Ronald Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, *Jелена* рече Jasno ...posle 25 strana niko ni da bekne ni a ni b ... Jeco mnogim muškarcima žene kupuju garderobu, daleko je to od žena koje mogu da probaju neki komad, svidi im se u tom trenutku, kupe i do kuće se pokaju. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 17 minutes ago, Ronald рече Jeco mnogim muškarcima žene kupuju garderobu, daleko je to od žena koje mogu da probaju neki komad, svidi im se u tom trenutku, kupe i do kuće se pokaju. ma opusteno,koga nema bez njega se moze Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече b Sto rece Roni konacno si poceo da se zezas malo Ako bas lepo Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 6, 2016 Пријави Подели Написано Јул 6, 2016 On 3.7.2016. at 10:58, *Jелена* рече Ma kad bi jos o tasnicama i masnicama pricali bilo bi super (to mi je i bila poenta sa temom ne samo zene da pricaju nego i muskarci sta im se svidja od zenske odece sta ne i zasto). Ali avaj .... Не иде то баш тако, ми увек имамо у виду целину а не део. Тако да, хаљине и ципелице без "газдарице" нам нису интересантне. aliluja, Neša_ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече Не иде то баш тако, ми увек имамо у виду целину а не део. Тако да, хаљине и ципелице без "газдарице" нам нису интересантне. Ama ne branim , samo eto uz tu gazdaricu sta bi ste(vazi za sve) voleli da vidite? Eto neko gleda Grand pa voli one njihove stras kabare kostime neko je visoko prepodoban mimo feredze nista drugo ne dolazi u obzir i tako dalje ... Pa u tom smislu bi valjali i komentari a moze i na sve ovo sto smo do sad postavljale, prosto "ovo je lepo-ovo nije" .... i tako... Neša_, Suncokret54 and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2016 7 minutes ago, Suncokret54 рече ... неке радосне очи, које нас траже... Nepopravljiv! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече Ja to često radim, samo što ti to ne znaš. Druga je stvar da li sam srećan ili ne. Hvala ti. Super A zelim ti da budes srecan u svakom slucaju Nema na cemu Suncokret54 and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 Sandale - apostolke ... ... ... tj. rimljanke ... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 .. tigricasto ... Odlicno se slaze uz belu haljinu ... braon torbu ... taman ten ... itd. .... Ronald and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 On 3.7.2016. at 11:21, Santi рече Ja sam ove uzela pre nekog vremena i super su udobne. Ja sam ove pre par dana i baš su mi udobne. :) Ronald and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 4 hours ago, Arsenija рече .. tigricasto ... Odlicno se slaze uz belu haljinu ... braon torbu ... taman ten ... itd. ... Hahahah... I muza suprotnih karakteristika .... Naime , muz i zena , momak i devojka , majka i cerka , moraju da ispune i taj kriterijum medjusobnog slaganja ... To sam primetila vise puta ... Jer ako muskarac nosi kariranu kosulju , zena bi trebalo da izbegava taj dezen ... i slicno ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 Danas je praznik ... ali sutra cu da skupim neku garderobu koja mi nije potrebna , koju ne nosim , koja mi je mala ili velika ... ili mi jednostavno ne stoji lepo , opracu je u ves masini , opeglacu , lepo cu sve to spakovati ... i poklonicu je nekom ... ali ne licno ... jednom je jedno dete htelo bukvalno da me udavi ... zbog nekih patika na cvetice ... Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 https://www.facebook.com/romano.impero/photos/?tab=album&album_id=1142886349064997 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 hour ago, Данче* рече Ja sam ove pre par dana i baš su mi udobne. Super Dance, udobne i lijepe Данче* је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 Mnogo smo ostrasceni . Suncokret54 and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука