cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 ... A svi homoseksualci su velikodusni kakvih kretena ima medju njima, da te bog sacuva... ali, ne razumem poentu tovg sarkazma? Kontam da je trebalo nekako da poentiras ovim postom al ja propustam da primetim taj momenat? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 kakvih kretena ima medju njima, da te bog sacuva... ali, ne razumem poentu tovg sarkazma? Kontam da je trebalo nekako da poentiras ovim postom al ja propustam da primetim taj momenat? ...to je generalizacija ... Sta zele homoseksualci ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Kako nisu? To su radili doseljenici sa indijancima, to je radio staljin sa neistomisljenicima, to je radio hitler sa jevrejima... Ljudi koji ne zele svet da dele sa drugima vec da druge kreiraju prema sebi kako bi svi mogli da zive u svetu kakav su oni zamislili... Ja ne znam bolju definiciju za sebicluk. "Ovaj svet je moj, moj, moj i samo moj i u njemu ima da se zivi samo onako kako ja kazem!" Mada, rec "sebicni" je najlepsa moguca rec koje neko moze uputiti homofobima... ja sam sad zapravo ekstremno pristojan sto koristim tu, a ne neku adekvatniju rec. Radio sam sa homoseksulacima i homofobima u isto vreme i na istom projektu (finansiranom sa zapada). 4,5 godine sam ih gledao, slušao, putovao sa njima.... Zato znam. A zato je moguće da ti ne znaš. I zato generalizuješ. I grešiš. Čak uzimaš i druge primere iz istorije i geografije da 'džastifikuješ' svoje (pogrešno) mišljenje. Караконџула and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 ...to je generalizacija ... Sta zele homoseksualci ? Pojma nemam... valjda zele da mogu normalno da zive a da ih niko ne proglasava za cirksuke nakaze i poziva na njihovo istrebljenje. Da ih gledamo kao osobe koje imaju svoje znanje, obrazovanje, vaspitanje... a ne da sve to pada u vodu kad neko cuje da su gejevi. Mozda to zele na primer? Ne znam... Ja znam sta ja zelim... ja zelim svet u kome niko nikoga ne osudjuje a ocene necije licnosti ili karkatera se donose na osnovu konkretnih dela i stavova koje ta osoba licno poseduje. A ne na osnovu pripadnosti bilo kojoj grupi. To je homofobima jako jako tezak koncpet za ukapirati... zato i imam tolike probleme sa vama... u tripu ste da ste hriscani i da propovedate hriscanstvo a zapravo se vasim misljenjima i delovanjima jedino demoni raduju a vi to ne vidite... Аурор је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 To je homofobima jako jako tezak koncpet za ukapirati... zato i imam tolike probleme sa vama... u tripu ste da ste hriscani i da propovedate hriscanstvo a zapravo se vasim misljenjima i delovanjima jedino demoni raduju a vi to ne vidite... Што мислиш да смо хомофоби, не разумем? Ја сам против мржње и осуђивања, верујем и остали. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Што мислиш да смо хомофоби, не разумем? Ја сам против мржње и осуђивања, верујем и остали. Ja ne mislim da su hriscani homofobi, sta ti je? Ali homofobi uglavnom jesu vernici, pa me zanima kako pred sobom uklapaju homofobiju sa Isusovom porukom i recima... za mene nespojivo totalno. A realno, najglasniji motivi za osudu gejeva su biblijske prirode... ja zapravo cak i ne znam da li postoji neki drugi osnov po kojem mogu da se mrze gejevi? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 @Cloud ... Mi smo hriscani i ne propovedamo homoseksualizam , vec pokajanje ... Ne moze covek koji veruje u Sveto Pismo da prihvati greh kao nacin zivota koji diktira duh vremena u kome zivimo ... Ali nije to tema ... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Tomo, jel se pronalazis u tim homofobima, kako to da ti je stalo do generalizacije homofoba, a nisi se javio kada su ovde iznosene "cinjenice" da je vecina homoseksualaca pedofila i slicno. Ako ces da teras mak na konac budi dosledan. Ako jedan "ateista" pokusava cini mi se bezuspesno ponekad da razdvoji crno od belog i ukazuje koliko je pogubna ta osudjujuca praksa trpanja homoseksualaca u red pedofila i svih u isti kos, ti umesto da ga zbog svog osecanja pravicnosti podrzis ti jok. Slazem se sa Klaudom, svi homofobi jesu sebicni, sve je lepo objasnio. Ljudi koji pokusavaju drugima da nametnu svoj sistem vrednosti su i sebicni a vala i kukavice, jer izgleda da nisu dovoljno sigurni u svoju veru pa moraju jps nekog da pridobiju da bi se osecali dobro i vazno. Draga Jelena malo brkate... Niko nije rekao da je svaki peder pedofil,ali da je svakako teznja lgbt pokreta da kroz prizmu slobode u neko vreme,mozda ne