Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 hours ago, *Jелена* рече

images?q=tbn:ANd9GcRqunCZwOeV6s_qjEtkvkg 

Oвако нешто ? Лепо је . Али мени лично је ова верзија лепша за видети 

f1602917_natasha_21.06.16_hm_133998.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, -Владимир- рече

Oвако нешто ? Лепо је . Али мени лично је ова верзија лепша за видети

Lepo je ali i neudobno . Kod nas su sandale br 1 najcesce ravne  i tvrde , a  pertle nisu od neke mekane kozice , vec od  grubog materijala ...  

Nabolje je kad  sandala nije iznad nivoa zgloba , zato sto takva obuca vizuelno skracuje  nogu ... a najoblje stoji izrazito visokim i mrsavim ljudima ...  

Stiklice su dobre .   :)

:351780:

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Arsenija рече

Lepo je ali i neudobno . Kod nas su sandale br 1 najcesce ravne  i tvrde , a  pertle nisu od neke mekane kozice , vec od  grubog materijala ...  

Ајде, ајде, нећемо да се мазимо. Кад су могли Римљани да марширају са њима по цео дан, под пуном ратном опремом, можете ваљда и ви да их прошетате по главној улици. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, -Владимир- рече

Ајде, ајде, нећемо да се мазимо. Кад су могли Римљани да марширају са њима по цео дан, под пуном ратном опремом, можете ваљда и ви да их прошетате по главној улици. :)

...  :D   - > ФЕМА: Драги мој, ово није Евица, ово је фрајла мамзел. Код ноблеса се не говори ти, него милостива госпођа.

Naime , ravna obuca je najgora obuca , pa cak i ako je napravljena od najkvalitetnijih materijala ... Zapamtite to dobro ... 

A za sam kraj , ne zaboravite sesir ... varljivo je leto .

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, -Владимир- рече

Али мени лично је ова верзија лепша за видети 

f1602917_natasha_21.06.16_hm_133998.jpg

A sta je tu lepse? 

Zasto muskarci cesto danas (nije to oduvek bila moda) dozivljavaju stikle kao nesto zenstveno i lepse?

:) 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, *Jелена* рече

Zasto muskarci cesto danas (nije to oduvek bila moda) dozivljavaju stikle kao nesto zenstveno i lepse?

Па зар није женствено ? А за лепоту, па не мора увек бити лепше, неким женама лепше стоје равније. Зато сам и рекао, не иде без "газдарице". :)

Подели на овим сајтовима

Meni se Rimljanke nikako ne dopadaju, bas ne volim da ih vidim, a kamoli da ih nosim...

A nase devojke su toliko uniformisane da to boli, prihvatice sve samo da je u trendu. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, -Владимир- рече

Па зар није женствено ? А за лепоту, па не мора увек бити лепше, неким женама лепше стоје равније. Зато сам и рекао, не иде без "газдарице". :)

Ne nisam ja rekla da li jeste ili nije, samo me zanima sta je tebi tu konkretno lepse? :) 

Malo diskutujemo oko estetike :) vazi za sve koji su raspolozeni.

Zasto je u muskarcima zena u stiklama zenstvenija od zene u ravnoj obuci npr.da li je seksipil u pitanju, otmenost, elegancija, sta sugerise, kakav utisak na vas ostavlja visoka potpetica na zenskoj nozi? :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, *Jелена* рече

A sta je tu lepse? 

:) 

Jeco, Jeco, pa zato sto u stiklama izgleda kao da su noge duze, "produzavaju ih" i na taj nacin pojacavaju upadljivost, neglasenije su. Kao sto mali zadnji dzepovi na farmericama "povecavaju" zensku zadnjicu, tako i veliki"smanjuju", opticke varke, otud navodi.:D

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, *Jелена* рече

Malo diskutujemo oko estetike :) vazi za sve koji su raspolozeni.

Zasto je u muskarcima zena u stiklama zenstvenija od zene u ravnoj obuci npr.da li je seksipil u pitanju, otmenost, elegancija, sta sugerise, kakav utisak na vas ostavlja visoka potpetica na zenskoj nozi? :)

Kako kome... sto rece Vlada sve zavisi od gazdarice.

Meni je imperativ da mi obuca bude udobna, a stikle su udobne samo ako su bas kvalitetne. Meni je bilo jako tesko da se naviknem na nesto zenstveniju obucu :D jer sam kao klinka preferirala Kickersice i slican fazon, stikle su mi bile totalno out. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Данче* рече

Meni lično jeste žena ženstvenija u štiklama, hod je drugačiji i držanje tela je totalno drugačije. :)

page-1435828708.jpg

6404_56d7565e79c87.jpg

Dance pa naravno, Iv Sen Loran je sve promijenio i hvala mu sto je zensku konfekciju ucinilo modernom te 1966. godine.:) 

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Anika рече

Meni se Rimljanke nikako ne dopadaju, bas ne volim da ih vidim, a kamoli da ih nosim...

A nase devojke su toliko uniformisane da to boli, prihvatice sve samo da je u trendu. :)

Meni to ne smeta ... Kad sam bila mladja , bila sam u stanju da uradim sve , samo da ne budem kao neko ... vec potpuno svoja ... Ali sada nemam toliko izbora , tj. sredstava da kupim ono sto mi se svidja ili sto mi je taman ili sto mi lepo stoji ... Nedavno sam sasila jednu lepu suknju , Bog mi je dao taj talenat za modu , ovaj ...  za krojenje ...   :D  ... 

Ako ste primetili , postoje ovi modni blogeri koji bukvalno diktiraju stilove ... Svi ih kopiraju ... To je taj zivot u trendu smaka sveta ... 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Arsenija рече

Meni to ne smeta ... Kad sam bila mladja , bila sam u stanju da uradim sve , samo da ne budem kao neko ... vec potpuno svoja ... Ali sada nemam toliko izbora , tj. sredstava da kupim ono sto mi se svidja ili sto mi je taman ili sto mi lepo stoji ... Nedavno sam sasila jednu lepu suknju , Bog mi je dao taj talenat za modu , ovaj ...  za krojenje ...   :D  ... 

Ako ste primetili , postoje ovi modni blogeri koji bukvalno diktiraju stilove ... Svi ih kopiraju ... To je taj zivot u trendu smaka sveta ... 

Ma jok Arso, kakvo kopiranje...

E vidis to je zabluda, da su ti potrebne ne znam kakve pare da bi bio originalan. Da li ti vidis koliko ima bogatih zena sa potpunim odsustvom stila? :ani_biggrin: Mucenice, jos misle kako su se lepo obukle.

Mene je kopirao ko god je stigao i svi me zivi pitaju gde sam neke stvari kupile, e vise ne govorim. :))) Ja licno ne volim nikoga da kopiram i desava mi se cesto da u nekom prosecnom butiku izbunarim tako dobru stvar koju ne bih nasla u ovim firmiranim nikad.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...