kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 A jesi vido one istetovirane cure i muskarce? Ne moras ni da im pridjes... na sto metara se vidi da su probisveti i dangube koje se šaraju da privuku paznju i izlece komplekse pa sto posto se radi o privlacenju paznje ili o nekom satanistickom ritualu, ima i toga, ne podrzavam tetoviranje, svidja mi se kod nekih ljudi jer im stvarno lijepo stoji, ali velikoj vecini tetovaze ne stoje, to ti onaj efekat kad magarac vidi da se konj potkiva pa i on hoce... inace slaveni nemaju nikakve tradicije tetoviranja, to je kulturna agresija na nas sa strane Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ... inace slaveni nemaju nikakve tradicije tetoviranja, to je kulturna agresija na nas sa strane ... Moja baba je uvek pricala da se samo cigani tetoviraju ... Nekada je to zaista bilo tako . kordun, Anika and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Moja baba je uvek pricala da se samo cigani tetoviraju ... Nekada je to zaista bilo tako . To je tačno, robovi, prostitutke, zatvorenici i niži slojevi društva. Sad je to moda, a ranije je to bilo žigosanje. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 To je tačno, robovi, prostitutke, zatvorenici i niži slojevi društva. Sad je to moda, a ranije je to bilo žigosanje. Moda jednog drustva i jednog vremena je moda samo tog drustva i samo tog vremena . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Moda jednog drustva i jednog vremena je moda samo tog drustva i samo tog vremena . jeste, ali ne radi se samo o modi, ovdje se debelo radi o poremecenom sistemu vrijednosti, pogledaj sama u kakvom drustvu zivis i kakve vrijednosti vladaju danas u tvojoj okolini Војвода7 and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 koliko sam vidio u zivotu veliku vecinu muskaraca to zanima, ove osrednej kad se tako obuku i dotjeraju ko prostitutke onda i one postanu interesantne, bez toga bi bile sasvim obicne, zbog tog to i rade Sad ozbiljnije ono ostalo sam malo trolovao jer mi je bilo dosadno, ovo ima veze sa evolutivnim karakteristikama gde zenke nastoje da privuku muzjake posto uglavnom jure za lepoticama, a kada bi se to desilo onda ne bi sve dale potomstvo. To je neka podsvesna baza koja utice na takvo ponasanje, ali je nuzno determinisuca. Tako da se u nekoj meri slazem sa tobom jer sam vidjao svakakve devojke, samo mislim da su ti neki ekstremni slucajevi retki koje ti smatras droljama. Ne znam sta spada u tu kategoriju, za mene drolje nisu devojke koje leti setaju u sorcevima i ''vide im se noge'', niti su drolje devojke koje ako negde izlaze obuku su tako da budu zategnute i zgodne. Takvih je vecina. Ali to je kad se izlazi, kad je normalna svakodnevna situacija, vecina devojaka je ok obucena. I tako je na vecini lokacija ove planete, osim u retardiranim krajevima tipa Iran i SA, mada i tu ali bas retko mogu da se sretnu te ''nemoralne'', mada je njih bilo vise pre dogadjaja krajem 70ih kad se muslimanke nisu puno razlikovale od Evropljanki. Tako da ne znam gde ti vidis problem, za mene problema nema sve dok neko zbog tih nogu i sisa ne pocrka. Etika != estetika != pristojnost. Ako nam nesto estetski smeta ili kazemo da je nepristojno, to ne znaci da je nemoralno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 jeste, ali ne radi se samo o modi, ovdje se debelo radi o poremecenom sistemu vrijednosti, pogledaj sama u kakvom drustvu zivis i kakve vrijednosti vladaju danas u tvojoj okolini Kakve? Ajde nadji primer zemlje gde su devojke ''nepristojne'' i gde ljudi ne zive mirno i dobro i niko ne preti da ih ubije, opljacka, siluje? I obrnuto. Koje su to zemlje sem muslimanskih koje se kupaju u krvi i nasilju i nekih azijskih vukojebina gde su devojke ''pristojno'' obucene i sve je super? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ni ja ne mogu da budem deo sveta gde: - muskarci lome vratove za suknjama i dekolteima na ulici - se zene oblace provokativno, kako bi se svidele ne samo svom muzu, nego i svim muskarcima - su svi sveznajuci i prepametni toliko da bi ih takve i Bog sami ostavio - se na suzu ne reaguje suzom, nego (pod)smehom i/ili okretanjem glave - se zene stide da izlaze sa muskarcima koji zive sa mamom, a ne stide se da izlaze sa muskarcima koji zive sa zenom - se prave lazni profili na drustvenim mrezama, zarad muvanja mimo veze i braka - udata zena, pored dvesta slika na pomenutim mrezama, ne stavi ni jednu jedinu sliku sa muzem, niti oznaci da je u braku - je fizicko nasilje u porodici ''k'o dobar dan'' - postoje infantilni odrasli koji se ponose time da idu da se napiju i od toga dogadjaj prave - bracnim parovima roditelji penzioneri placaju struju i pune frizider - muskarci idu u solarijum da izjednace boju, kada leti provedu dan napolju, pa im se stvori nadnicarska strafta na nadlaktici - deca vicu na roditelje, a svi zajedno na dede i babe - bolesni ljudi paradiraju ulicom na kojoj se mala deca igraju - roditelji govore ruzno svom detetu o njegovom/njenom bracniku - muzevi i zene idu na slavlja odvojeno - se od vencanih cuje ''brak mrak'' - supruznici naruzuju jedno drugo pred ljudima - muzevi govore svojim zenama posle porodjaja da su debele i neprivlacne - brak nije ODLUKA da se ta osoba voli do kraja zivota - brak nije drzanje te ODLUKE - se muzevi i zene besomucno lazu jedno drugo - muzevi i zene nisu jedno drugom na prvom mestu, pre dece, roditelja i prijatelja - muzevi i zene ne bi zivot dali jedno za drugo - se devstvenost pre braka gleda kao bolest - momak kaze devojci da ce on ''to'' morati uraditi sa nekom drugom, ako ona sa njim ni posle tri meseca veze nece (...) NI JA NE MOGU, ALI MORAM! Neša_, kordun, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Sad ozbiljnije ono ostalo sam malo trolovao jer mi je bilo dosadno, ovo ima veze sa evolutivnim karakteristikama gde zenke nastoje da privuku muzjake posto uglavnom jure za lepoticama, a kada bi se to desilo onda ne bi sve dale potomstvo. To je neka podsvesna baza koja utice na takvo ponasanje, ali je nuzno determinisuca. Tako da se u nekoj meri slazem sa tobom jer sam vidjao svakakve devojke, samo mislim da su ti neki ekstremni slucajevi retki koje ti smatras droljama. Ne znam sta spada u tu kategoriju, za mene drolje nisu devojke koje leti setaju u sorcevima i ''vide im se noge'', niti su drolje devojke koje ako negde izlaze obuku su tako da budu zategnute i zgodne. Takvih je vecina. Ali to je kad se izlazi, kad je normalna svakodnevna situacija, vecina devojaka je ok obucena. I tako je na vecini lokacija ove planete, osim u retardiranim krajevima tipa Iran i SA, mada i tu ali bas retko mogu da se sretnu te ''nemoralne'', mada je njih bilo vise pre dogadjaja krajem 70ih kad se muslimanke nisu puno razlikovale od Evropljanki. Tako da ne znam gde ti vidis problem, za mene problema nema sve dok neko zbog tih nogu i sisa ne pocrka. Etika != estetika != pristojnost. Ako nam nesto estetski ili kazemo da je nepristojno, to ne znaci da je nemoralno. kod mene se takve djevojke nazivaju droljama, ne znam kod tebe kakav naziv se koristi, znaci djevojke koje aktivno rade na tome da privlace veci broj muskaraca u mom kraju se nazivaju drolje, ja za drugi naziv ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Kakve? Ajde nadji primer zemlje gde su devojke ''nepristojne'' i gde ljudi ne zive mirno i dobro i niko ne preti da ih ubije, opljacka, siluje? I obrnuto. Koje su to zemlje sem muslimanskih koje se kupaju u krvi i nasilju i nekih azijskih vukojebina gde su devojke ''pristojno'' obucene i sve je super? vec sam naveo primjer ranije ako si citao, ja se pitam ima li ta osoba stida kad tako razgolicena i sredjena da privuce sto veci broj muskaraca i to svojim seksipilom, a nicim drugim naleti na brata, oca, strica, dedu, nije li to odvratno Војвода7 and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Juanito and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 kod mene se takve djevojke nazivaju droljama, ne znam kod tebe kakav naziv se koristi, znaci djevojke koje aktivno rade na tome da privlace veci broj muskaraca u mom kraju se nazivaju drolje, ja za drugi naziv ne znam. Ne znam onda sta je za tebe drolja, i kod mene ima slicnih naziva za razne devojke i to bas ne volim da slusam jer mi je kranje ruzno na nivou traceva babetina. Drolja nije devojka koja izadje u kafic, klub, kafanu u mini suknji i izbaci dekolte. Mozda ce joj neko udeliti kompliment u vidu ''macko, ribo'' ali ne i drolja. To se u mom kraju nazivaju one one sto menjaju muskarce svake nedelje i redovno se seksaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 У мом селу само најгори људски шљам жене назива дрољама. Arsenija, Anika, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 jeste, ali ne radi se samo o modi, ovdje se debelo radi o poremecenom sistemu vrijednosti, pogledaj sama u kakvom drustvu zivis i kakve vrijednosti vladaju danas u tvojoj okolini Ja uopste ne znam gde zivim . Ne pratim modu i ne opterecujem se time ... Muskarci se opterecuju ... Stalno . Takav im je mozak . Nerazvijen . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 У мом селу само најгори људски шљам жене назива дрољама. Kad se muškarcu ne sviđa žena, najdostojanstvenija stvar je da se povuče. Ne vređa je, ne batina je, ne pokušava da je menja, jednostavno nije mu po ukusu, okrene se i ode. Što kažeš, samo šljam drugačije radi. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука