Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Eto ti sad, kad objektivizujem muškarca, pa ni ne čitam šta kaže RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ја сам схватио да нешто није у реду код дела ”мушкарци облаче своје жене”. Paradoksologija, Natasa., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ја сам схватио да нешто није у реду код дела ”мушкарци облаче своје жене”. Normalno...al ti možeš trezveno da čitaš, ja ga samo gledam :smeh1: , kad sam šovinistička svinja RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ja baš to tedoh da kažem.Kakav patrijarahalac..Žene se bre same oblače i svlače kad oće.Ja da sam feminstkinja rastrgo bi ga zbog ovakvih izjava. RYLAH, Natasa. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ja baš to tedoh da kažem.Kakav patrijarahalac..Žene se bre same oblače i svlače kad oće.Ja da sam feminstkinja rastrgo bi ga zbog ovakvih izjava. Pa očigledno da nije on to izjavio, već neki Arapin koji ima nešto i protiv rakije. Nego zašto se naložilo toliko Rusa, pa i Srba? Hajde taj patrijarhalni deo, gde se podrazumeva da muškarci oblače žene po svojoj volji, i da razumem, ali rakija? коЖељ њацИ and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Pa očigledno da nije on to izjavio, već neki Arapin koji ima nešto i protiv rakije. Nego zašto se naložilo toliko Rusa, pa i Srba? Hajde taj patrijarhalni deo, gde se podrazumeva da muškarci oblače žene po svojoj volji, i da razumem, ali rakija? Zato što se Rusi lože na čast i otadžbinu, a Srbi se pecaju na sve što Rusi vole. Rusofilija u Srba već posta dijagnoza i jako je iritantna. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Žene se bre same oblače i svlače Благословене жене које исти мушкарац и облачи и свлачи. Амин! Рапсоди, БанеЛ, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Pa očigledno da nije on to izjavio, već neki Arapin koji ima nešto i protiv rakije. Ајд ово за жене и да разумем, ал де нађе ракију! Од ракије нема боље жене! Justin Waters, Neša_ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Тема је факе, али се добро развија. RYLAH, Плутон, коЖељ њацИ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Тема је факе, али се добро развија. Bar možemo da se zezamo do mile volje Данче* је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Тема је факе, али се добро развија. Знам да ово није Кијану изјавио, ал свака му час! Много добро размишља. Данче* and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Тема је факе, али се добро развија. Daš nam materijal, mi dekonstruišemo Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Daš nam materijal, mi dekonstruišemo Наташа: ”Мммм... радо би' ја њега деконструисала!” Paradoksologija, Дијана., Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Kjanu danas porucio: Данче*, Плутон, Лапис Лазули and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Наташа: ”Мммм... радо би' ја њега деконструисала!” ) http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука