Рапсоди Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Jel osetis zahvalnost Bogu na darovima i postojanju kad vidis npr. ovakvu fotografiju? Види ја Хришћанство / православље / схватам овако........ слика вреди хиљаду речи./ ако треба да ти анализарам фото , реци може и то / Али ако се бавиш фотографијом и ако имаш мало уметничког заноса схватићеш и симболику сенке и симболику ударца . Ако ти можда неко од шатро либералне елите прича да је хришћанство слобода, слобода, слобода, без одгворности Крста и подвига , лаже и себе и тебе и своје слабости заклања иза слободе. Но држи се ти мене и пусти ову елиту шатро либералну Твоје питање горе везано за фотос..............наравно да осетим захвалност Богу на даровима , захвалност на сунцу, киши , ветру, на томе што постојим, на свему лепом што ми се деси, и ономе што ми се не дешава, на свему на свему али највише на ОВОМЕ / фото доле / Надам се да је јасна симболика..... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Види ја Хришћанство / православље / схватам овако........ слика вреди хиљаду речи./ ако треба да ти анализарам фото , реци може и то / Али ако се бавиш фотографијом и ако имаш мало уметничког заноса схватићеш и симболику сенке и симболику ударца . Ако ти можда неко од шатро либералне елите прича да је хришћанство слобода, слобода, слобода, без одгворности Крста и подвига , лаже и себе и тебе и своје слабости заклања иза слободе. Bez uvrede ali ja mnogo mrzim ovakve fotografije bez umetnicke vrednosti. One ne inspirisu nego povladjuju i ekvivalent su fotografskom kiču. Ono sto je prica o dva blizanvcau majcinoj utrobi za dramu, to su ovakve fotografije za fotografsku umetnost. Но држи се ти мене и пусти ову елиту шатро либералну Sto se mene tice ja tebe ne bih ni pustao A vidis, upravo je ta liberalna bratija jedino sto vredi u pravosalvlju. Jedini ljudi koji istinski misionare svoju veru bez ikakve potrebe da je ikome namecu ili da druge ubedjuju i prostog razloga sto su sigurni u svoju veru i znaju da je vera licni odnos sa bogom a ne grupni gde grupa zapravo sluzi samo za lecenje kompleksa one druge pravoslavne ekipe i za verifikaciju njihovih religijskih uverenja jer ocigledno u njih nisu narocito sigurni Твоје питање горе везано за фотос..............наравно да осетим захвалност Богу на даровима , захвалност на сунцу, киши , ветру, на томе што постојим, на свему лепом што ми се деси, и ономе што ми се не дешава Pa vidis vernicima je zabranjeno da uzimaju zalud ime bozije, ali to bi trebalo da se odnosi i na slavljenje boga a ne samo na hulu. Eto na primer brojni su ljudi koji pogledaju onu fotografiju povrca pa im sve neka milina zbog toga sto im je bog obezbedio takve zemaljske darove pa mnogi cak to koriste kao argument za postojanje boga jer je nemoguce da tek tako slucajno nastane ovakva raznovrsnost plodova i da pritom bude tako zdrava i korsina za ljudsku u potrebu. A zapravo... ovo povrce nema veze s bogom. Ovo povrce je napravio covek od povrca koje je napravio bog a koje jedva da bi ikog privuklo za konzumaciju. Baci pogled:http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/apv6BGB_700b_v2.jpg али највише на ОВОМЕ / фото доле / Надам се да је јасна симболика..... Gde nije jasna... narocito u ovo prolecno vreme kad se vracaju s juga... gotovo da ne postoji bezbedno mesto gde mogu da parkiram auto u gradu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Gde se monasi uklapaju u tu pricu? Монаси се посвећују само Христу. Чине избор. Kaludjerovic Sreten, Аурор and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Једно је сигурно, неко недобронамерно меша државни рибљи котлић. Црква је састављена од грађана Србије, који имају своје право али и обавезе. Једно је право слобода говора и изражавање политичког става. Црква не сме да се меша у политику, као страначко тело, које може на демократски начин доћи до власти! Такав је закон и то је свима јасно осим бебама. Црква има право да саопшти свој поглед на одређене законе и да даје нека своја конкретна политичка решења, као што то чини свака група грађана или појединци грађани. Ако сабор СПЦ донесе и изнесе неко политичко саопштење, то правно има исту тежину као што то може у демократском свету и сваки појединац. Дакле СПЦ није странка која се кандидује за извршну власт, нити јој је то намера. Одакле црпите то да се Црква на директан начин меша у политику? Из којег закона долазите до тога да СПЦ крши грађански закон? Где га крши и зашто држава не реагује ако то СПЦ ваистину ради? Дођеш у мој дом и говориш ми да сам разбојник. Драшко, Grizzly Adams and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Bez uvrede ali ja mnogo mrzim ovakve fotografije bez umetnicke vrednosti. One ne inspirisu nego povladjuju i ekvivalent su fotografskom kiču. Ono sto je prica o dva blizanvcau majcinoj utrobi za dramu, to su ovakve fotografije za fotografsku umetnost. Sto se mene tice ja tebe ne bih ni pustao A vidis, upravo je ta liberalna bratija jedino sto vredi u pravosalvlju. Jedini ljudi koji istinski misionare svoju veru bez ikakve potrebe da je ikome namecu ili da druge ubedjuju i prostog razloga sto su sigurni u svoju veru i znaju da je vera licni odnos sa bogom a ne grupni gde grupa zapravo sluzi samo za lecenje kompleksa one druge pravoslavne ekipe i za verifikaciju njihovih religijskih uverenja jer ocigledno u njih nisu narocito sigurni Pa vidis vernicima je zabranjeno da uzimaju zalud ime bozije, ali to bi trebalo da se odnosi i na slavljenje boga a ne samo na hulu. Eto na primer brojni su ljudi koji pogledaju onu fotografiju povrca pa im sve neka milina zbog toga sto im je bog obezbedio takve zemaljske darove pa mnogi cak to koriste kao argument za postojanje boga jer je nemoguce da tek tako slucajno nastane ovakva raznovrsnost plodova i da pritom bude tako zdrava i korsina za ljudsku u potrebu. A zapravo... ovo povrce nema veze s bogom. Ovo povrce je napravio covek od povrca koje je napravio bog a koje jedva da bi ikog privuklo za konzumaciju. Baci pogled: http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/apv6BGB_700b_v2.jpg Gde nije jasna... narocito u ovo prolecno vreme kad se vracaju s juga... gotovo da ne postoji bezbedno mesto gde mogu da parkiram auto u gradu... Не оцењујемо овде вредност фотографије / осветљење, мега пиксели, перспективу.....и остало / као ни уметничку вредност, намера је била јасна и овај фотос без обзира да ли је, или није кич може да послужи сврси, што је и била намера постављача исте/ то јест моја/ . Поента је у сенци и у ударцу у исту, остало је занемарљиво. Није поента у полуголој мушкој фигури, парфему који се просипа, осветљењу или не знам чему. Сврху је испунила, а ко је хтео да види смисао поставке видео је, ко није хтео ни у највреднијем уметничком делу суштина би му остала непознаница . А што се тиче либералне братије, само се ти држи њих ипак сам ја тврд орах за тебе само би зубе поломио Поврће, воће и остало, све има везе са Богом....................е сад хедонисти сигурно не воле воће и поврће воле сигурно много слађу храну од које може и шећер да се добије , оно додуше много је укуснија за конзумацију, али и нездравија.Некако по правилу после много слатког и глатког, по дифолту осетиш горчину . Последњи твој коментар / игнор / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Монаси се посвећују само Христу. Чине избор. A gde je on to trazio? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 A gde je on to trazio? Прочитај Нови завет, има део где сам Христос помиње ушкопљенике (асексуалне људе) којима је дато да живе тако - Јеванђеље по Матеју 19.20 (такође о овоме говори и апостол Павле у посланицама). Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Прочитај Нови завет, има део где сам Христос помиње ушкопљенике (асексуалне људе) којима је дато да живе тако - Јеванђеље по Матеју 19.20 (такође о овоме говори и апостол Павле у посланицама). Pa monasi nisu uskopljeni пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 A gde je on to trazio? Није тражио, то је добровољан избор људи који желе да се потпуно посвете нечему. Као нпр. што се војници, спортисти и многи други одричу разних ствари у животу зато што им је нешто важније. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Није тражио, то је добровољан избор људи који желе да се потпуно посвете нечему. Као нпр. што се војници, спортисти и многи други одричу разних ствари у животу зато што им је нешто важније. Isus je rekao radujte se. Mnozite se. Sta drugo moze da im bude vaznije od sledjenja Hristovih preporuka? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Pa monasi nisu uskopljeni Што каже Гризли, нису, али се добровољно одричу сексуалног нагона, јер на то имају права и слободу. А има их сигурно са веома малим либидом и асексуалних међу монасима Искрено, не разумем баш чему ова питања... Односно, шта желиш да докажеш? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Isus je rekao radujte se. Mnozite se. Sta drugo moze da im bude vaznije od sledjenja Hristovih preporuka? Будите попут мене. (Христос) Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Isus je rekao radujte se. Mnozite se. Sta drugo moze da im bude vaznije od sledjenja Hristovih preporuka? Па они се радују и умножавају своје врлине. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Па они се радују и умножавају своје врлине. Sto bi znacilo da ako bi svi ljudi krenuli da slede Hristove reci u roku od jedne generacije, covecanstvo bi nestalo sa planete. Mozda je tako trebalo da put u eshaton i izgleda, nego mi po obicaju pogresno pokapirali пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Sto bi znacilo da ako bi svi ljudi krenuli da slede Hristove reci u roku od jedne generacije, covecanstvo bi nestalo sa planete. А како ти дође до тог закључка, мајке ти? Живо ме интересује? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука