Avocado Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Da se razumemo...tebi je konkretno problem da li se nekom vidi polni organ,ali ti nije problem da muskarci i zene u gacicama simuliraju seks,ejakulaciju ili mokrenje,sa ogromnim balonima u obliku muskog polnog organa i sa vestackim muskim polnim organima ? ok. Tako je. Ja nisam rekao da se neko "druzio" sa decom,vec da je organizovao brod prepun maloletne dece sa kojima su se druzili na paradi pedera. Rekao si... i to baš pod navodnicima i baš u kontekstu pedofilije i pre samo sat vremena: Pedofilija je inace mnogo vise zastupljenija kod ljudi koji su gej ili biseksualnog opredeljenja. Medjutim to je sad jedna pojava koja ne mora da znaci nesto lose po pedere u smislu eto vi ste sad pedofili. Ali ako ti je u Evropi jedan od najistaknutijih boraca pedera i lgbt populacije holandjanin Van Dalen koji je osudjen na odredjenu kaznu zbog toga sto je u Amsterdamu na gej paradi organizovao "druzenje" sa maloletnim decacima na brodovima tokom gej parade tamo Jel si postao senilan? A naravno tvoja logika deca su to trazila za decu od 12 godina je toliko po meni nenormalna da ti priznam i ne znam sta da ti kazem. To nije logika, nego činjenica. Dečak koji je to pokrenuo (danas više nije dečak) se zove Danny Hoekzema. http://www.pinknews.co.uk/2007/02/09/gay-children-to-participate-in-amsterdam-pride/ Nije teško guglati... Nego, znam da voliš da pobegneš kad nemaš argumente, ali nemoj da misliš da te neću podsetiti da si "ostao dužan" za objašnjenje negativnih posledica po psihičko zdravlje "obolelog" zbog kojih smatraš da je homoseksualnost bolest. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Sta kaze mracnjak to nije parada razvrata i tamo ljudi ne setaju goli.... Evo i dokaza http://www.pravda.rs/uploads/pics/slike/2014/03/gej-parada-varsava-rtv.rs_.jpg http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/gej%20parada%20san%20francisko.jpg?thumbId=2062992&fileSize=65834&lastModified=1381222982000&contentType=image/jpeg http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/gej%20parada.jpg?thumbId=1662861&fileSize=63371&lastModified=1374574632000&contentType=image/jpeg http://www.pravda.rs/uploads/pics/slike/2014/04/gej-parada-madrid.jpg https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8nOJUWBgL4WazSRJit_AiL0ouwF7M8dCEdDLr9l4JIsxjC-0z slike nisu iz Tunguzije,nego iz skoro pa naseg okruzenja Poljska,Madrid... Eto politickog skupa,pristojnog protesta gde se samo ukazuje na probleme gej zajednice. Uopste mi nije zao sto cu biti prvi da te razocaram da na slikama nisu homoseksualci nego heteroseksualci... ljudi kao ja i ti. Proveravaj linkove, ne turaj na slepo deo fotografija je sa sado-mazo parade... nema veze sa gejevima. Sado-mazo upraznjavaju svi a procentualno gledano- najvise heteroseksualci. Ne ide ti bas... a vidim da se dosta trudis Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Не дај се Милоше, два лоша убише Милоша Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 To sto se iznosenjem neistinitih informacija nanosi steta homoseksualcima, samo je delic problema. Da li ljudi doista ne razumeju ili ih nije briga, da najvecu stetu nanose deci? Dok u jednoj ruci drze Bibliju i njome se zaklanjaju a drugom upiru u smeru pogresnih ljudi i vicu « Drste lopova!«, pravi krivci -pedofili odose u drugom smeru. I tu, u nasem komsiluku, i dalje povredjuju decu. Милан Ракић and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Samo za Milosa i Rapsu! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 To sto se iznosenjem neistinitih informacija nanosi steta homoseksualcima, samo je delic problema. Da li ljudi doista ne razumeju ili ih nije briga, da najvecu stetu nanose deci? Dok u jednoj ruci drze Bibliju i njome se zaklanjaju a drugom upiru u smeru pogresnih ljudi i vicu « Drste lopova!«, pravi krivci -pedofili odose u drugom smeru. I tu, u nasem komsiluku, i dalje povredjuju decu. To je i meni facinantno... Pri pomenu reci pedofil, prestaje svaka diskusija i politicka debata, gej/strejt, zvezda/partizan, cetnici/ustase... sve to momentalno pada u sedmi plan... barem za mene. A ljudima koji pedofiliju koriste da uguraju jos koji negativan poen homoseksualcima, nek na cast sluzi metoda kojom se koriste... Ja u ogledalo ne bih mogao da se pogledam. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 I ne treba da ti bude normalno. Ko kaze da svi treba da budemo isti? Nismo svi isti, razliciti smo lljudi. Neko voli anu karenjinu neko voli kursadzije... neko voli ekrema jevrica neko musorgskog... Ne moze svima isto da se svidja. Samo pazi da svoje misljenje na koje imas pravo ne proglasavas za jedino ispravno (sto je izvanredan podvig za vas u ekipi) i sve je OK. Slobodno sedi, prebaci nogu preko noge, izuj jedno pivo, saljpni kasirku u dragstoru po guzi, pljucni jednom (al bas daleko), sedni na gajbu i slobodno oplevi po neprijateljima nacije i novog svetskog poretka- pederima. Slazem se nismo svi isti...ali po pitanju dece,po pitanju toga da dete od 12 godina ima pravo da odlucuje da li ce ici na skup gde muskarci i zene u gacicama simuliraju seks,pomocu creva simuliraju ejakulaciju,gde stoje baloni u obliku penisa,gde se dele vestacki penisi...po pitanju toga mozes imati ispravan ili neispravan stav,to nije mracnjace moj pitanje izbora,pitanje sopstvenog ukusa,nego pitanje normalnosti. Vidis ti,ti imas svoj sajt gde kacis razne bolestine,gde kacis polne organe sa natpisom mracnjak,ali ja diskutujem sa tobom,medjutim kad bi znao da ti mislis da je normalno da deca ucestvuju u takvim skaradnostima ja zaista ne bih mogao sa tobom da diskutujem,razumes razliku? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Slazem se nismo svi isti...ali po pitanju dece,po pitanju toga da dete od 12 godina ima pravo da odlucuje da li ce ici na skup gde muskarci i zene u gacicama simuliraju seks,pomocu creva simuliraju ejakulaciju,gde stoje baloni u obliku penisa,gde se dele vestacki penisi...po pitanju toga mozes imati ispravan ili neispravan stav,to nije mracnjace moj pitanje izbora,pitanje sopstvenog ukusa,nego pitanje normalnosti. Previse si naian i nadmen kad verujes da si nosilac te perjanice normalnosti. To sto je normalno a sta ne je subjektivna kategroija koja zavisi od mnogih faktora ali ono sto je bano jeste da je izuzetno lako promenljiva. Ono sto je tebi danas normalno tvom pradedi bi bilo skaredno i skandalozno. Ne budi deda... dopusti da ljudi slobodno zive svoj zivot. Ako ti uzivas u tome da budes ogranicen kojekakvim normalnostima i socijalnim normama, to je uredu, al sto maltretiras ostale? Mislis da deca ne treba da budu na gej paradi? Ja te podrzavam! Nemoj da dovodis svoju decu na gej paradu. Ali odakle ti pravo da moju decu uzimas u usta u tom kontekstu? Reci mi ko ti je dao pravo da pozivas na zabranu da ja svoju decu vodim na gej paradu gde nece videti nista gore od prosecnog dana na plazi npr? Falusni simboli za mene i moju porodicu ne predstavjaju predmet sramote i stida. Prema tome nemam taj odnos i ne smetju mi figure u obliku penisa. To je penis, tebra. Penis... Mnogo lepa stvar u svojoj sustini (mada se po lepoti nalazi na trecem mestu, odmah iza grudi i vagine ) Moram da primetim da je to generalno zivotni pristup vecine ljudi koji sebe nazivaju vernicima. Vi imate neizdrzivi nagon da svoje zivotne izbore opravdate time sto cete ih nametnuti drugima. Ja kapiram tu nesigurnost... Ne mozes da validiras svoj izbor ukoliko nemas odnos prema toma da su ga i drugi nacinili. To je normalna evolutivna posledica. Treba nam konfimracija da bi bili sigurni... ali mi vise nismo plemensko drustvo. Sad smo individue koje cene ljubav, filozofiju, zivot... Taj prirodni nagon treba potisnuti, boriti se protiv svoje prirode i prihvatiti svet oko sebe najpunujum od svih punih pluca. Da budes srecan zbog sebe i zbog svih drugih oko tebe... zamisli taj svet, covece... zamisli to drustvo? Zamisli da te najvise cini srecnim kad vidis coveka koji je po svemu unikatan i originalan... koji je svoj zivot umetnicki kreirao prema sebi i svojim zeljama pritom precisno vodeci racuna o ostalim clanovima zjaednice? Zamisli da sto je vise razlicit od tebe to te vise raduje, jer znas da je srecan? Ti sada odajes uisak osove koja bi jedino bila srecna ako bi svi ljudi oko tebe bili primroani da misle i rade identicno kao i ti. I ako bi ti se takav plan ostvario, dobio bi drustvo u kome bi svi bili mizerno nesrecni osim tebe, ali tebi je to jedino vazno... zato se tako i ponasa. Zato se tako svi vi ponasate. Sebicni ste. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Zato se tako svi vi ponasate. Sebicni ste. Али ниси у потпуности у праву овде - геј параде у Сан Франциску су одавно отишле предалеко својим садржајем и начином промовисања. Дакле, не говоримо о групи људи који ће као да се маскира и прошета и мало прођуска градом, већ о садо-мазо костимима, са отвореним полним органима, јавним оргијама, оралним сексом... ово је заиста доступно на интернету. Такође, моја шефица је живела у С. Франциску 10 год. Није крштена, такоређи вера и религија јој ништа не значе, и врло је паметна и елоквентна жена, али када смо се дотакли параде рекла је само: људи, то није ни нормално, ни океј... то је све отишло предалеко. Е сада, битна ствар, парада у РС неће бити, па бар за 100 година, попут тих у С. Франциску, Њујорку, или можда чак и Сиднеју. То није наш менталитет. Али не можеш да кажеш да је објективно у реду да дете то све посматра - мислим на ове драстичне примере. Не, то објективно, а ни за дететов развој није у реду. О томе може да посведочи и психологија. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Zato se tako svi vi ponasate. Sebicni ste. Svi? I svi = sebični? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Али ниси у потпуности у праву овде - геј параде у Сан Франциску су одавно отишле предалеко својим садржајем и начином промовисања. Дакле, не говоримо о групи људи који ће као да се маскира и прошета и мало прођуска градом, већ о садо-мазо костимима, са отвореним полним органима, јавним оргијама, оралним сексом... ово је заиста доступно на интернету. Такође, моја шефица је живела у С. Франциску 10 год. Није крштена, такоређи вера и религија јој ништа не значе, и врло је паметна и елоквентна жена, али када смо се дотакли параде рекла је само: људи, то није ни нормално, ни океј... то је све отишло предалеко. Е сада, битна ствар, парада у РС неће бити, па бар за 100 година, попут тих у С. Франциску, Њујорку, или можда чак и Сиднеју. То није наш менталитет. Али не можеш да кажеш да је објективно у реду да дете то све посматра - мислим на ове драстичне примере. Не, то објективно, а ни за дететов развој није у реду. О томе може да посведочи и психологија. Ja te samo pitam jesi li siguran da se radi o gej paradama? Vec godinama internetom kruze skandalozne fotke koje odgovaraju tvom opisu ali to nije gej parada. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Svi? I svi = sebični? Homofobi. (latentni gejevi koji nemogucnost da se izbore sa svojom seksualnoscu kanalisu kroz mrznju prema svim homoseksualcima) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ja te samo pitam jesi li siguran da se radi o gej paradama? Vec godinama internetom kruze skandalozne fotke koje odgovaraju tvom opisu ali to nije gej parada. Да, сећам се оног извештаја... а сада... па не знам, провери. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Homofobi. (latentni gejevi koji nemogucnost da se izbore sa svojom seksualnoscu kanalisu kroz mrznju prema svim homoseksualcima) Eto, definicije znaš. Ali ne poznaješ sve vernike. Niti njihove grehe. Pogrešio si. Povukle te emocije. Ništa strašno, Napišeš: "Izvinite", i - ko da nikad ništa nije bilo. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Eto, definicije znaš. Ali ne poznaješ sve vernike. Niti njihove grehe. Pogrešio si. Povukle te emocije. Ništa strašno, Napišeš: "Izvinite", i - ko da nikad ništa nije bilo. Izvinite... meni je mnogo zao sto ste takvi ljudi... svet bi bio lepse mesto da niste. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука