Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

meni lice na drolje i ima ih jako mnogo i licno smatram da to uopste nije lijepo, zenska ljepota je malo vise od toga

Pa da, lepota zavisi kako sam kazes od pozicije i relativna je. Ja recimo kao posten pravoslavac kad setam ulicom i vidim tako neku devojku uopste ne primetim njene ocrtane intimne delove niti zagledam, vec joj posmatram lice, osmeh i oci iza kojih leprsa njena dusa. Tako sam vidjao kod pristojno obuvenih djevojaka vragolastu dusu, a kad nepristojno neodevenih andjeosku.

Eto ne znam jesi li ti to primetio, mozda nisi stigao od ocrtanih intimnih delova, nogu i sisa, dok to pogledas i analiziras ona vec prosla.  

Подели на овим сајтовима

Usput, za nekog ko toliko ceni srpski, nauči da pišeš pravilno, jedva ti dešifrujem postove.

Ne znam uopšte zašto razgovaraš sa mnom kad ti se ne sviđa toliko moj stil pisanja.

ne znam bolje pisati, bjezao sam sa casova kad se to ucilo.

ne smeta meni nista, samo konstatujem, mozda ti bude na korist

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ne znam bolje pisati, bjezao sam sa casova kad se to ucilo.

ne smeta meni nista, samo konstatujem, mozda ti bude na korist

Hvala što si konstatovao, nemoj samo od tebe neku korist da imam  :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Pa da, lepota zavisi kako sam kazes od pozicije i relativna je. Ja recimo kao posten pravoslavac kad setam ulicom i vidim tako neku devojku uopste ne primetim njene ocrtane intimne delove niti zagledam, vec joj posmatram lice, osmeh i oci iza kojih leprsa njena dusa. Tako sam vidjao kod pristojno obuvenih djevojaka vragolastu dusu, a kad nepristojno neodevenih andjeosku.

Eto ne znam jesi li ti to primetio, mozda nisi stigao od ocrtanih intimnih delova, nogu i sisa, dok to pogledas i analiziras ona vec prosla.  

ne znam ja brate sta ti vidis, ja vidim skoro sve i to na prvi pogled. nego ako je tako kako kazes, sto onda idu gole i to kad je hladno. ne odustaju mucenice, mozda je fora u tome da pokazu citave noge i sise da ce  time skretati pogled na svoje oci i leprsavu dusu, more i to biti, a jesu opasne...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ovoj temi je potrebno diretktno ukljucenje od Kijanua, odmah bi sve doveo u red.

Mozda da se vidi s administracijom, da se nekako stupi u kontak sa covekom, pa da se napravi onaj gugle talk lajv, to bi posetilo i staro i mlado, i onaj sto radja i ona sto brani!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...