Jump to content

ХОМОСЕКСУАЛАЦ: „Нормално је да хомосексуалци злостављају ДЕЦУ!“ (ВИДЕО)

Препоручена порука

Cinjenica je da je homoseksualizam seksualnost,ako ti smatras da cak i na paradi heteroseksualaca nekoj hipotetickoj gde goli muskarci i zene paradiraju je normalno da neko stavi u brod decu od 12 godina pa cak i uz roditelje onda ne znam sta da ti kazem.

Gej parada je politicki skup. Setnja  u znak protesta i skreatanja paznje na probleme gej zajednice.

To nije parada razvrata i tamo ljudi ne setaju goli. 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 278
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Cinjenica je da je on okrivljen za promociju pedofilije.Sad bukvalno da li je osudjen nisam u toku,ali znam da je bio pred sudom i da se vodio postupak.

To ne postaje činjenica tako što neko to zamisli i napiše. To nije činjenica zato što se to nije desilo. Čovek nije okrivljen ni za šta.

Cinjenica je da je homoseksualizam seksualnost,ako ti smatras da cak i na paradi heteroseksualaca nekoj hipotetickoj gde goli muskarci i zene paradiraju je normalno da neko stavi u brod decu od 12 godina pa cak i uz roditelje onda ne znam sta da ti kazem.

Ne paradiraju goli, sem izuzuetaka (to inače ne podržavam nikako, da ne bude nesporazuma). Takođe, u pitanju je javni događaj na koji roditelji i onako mogu da povedu svoju decu da budu na obali i gledaju paradu. Ako neko dete želi da bude na brodiću i roditelj mu to dozvoli i bude u njegovoj pratnji, ne vidim problem. To je inače dozvolio gradonačelnik Amsterdama, ideja je došla od 14-godišnjeg geja, Van Dalen je samo bio na čelu organizacije Prajda i ubedio gradonačelnika da dozvoli.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

To ne postaje činjenica tako što neko to zamisli i napiše. To nije činjenica zato što se to nije desilo. Čovek nije okrivljen ni za šta.

Ne paradiraju goli, sem izuzuetaka (to inače ne podržavam nikako, da ne bude nesporazuma). Takođe, u pitanju je javni događaj na koji roditelji i onako mogu da povedu svoju decu da budu na obali i gledaju paradu. Ako neko dete želi da bude na brodiću i roditelj mu to dozvoli i bude u njegovoj pratnji, ne vidim problem. To je inače dozvolio gradonačelnik Amsterdama, ideja je došla od 14-godišnjeg geja, Van Dalen je samo bio na čelu organizacije Prajda i ubedio gradonačelnika da dozvoli.

Sudilo mu se i bio je okrivljen,sto nisu demantovali ni ovdasnji lgbt borci,sad da li je i osudjen cini mi se da sam nacuo da je osudjen nesto novcano,ali nije ni bitno. Dakle cak i ta Holandija koja je u potpuno pogresnom smeru slobodna za sve i za narkotike i za prostituciju i za pedere i za cak stranke koje zagovaraju slobodne seksualne odnose sa maloletnicima cak ni tamo to nije proslo eto tako "slobodno"

Medjutim ako ti i dalje smatras da dete od 12 godina moze da zahteva tako nesto i da se to omoguci i tu ne vidis problem,jos se pozivas eto gradonacelnik Amsterdama to dozvolio?! pa sta? Ako Sinisa Mali dozvoli nesto to ti je parametar da je to automatski dobro i pozeljno?! ne kontam te.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Pa porodice koji ne mogu da imaju decu se bore da ga imaju,idu lece problem,uzimaju terapije,nadaju se i veruju neretko i uspeju.

Peder koji zna da ne moze da ima dete u odredjenom smislu moze imati psihicki problem zbog toga,svakom se u nekom trenutku javi odredjena zelja za roditeljstvom i to moze dovesti do negativnih posledica naravno.

Ja i ne kazem da je neko psihicki bolestan zato sto ga okolina odbacuje,ali je cinjenica da se to desava i da takvi ljudi prolaze kroz odredjenu vrstu psihicke traume i zato nije cudno da kao u slucaju poznat srpskog gej aktiviste Antala koji je zaklao svoju majku,a to se moze povezati sa time npr.

Naravno znam sta sad sledi i hetero ubijaju ali nije to poenta.

Ljudi koji ne mogu da imaju decu (npr. žene kojima je odstranjena materica) se ne bore i ne leče. Leče se oni koji imaju teškoće da začnu.

Naravno da homoseksualci, kao i svi mi, mogu da imaju razne psihičke probleme... nego, odlutao si... pričali smo o tome da li je sama homoseksualnost psihički poremećaj ili bolest i zašto smatraš da jeste... toliko si bio uporan o tome kako jeste bolest i kako je nekakvom belosvetskom zaverom skinuta sa list bolesti, da bi čovek pomislio kako ćeš mnogo lakše da objasniš zašto je bolest...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Sudilo mu se i bio je okrivljen,sto nisu demantovali ni ovdasnji lgbt borci,sad da li je i osudjen cini mi se da sam nacuo da je osudjen nesto novcano,ali nije ni bitno. Dakle cak i ta Holandija koja je u potpuno pogresnom smeru slobodna za sve i za narkotike i za prostituciju i za pedere i za cak stranke koje zagovaraju slobodne seksualne odnose sa maloletnicima cak ni tamo to nije proslo eto tako "slobodno"

Vidi ovako, kad jedine podatke o tome da se predsedniku najveće gej organizacije u Holandiji sudilo za tako nešto možeš da nađeš samo u saopštenjima Dveri i sličnih morona i komentarima čitalaca na srpskim sajtovima i NIGDE drugde, to je prilično jasna indikacija da se to nije desilo. Valjda ti je jasno da bi svi holandski mediji pisali o tome???? Glupo je... odustani...

Medjutim ako ti i dalje smatras da dete od 12 godina moze da zahteva tako nesto i da se to omoguci i tu ne vidis problem,jos se pozivas eto gradonacelnik Amsterdama to dozvolio?! pa sta? Ako Sinisa Mali dozvoli nesto to ti je parametar da je to automatski dobro i pozeljno?! ne kontam te.

Okolnost da je gradonačelnik dozvolio sam napisao u kontekstu koliko je nebulozna ideja da se Van Dalenu sudilo za to.

Meni jeste problematično da bilo ko paradira go u javnosti, kroz grad i to bih zabranio i kaznio, bez obzira da li je Prajd ili ne... a ne vidim nikakvu razliku da li će neko dete da bude u brodiću ili na obali, šta više, sa obale ima bolji pogled.

Pod "go" podrazumevam da mu se vide genitalije i ženama grudi. Na samo jednoj od onih slika koje si postavio je ta situacija, pa ti je valjda jasno da je u pitanju izuzetak.

Takođe, sad kad si lepo pogledao slike, da li ti je jasno koliko je nebulozna ideja da se na tom brodiću neko "družio" sa decom???

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Na samo jednoj od onih slika koje si postavio je ta situacija, pa ti je valjda jasno da je u pitanju izuzetak.

Nije ni na njoj. Verovatno nisi bratio paznju, radi se o kostimu, to je bodi boje koze sa vestackim detaljima. 

Подели на овим сајтовима

Vidi ovako, kad jedine podatke o tome da se predsedniku najveće gej organizacije u Holandiji sudilo za tako nešto možeš da nađeš samo u saopštenjima Dveri i sličnih morona i komentarima čitalaca na srpskim sajtovima i NIGDE drugde, to je prilično jasna indikacija da se to nije desilo. Valjda ti je jasno da bi svi holandski mediji pisali o tome???? Glupo je... odustani...

Okolnost da je gradonačelnik dozvolio sam napisao u kontekstu koliko je nebulozna ideja da se Van Dalenu sudilo za to.

Meni jeste problematično da bilo ko paradira go u javnosti, kroz grad i to bih zabranio i kaznio, bez obzira da li je Prajd ili ne... a ne vidim nikakvu razliku da li će neko dete da bude u brodiću ili na obali, šta više, sa obale ima bolji pogled.

Pod "go" podrazumevam da mu se vide genitalije i ženama grudi. Na samo jednoj od onih slika koje si postavio je ta situacija, pa ti je valjda jasno da je u pitanju izuzetak.

Takođe, sad kad si lepo pogledao slike, da li ti je jasno koliko je nebulozna ideja da se na tom brodiću neko "družio" sa decom???

Da se razumemo...tebi je konkretno problem da li se nekom vidi polni organ,ali ti nije problem da muskarci i zene u gacicama simuliraju seks,ejakulaciju ili mokrenje,sa ogromnim balonima u obliku muskog polnog organa i sa vestackim muskim polnim organima ? ok.

Ja nisam rekao da se neko "druzio" sa decom,vec da je organizovao brod prepun maloletne dece sa kojima su se druzili na paradi pedera. Pod druzenje smatram i paradiranjem sa ovakvim nakaradnim stvarima koje smo videli na ovih par slika,a mogu misliti kudikamo koliko je to gore uzivo.

A naravno tvoja logika deca su to trazila za decu od 12 godina je toliko po meni nenormalna da ti priznam i ne znam sta da ti kazem.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Поставио је Милош довољно линкова где се види како шетају.

А ови наши ако им се дозволи од политичког скупа на почетку ће да еволуирају  па редом .........постепено ће да се ослобађају.  :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

A naravno tvoja logika deca su to trazila za decu od 12 godina je toliko po meni nenormalna da ti priznam i ne znam sta da ti kazem.

I ne treba da ti bude normalno. Ko kaze da svi treba da budemo isti?

Nismo svi isti, razliciti smo lljudi. Neko voli anu karenjinu neko voli kursadzije... neko voli  ekrema jevrica neko musorgskog... Ne moze svima isto da se svidja. Samo pazi da svoje misljenje na koje imas pravo ne proglasavas za jedino ispravno (sto je izvanredan podvig za vas u ekipi) i sve je OK.

Slobodno sedi, prebaci nogu preko noge, izuj jedno pivo, saljpni kasirku u dragstoru po guzi, pljucni jednom (al bas daleko), sedni na gajbu i slobodno oplevi po neprijateljima nacije i novog svetskog poretka- pederima. ;)

Подели на овим сајтовима

Sta kaze mracnjak to nije parada razvrata i tamo ljudi ne setaju goli....

Gej parada je politicki skup. Setnja  u znak protesta i skreatanja paznje na probleme gej zajednice.

Evo i dokaza

http://www.pravda.rs/uploads/pics/slike/2014/03/gej-parada-varsava-rtv.rs_.jpg

http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/gej%20parada%20san%20francisko.jpg?thumbId=2062992&fileSize=65834&lastModified=1381222982000&contentType=image/jpeg

http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/gej%20parada.jpg?thumbId=1662861&fileSize=63371&lastModified=1374574632000&contentType=image/jpeg

http://www.pravda.rs/uploads/pics/slike/2014/04/gej-parada-madrid.jpg

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8nOJUWBgL4WazSRJit_AiL0ouwF7M8dCEdDLr9l4JIsxjC-0z

slike nisu iz Tunguzije,nego iz skoro pa naseg okruzenja Poljska,Madrid...

Eto politickog skupa,pristojnog protesta gde se samo ukazuje na probleme gej zajednice.

Подели на овим сајтовима

Поставио је Милош довољно линкова где се види како шетају.

А ови наши ако им се дозволи од политичког скупа на почетку ће да еволуирају  па редом .........постепено ће да се ослобађају.  :smeh1:

Postavio, postavio... i ni na jednom linku nema fotografije sa golim pederima.

To je vas fazon APP (ako prodje prodje) stavis kao neke linkove i kazes da su na njima goli gejevi i racunas da niko nece klikne nego ce svi da ti poveruju... Naravno, ima i onih koji poveruju, ali ima i nas pametnih koji volimo sve da proverimo ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...