Natasa. Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 20.6.2016. at 0:07, Santi рече A šta da radim drugo sem da se pomirim sa sudbinom da pravo žensko nikad biti neću Ništa tebi ne fali kao ženi, samo nam nameću standarde lepote i ponašanja, pa mnoge tvrde kako nisu "prave žene"-štagod to uopšte značilo. Ti si ti, i nijedna glupa reklama protiv bora, za mršavljenje, protiv celulita, standard ponašanja...štagod sve postoji...ne treba da ti kaže da nisi "prava žena" ako se ne ukalupiš. Paradoksologija, Neša_ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 5 hours ago, Anika рече Ne znam nijednu zenu koja cupa trepavice... jao Arso, to one samo nadogradjuju, nista ne cupaju... moze posle sve lepo da se skine bez problema, samo ako se to uradi strucno ... Ne znam ... Bas sam to gledala ... sto bi se reklo - udubila sam se u tu problematiku ... ali mi je bilo neprijatno da pitam ... cime se to lepi , kako se skida i naravno - da li sem da pipnem .... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 5 hours ago, *Jелена* рече Podviznistvo kako popovi Oni su na duznosti . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 21 minutes ago, Arsenija рече Oni su na duznosti . " Mi koji se u Hrista krstismo u Hrista se obukosmo"-svi smo na duznosti. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 48 minutes ago, Arsenija рече ... Ne znam ... Bas sam to gledala ... sto bi se reklo - udubila sam se u tu problematiku ... ali mi je bilo neprijatno da pitam ... cime se to lepi , kako se skida i naravno - da li sem da pipnem .... Arso, evo da se malo sablaznis "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 5 minutes ago, Anika рече Arso, evo da se malo sablaznis Sablaznicu se posle ...Sad moram da procitam ovaj tekst . Mnogo poucnih stvari za ovaj i onaj svet ... Obratite paznju . Одговорност за саблажњавање Чујемо реч „саблазан“. Шта је саблазан? На грчком језику саблазан дословце значи камен који неко баца на јавни пут, и пролазећи туда безбрижни пролазник саплиће се о тај камен, пада и повреди се. Саблазан је, дакле, препрека на јавном путу. Осим тога пута постоји и један други пут, духовни, пут према небесима. Тај пут почиње са земље а завршава тамо горе! То је леп пут, али ђаво покушава да га учини непроходним. Господ нам говори да тај пут није непроходан, да је само „узан и тесан“ (Мат. 7,14). Тај пут је био затворен, једна велика путна препрека је затварала тај пут према небесима а то је био грех Адама и Еве, праотачки грех. Затворен је пут био. Нису могли да га отворе ни пророци, ни патријарси па ни анђели. Ко је отворио тај пут? Отворила га је крв Исуса Христа, жртва Разапетог (Јев. 10,20). Од тада је тај пут проходан и многи небројени светитељи су прошли и пролазе тим путем. Izvor - klikni . aliluja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 za leto prakticne jednostavne idu uz svasta Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 e neka ste se vas dvojica ispricali,bas mi je drago kad se ljudi tako ispricaju [emoji3] нарочито на теми : " ташнице, машнице..." [emoji1] Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 3 hours ago, Снежана рече нарочито на теми : " ташнице, машнице..." Ma kad bi jos o tasnicama i masnicama pricali bilo bi super (to mi je i bila poenta sa temom ne samo zene da pricaju nego i muskarci sta im se svidja od zenske odece sta ne i zasto). Ali avaj .... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Ja sam ove uzela pre nekog vremena i super su udobne. Neša_, Лапис Лазули and Данче* је реаговао/ла на ово 3 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Ja i stikla smo zakleti neprijatelji ali fine su bas Sanja Т. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Ma ove su odlične, a i puna peta je. Inače tamo gde sam kupovala uvek imaju i dobru ponudu uložaka za obuću tako da sam odmah natakarila neke silikonske, za svaki slučaj, koji su kao protiv klizanja noge i malo je udobnija obuća sa njima. https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Бранислава Антовић, једина наша модна блогерка коју пратим... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 On 7/3/2016 at 10:58, *Jелена* рече Ma kad bi jos o tasnicama i masnicama pricali bilo bi super (to mi je i bila poenta sa temom ne samo zene da pricaju nego i muskarci sta im se svidja od zenske odece sta ne i zasto). Ali avaj .... Pa ne može da im se svidja baš mnogo toga ako ih ne zanima garderoba. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 24 minutes ago, Ronald рече Pa ne može da im se svidja baš mnogo toga ako ih ne zanima garderoba. Jasno ...posle 25 strana niko ni da bekne ni a ni b ... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука