Jump to content

Evo šta su Dveri namenile ŽENAMA!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Било већ на оној теми о Дверима. То није канал Двери, има само тај један видео клип на њему. Неко је отворио лажни канал под њиховим именом да их мало зеза.

:)

Подели на овим сајтовима

ma jasno je da je ovo zajebancija ali je problem što mislim da sam ovaj tekst već negde zaista video

Da li je moguce da postoji nesto slicno, jesu se ogradili od ovog video snimka?

Подели на овим сајтовима

ma jasno je da je ovo zajebancija ali je problem što mislim da sam ovaj tekst već negde zaista video

И мени се чинило да ми је познато, и онда сам се сетио! Оригинал је некакво упутство за домаћице објављено у САД '50 и неке како да се понашају кад им мужеви дођу кући. Колико видим, ово на клипу је буквално преписано и преведено. Нађо оригинал:  http://www.littlethings.com/1950s-good-housewife-guide/

:)

Подели на овим сајтовима

Samo Radule ima program prijemičiv ženskim srcima.

Mada i Vučko smenio Gašića zbog ponižavanja žena. :ani_biggrin:

Ove zveri ko da su su se učili o ženama iz svetootačkih predanja. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Напред Двери.............пустите злонамернике......... :)

Само се ви спрдајте са Дверима ...............нека, нека,.................. доћиће и њихових пет минута........

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Pa kad vas postroje , pa kažu : " Vi crveni i vi levi...........napred MARŠ " :)):)) :))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Напред Двери.............пустите злонамернике......... :)

Само се ви спрдајте са Дверима ...............нека, нека,.................. доћиће и њихових пет минута........

Тога се и плашим.....

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Све зависи од тога да ли су Двери отворене или затворене.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...