sutra,ali uskoro se dozvoli i seksualna aktivnost sa maloletnicima. Uostalom ajmo pogledati kroz primer gej parade u Beogradu,prvo su krenuli gejevi,sad vec imamo gejeve i trans osobe,prvi cilj gejeva je bio parada,danas je vec ozakonjenje gej brakova,a vec se stidljivo promalja kako je neki sledeci cilj usvajanje dece. Sve sto se desava na zapadu se polako i sigurno prenosi i u nasu zemlju,tako isto danas imamo u pojedinim zemljama zapada ozbiljne probleme normalnih ljudi jer se granica za stupanje u seksualne odnose sa maloletnicima stalno spusta,prvo je bilo 18 i punolestvo,danas je 16,negde 14. Dakle to se radi malo po malo i tako to na kasicicu prolazi,polako,lagano ali prolazi. Na kraju krajeva poentiranje na kraju vam je apsolutno pun promasaj. Mi ne pravimo nas sistem vrednosti,niti ga namecemo mi koji smo protiv gej parada,gej brakova,usvajanja dece od strane gej osoba i nametanja takvih stvari,naprosto mi ne menjamo sistem vrednosti,nama sistem vrednosti odgovara,oni koji menjaju sistem vrednosti,oni koji se zalazu za uvodjenje novog sistema vrednosti,novih pogleda i oni koji su zaista sebicni kako vi kazete su upravo pripadnici lgbt lobija,dakle oni uvode nove sisteme vrednosti,ali se slazem sa vama da su oni kao takvi sebicni a i kukavice jer pokusavaju da nametnu sopstveni sistem vrednosti svima. Malo ste pobrkali i pomesali. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Draga Jelena malo brkate... Niko nije rekao da je svaki peder pedofil,ali da je svakako teznja lgbt pokreta da kroz prizmu slobode u neko vreme,mozda ne sutra,ali uskoro se dozvoli i seksualna aktivnost sa maloletnicima. Uostalom ajmo pogledati kroz primer gej parade u Beogradu,prvo su krenuli gejevi,sad vec imamo gejeve i trans osobe,prvi cilj gejeva je bio parada,danas je vec ozakonjenje gej brakova,a vec se stidljivo promalja kako je neki sledeci cilj usvajanje dece. Sve sto se desava na zapadu se polako i sigurno prenosi i u nasu zemlju,tako isto danas imamo u pojedinim zemljama zapada ozbiljne probleme normalnih ljudi jer se granica za stupanje u seksualne odnose sa maloletnicima stalno spusta,prvo je bilo 18 i punolestvo,danas je 16,negde 14. Dakle to se radi malo po malo i tako to na kasicicu prolazi,polako,lagano ali prolazi. Na kraju krajeva poentiranje na kraju vam je apsolutno pun promasaj. Mi ne pravimo nas sistem vrednosti,niti ga namecemo mi koji smo protiv gej parada,gej brakova,usvajanja dece od strane gej osoba i nametanja takvih stvari,naprosto mi ne menjamo sistem vrednosti,nama sistem vrednosti odgovara,oni koji menjaju sistem vrednosti,oni koji se zalazu za uvodjenje novog sistema vrednosti,novih pogleda i oni koji su zaista sebicni kako vi kazete su upravo pripadnici lgbt lobija,dakle oni uvode nove sisteme vrednosti,ali se slazem sa vama da su oni kao takvi sebicni a i kukavice jer pokusavaju da nametnu sopstveni sistem vrednosti svima. Malo ste pobrkali i pomesali. Totalne homofobicne neosnovane gluposti. Ako verujete u ovakve stvari, u potpunosti zasuzujete taj zivot straha i paranoje koji ste sebi izgradili... Milose...ja i ti obojica znamo da je ovo stompises proizvod tvoje maste... e sad zamislite taj egoizam da budes toliko siguran u fikciju koju s sam izmislio? Ne ozbiljno...pokusajte da shvatite to....sedite kuci, gledate svoja posla i BAM! padne vam na pamet da mesec nije nebesko telo nego kolut svajcarskog sira... blesavo jel da? Pa i ne bas... ono sto jeste blasavo da onda odete na internet i krenete da sirite mrznju prema astronomima i pozivate na njihovo prevaspitanje jer je OCIGLEDNO KAO DAN da mesec ne postoji i da je to kolut sira koji se vrti preko horizonta... Eto... to je prosecan nivo rezonovanja jedog homofoba. NE DAJ BOZE da ja sad pitam milosa da nam baci neku potvrdu ovih reci... pa to bi sve prstalo od "zna se kakav je mesec"... "svi znaju od cega je mesec"... "ko ima oci neka gleda mesec od sira"... a naravno dokazi za te nebulozne tvrdnje nece nikada ugledati svetlost dana... Ljudi, ajmo malo skormnosti... nije svaka ideja koja vam padne na pamet posle dva piva revolucionarna ili barem istinita... cak naprotiv... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Kad neko odluci da se drzi sa takvom gamadi, iza te odluke jasno je da samo neka velika nevolja moze da stoji... ko zna koja bi to nevolja mogla biti... Dobro ajde... ako vam pomognemo da se resite gejeva hocete li BAREM TADA razmotriti da resimo i problem pedofilije? Ili ce resenjem problema gejeva svi vasi probelmi biti reseni i vise necete imati u sta da ulazete tu mrzilacku energiju? Пази cloudkingже то моје су реторичка (или реторска) питања. Е једино ако те Милан Ракић није убедио, или бар подстрекивао, да помислиш супротно те онда нешто ти ту тако мени и држиш жучне монологе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Pa jel poenta da se smanji broj homoseksualaca?Izbaci pahomija i kacavendu i eto, odma imas dva homoseksualca manje. Smanjenjem broja svestenstva smanjio si broj homoseksualaca i time smanjio decija zlostavljanja, ako pratimo Rapsinu matematiku. "Rapsina matematika" или тачније статистика, бар колико сам ја ту успео да схватим из Јелена011-ог "random linka", се односи искључиво на U.S. или бар на Washington District of Columbia где како инсистираш "pravosalvno svestenstvo statisticki gledano" највероватније не потпада ни у статистичку грешку, а какву си ти ту "poentu" cloudkingже успео да исхалуџиш стварно не бих хтео ни да се упуштам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 "Rapsina matematika" или тачније статистика, бар колико сам ја ту успео да схватим из Јелена011-ог "random linka", се односи искључиво на U.S. или бар на Washington District of Columbia где како инсистираш "pravosalvno svestenstvo statisticki gledano" највероватније не потпада ни у статистичку грешку, а какву си ти ту "poentu" cloudkingже успео да исхалуџиш стварно не бих хтео ни да се упуштам. Ma jasno... Rapsa vazda samo sa USA statistikama barata... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 "Rapsina matematika" или тачније статистика, бар колико сам ја ту успео да схватим из Јелена011-ог "random linka", се односи искључиво на U.S. или бар на Washington District of Columbia где како инсистираш "pravosalvno svestenstvo statisticki gledano" највероватније не потпада ни у статистичку грешку, а какву си ти ту "poentu" cloudkingже успео да исхалуџиш стварно не бих хтео ни да се упуштам. Osim toga pricao sam o "svestenstvu" a ne o "pravoslavnom svestenstvu... ..a reko si da nece vise pijes... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Пази cloudkingже то моје су реторичка (или реторска) питања. Е једино ако те Милан Ракић није убедио, или бар подстрекивао, да помислиш супротно те онда нешто ти ту тако и држиш жучне монологе... To su konkretna pitanja koja zahtevaju svoje knkretne odgovore... ali mnogo je lakse da ih proglasis retorickim i napravis sebu ugodnost da ne moras da odgovaras na njih пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Zube, izvini, zek sad vidim pitanje, kasnije cu moci za komp nadam se. Logika je bila sledeca: Neuporedivo vise devojcica je zlostavljano seksualno od decaka, retki su istopolni zlostavljaci -da ne bude da ih nema, ima al seksualno zlostavljanje devojcica obicno vrse muskarci, pedofili i ocigledno hetero tj razlicitog pola od zrtve. Zlostavljani dwcaci su u vecini zlostavljani od istog pola. Ali sve ovo je uslovno misa mu, pokusavala sam da docaram Rapsi da je i intuitivno nemoguce da 86% pedofila su homo. Mada su to takve promenjene licnosti da je ocekivano i da bude recimo hetero muz, ugledan blaklinac, ali pedofil koji napada decake i zo ga uzbudjuje. Poentu je dao Klaud, majku mu jel ste vi nekad upoznali zlostavljano dete? Ja jesam,i vecina onih koji jesu kad neko krene da filozofira o tome da li su pederi il "normalni" krivlji il vaki naki ddobije poriv da ih bije. To je ljudi zluradost, ne znam ni da nazovem sta je, u trenutku kad pred sobom imate dete koje je dozivelo takve uzase taj koji mu je to ucinio je samo bezumnik, bez pola vere nacije il opredeljenja, nego bezumnik. Ja razumem da vi Klauda vidite kao ateistu pa vas zacne, kao ma sta ce nama ateista da soli pamet. Ja na njega gledam kao na,coveka koji prica o necemu koliko vidim bez zadnjih namera i argumentovano. Zar je tesko razumeti sta kazemo, prosto reci da je vecina pedera pedofilski nastrojeno em je laz em je jako neposteno prema svim onim,zlostavljanim ljudima. A iz vasih reci se vidi na km da nemate pojma kako je toj deci. Njima ne znace te etikete, samo umiruju vas. Jer cete lakse zaspati ako kazete -neee, to nora da je peder ucinio tako nesto. To gledanje crno belo vas tera da osudjujete. A bezumnici, pedofili, vrlo cesto su fini porodicni ljudi, tihi i fine komsije, radnici i prijatelji. To vama u glavu ne ide, vi morate da vestacki napravite podelu -apsolutno zlo apsolutno dobro da biste ziveli sa sobom. Ako bas hocete procitajte knjigu natase kampus 3096dana cloudking, Grizzly Adams, зеленизуб and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука