cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 А како ти дође до тог закључка, мајке ти? Живо ме интересује? Pa ako svi budemo kao Isus za kojeg znamo da se nije mnozio...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Pa ako svi budemo kao Isus za kojeg znamo da se nije mnozio...? U vrlini Klaude, u vrlini. To ne iskljucuje seksualno opstenje za odredjenu grupaciju, zapravo, vecinu. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Sto bi znacilo da ako bi svi ljudi krenuli da slede Hristove reci u roku od jedne generacije, covecanstvo bi nestalo sa planete. Mozda je tako trebalo da put u eshaton i izgleda, nego mi po obicaju pogresno pokapirali Погрешно си разумео. Не постоји само један пут, већ их има пуно различитих. Као што има различитих занимања, а сви имају заједнички циљ да буду успешни у томе што раде. Христос није дао свима задатак да буду монаси, нити свима да живе породично. Већ свако какав има таленат и жељу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Pa ako svi budemo kao Isus za kojeg znamo da se nije mnozio...? Брак је једна од Светих Тајни. Неки источни пагани су веровали да је грешно бити у браку нпр, то гледиште је било осуђено... А Он га је одобрио кад је био на венчању са мајком у Кани Галилејској (кад је претворио воду у вино итд.). Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Погрешно си разумео. Не постоји само један пут, већ их има пуно различитих. Као што има различитих занимања, а сви имају заједнички циљ да буду успешни у томе што раде. Христос није дао свима задатак да буду монаси, нити свима да живе породично. Већ свако какав има таленат и жељу. Zasto danasnji vernici ( a bogami i crkva) ne prate tu filzofiju razlicitosti? Deluje kao prilicno jednostavan koncept? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Брак је једна од Светих Тајни. Неки источни пагани су веровали да је грешно бити у браку нпр, то гледиште је било осуђено... А Он га је одобрио кад је био на венчању са мајком у Кани Галилејској (кад је претворио воду у вино итд.). 40% danasnjih hricana se razvodi... Taj brak i nije neka sveta tajna пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 U vrlini Klaude, u vrlini. To ne iskljucuje seksualno opstenje za odredjenu grupaciju, zapravo, vecinu. Pa sto je onda seks tolki tabu za crkvu? Trebalo bi da ga promovise umesto sto ga satanizuje. Ok, crkva to radi da bi se ocuvala "vrlina"... al sta je onda vaznije? Ljubav i razmnozavanje ili ocuvanje "vrlina"? Postoje razliciti ljudi, neki su za brak neki nisu za brak. Neki bi ziveli u poligamiji neki bi ziveli sami ali svi bi oni mogli bez problema da ostave porod... ops... evo ga prvi slucaj gde crkva ne postuje razlicitosti vec iskljucivo zahteva sledjenje pravila koja je sama smislila na osnovu Hristovih reci... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Погрешно си разумео. Не постоји само један пут, већ их има пуно различитих On baš razume, to se vidi u njegovoj poslednjoj rečeni. Ako nisi navikao na ljude, koji te gledaju u oči i ismejavaju te, onda zaista nisi ni mogao da primetiš. No to je tvoja vrlina i tvoja svetlost, on sa njom nema nikakve veze. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Искрено, не разумем баш чему ова питања... Односно, шта желиш да докажеш? Ja razumem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Ја бро не обраћам пажњу уопште на исмевање и остале детињарије којима се људи баве. Мени је Газда дао посо да кад ме неко нешто пита одговорим. Ко оће да слуша, нека чује. Ко оће да се смеје - па смех је добар за здравље... Kaludjerovic Sreten, Volim_Sina_Bozjeg and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Ја бро не обраћам пажњу уопште на исмевање и остале детињарије којима се људи баве. Мени је Газда дао посо да кад ме неко нешто пита одговорим. Ко оће да слуша, нека чује. Ко оће да се смеје - па смех је добар за здравље... Свака ти част, ја сам ту мало осетљивији, није ми пријатно кад неко мирише стално и изнова само на поднебесје. то је његово писмо ми са тим немамо никакве везе Просто кад видим да се потрудиш и објасниш сходно свом знању а да ни у ком случају то неће допрети нити бити основ за било какав дијалог. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Кад десет година проведеш у расправи са протестантима одумру ти ти живци за нервирање. Никад не знаш. Остане све то негде у подсвести па кад једног дана наиђе прави тренутак врати се. Само сејеш, а Бог залива. Срђан Ранђеловић, Kaludjerovic Sreten, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 40% danasnjih hricana se razvodi... Taj brak i nije neka sveta tajna Па њима то није ништа свето и вредно и ето, тако оконча... :/ Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Па њима то није ништа свето и вредно и ето, тако оконча... :/ То се зове површност тих људи. Ево кратке приче, брачни пар је дошао код свог духовног оца, који је навикнут на вечну љубав и питали су га, да им да благослов за развод. Отац их пита а који је разлог за такву одлуку? Одговорише му, да међу њима више не постоји љубав, избрисала се и потрошила. Духовни отац навикнут на вечну љубав, прокоментарисао је у једној реченици: Кад ју (љубав) је, па онда икада и било? Срђан Ранђеловић, Kaludjerovic Sreten and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Христос није дао свима задатак да буду монаси, нити свима да живе породично. Већ свако какав има таленат и жељу. Pa onda im je praktično rekao da rade isto što su i do tada radili ili barem pokušavali da rade. Ne vidim ništa mudro i epohalno. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука