Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Еее, брате, ја сам ти тек на своју руку и специфичан. Никад не идем где и крдо иде, увек сам терам неки свој ћеф.

Pa dobro, bitno je da imas svoje stavove po nekim pitanjima i da ne zelis da se uklopis u krdo, to je najgore i uvijek sebe trebas preispitivati.

Подели на овим сајтовима

Da mi da neko posao u struci , ne sikiraj se ti onda za moje učenje :)

I to sto kazes, mada tesko ces u Srbiju dobiti podao u struci, mozda da zavrsis i palis za Irsku njima treba poljoprivrednih inzenjera:-)

Подели на овим сајтовима

Meni smeta kada odem na faks, pa ne znam da li sam na fakultetu ili na plaži. Ja se nikada u šorcu nisam pojavio, u trenerici retko. Ove mladje generacije dolaze u japankama, bretelama i šorc bez nogavica. To je nekultura, nepoštovanje ustanove. 

Ovako na ulici ili gradu ... sve što je zakonom dozvoljeno i meni odgovara.

Ma ti da stvarno oces da ucis ne bi zevao okolo ;):D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

I to sto kazes, mada tesko ces u Srbiju dobiti podao u struci, mozda da zavrsis i palis za Irsku njima treba poljoprivrednih inzenjera:-)

Već sam dva posla propustio jer nemam diplomu, biće posla , valjda ću završiti za mesec dva

Подели на овим сајтовима

Ne treba njemu, nego tebi da kupi, mora te upoznati kako bi znao sta ti se svidja:-)))) Ako mi se svidja , trazicu mu prsten ... ;) ... LOL ...

Ma sta ce ti prsten, pa decko je moderan valjda, necete se opterecivati tim zaostalim obicajima kojim se na ruci, odnosno prstu potvrdjuje nekakve ljubavna veza. Trazices da ti pokaze svakim danom koliko te voli, kakvo prstenje i ostale glupost:-))))

Подели на овим сајтовима

Već sam dva posla propustio jer nemam diplomu, biće posla , valjda ću završiti za mesec dva

Drago mi je Deki, samo naprijed, za vrijedne ljude uvijek ima posla:-))))

Подели на овим сајтовима

Е, то за облачење морам коначно и ја да прокоментаришем, јер већ почињу да ме иритирају крајности. 

У нашој култури, груди, задњица, ,,препоне" и тако то су телесни атрибути који изазивају еротску и сексуалну привлачност код супротног пола. Зато се и покривамо. И ако то знамо, у чему је поента претерано истицати те атрибуте? Дакле, ми не живимо на марсу, већ овде где телесни изглед привлачи. Према томе - да, у оквиру сваке културе, постоји пристојно и непристојно облачење, и није све у оку посматрача.

Мени лично не смета, шта више волим да видим лепо тело. Нагледао сам се сиса и дупета сваки дан, већ сам помало и огуглао.

Погледајте ствар из друге перспективе: да ли мушкарац сме да маше оном ствари, а кад се око њега сви згрозе он да каже, па то је ваш проблем? Нема логике никакве, и наравно да не сме, и да није нормалан који тако уради.

Дакле, постоји пристојно и непристојно облачење, у оквиру сваке културе, која се уз то и константно мења.

Измењено од Иван ♪♫
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ma znam, imam ja posao uvek, al sad hoću u struci.

Shvatio sam kroz forum sta radis i studiras, zato kazem srecno u narednom periodu:-)

Подели на овим сајтовима

Mene jedino malo sablaznjavaju pojedine razgolicene popadije, na ostalo sam navikla. :0212_rolleyes:

Ali, stvarno, kad covek bolje pogleda, nasim ljudima se tesko moze ugoditi po pitanju oblacenja. Uvek se dobije neka etiketa, kako god okrenes. :) Tako da treba biti svoj, a okolina ce uvek nesto komentarisati.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Kad bi me ti ustrojila možda bi i neštio bilo, al kad nećeš :P

Uf brate koja strucna terminologija ,ipak ti ucis tamo bice to dobro sve! :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Хехе, а таман сам хтео да питам Дејана шта је по струци :) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...