stiklama izgleda kao da su noge duze, "produzavaju ih" i na taj nacin pojacavaju upadljivost, neglasenije su. Kao sto mali zadnji dzepovi na farmericama "povecavaju" zensku zadnjicu, tako i veliki"smanjuju", opticke varke, otud navodi. Данче* and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 6 minutes ago, *Jелена* рече Malo diskutujemo oko estetike vazi za sve koji su raspolozeni. Zasto je u muskarcima zena u stiklama zenstvenija od zene u ravnoj obuci npr.da li je seksipil u pitanju, otmenost, elegancija, sta sugerise, kakav utisak na vas ostavlja visoka potpetica na zenskoj nozi? Kako kome... sto rece Vlada sve zavisi od gazdarice. Meni je imperativ da mi obuca bude udobna, a stikle su udobne samo ako su bas kvalitetne. Meni je bilo jako tesko da se naviknem na nesto zenstveniju obucu jer sam kao klinka preferirala Kickersice i slican fazon, stikle su mi bile totalno out. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 Meni lično jeste žena ženstvenija u štiklama, hod je drugačiji i držanje tela je totalno drugačije. Juanito, Чунга Лунга and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 minute ago, Данче* рече Meni lično jeste žena ženstvenija u štiklama, hod je drugačiji i držanje tela je totalno drugačije. Dance pa naravno, Iv Sen Loran je sve promijenio i hvala mu sto je zensku konfekciju ucinilo modernom te 1966. godine. Данче* је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 24 minutes ago, Anika рече Meni se Rimljanke nikako ne dopadaju, bas ne volim da ih vidim, a kamoli da ih nosim... A nase devojke su toliko uniformisane da to boli, prihvatice sve samo da je u trendu. Meni to ne smeta ... Kad sam bila mladja , bila sam u stanju da uradim sve , samo da ne budem kao neko ... vec potpuno svoja ... Ali sada nemam toliko izbora , tj. sredstava da kupim ono sto mi se svidja ili sto mi je taman ili sto mi lepo stoji ... Nedavno sam sasila jednu lepu suknju , Bog mi je dao taj talenat za modu , ovaj ... za krojenje ... ... Ako ste primetili , postoje ovi modni blogeri koji bukvalno diktiraju stilove ... Svi ih kopiraju ... To je taj zivot u trendu smaka sveta ... Sanja Т. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 3 minutes ago, Arsenija рече Meni to ne smeta ... Kad sam bila mladja , bila sam u stanju da uradim sve , samo da ne budem kao neko ... vec potpuno svoja ... Ali sada nemam toliko izbora , tj. sredstava da kupim ono sto mi se svidja ili sto mi je taman ili sto mi lepo stoji ... Nedavno sam sasila jednu lepu suknju , Bog mi je dao taj talenat za modu , ovaj ... za krojenje ... ... Ako ste primetili , postoje ovi modni blogeri koji bukvalno diktiraju stilove ... Svi ih kopiraju ... To je taj zivot u trendu smaka sveta ... Ma jok Arso, kakvo kopiranje... E vidis to je zabluda, da su ti potrebne ne znam kakve pare da bi bio originalan. Da li ti vidis koliko ima bogatih zena sa potpunim odsustvom stila? Mucenice, jos misle kako su se lepo obukle. Mene je kopirao ko god je stigao i svi me zivi pitaju gde sam neke stvari kupile, e vise ne govorim. Ja licno ne volim nikoga da kopiram i desava mi se cesto da u nekom prosecnom butiku izbunarim tako dobru stvar koju ne bih nasla u ovim firmiranim nikad. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 6 minutes ago, Anika рече Ma jok Arso .... ... desava mi se cesto da u nekom prosecnom butiku izbunarim tako dobru stvar koju ne bih nasla u ovim firmiranim nikad. Tako je to kad je covek normalno gradjen ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука