Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Па, мислила сам баш конкретно само на наслов (пошто није пренет у оригиналу), а мишљења сам да је битан и да се ваља и над њиме замислити. Isus Hristos je i alfa i omega, početak i kraj. Budući da je umetnik Zoran hteo da naglasi značaj koji je Hristos pružio kurvi, stavlja je na uljudno i poštovano mesto koje joj je Hristos namenio. Dakle zoran je naglasio poštovanje Hrista prema svojim stvorenjima pa tako i prema bludnici. Mi ljudi poznajemo taj način a poznaje ga i Bogočovek,da nekome iz poštovanja izgovaramo ime pre spomena svog imena. Hristos joj je ukazao poštovanje i to je omega a alfa jeste da mi svi, pa i otac zoran stavljamo Hrista pre bilo kog čoveka. Tako je zoran pokrivao i alfu i omegu u Hristovom poštovanju prema svima nama grešnim ljudima, jer je doneo ljubav sa sobom a kurva je tu ljubav zalivala suzama, dok su drugi "pravednici" govorili kako Hristos ni ne zna da ga miluje kurva ili bludnica kako god vi hoćete. Ja sam tako pročitao o.Zorana pa nek mi Bog sudi. Zoran Đurović, Џуманџи and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Isus Hristos je i alfa i omega, početak i kraj. Budući da je umetnik Zoran hteo da naglasi značaj koji je Hristos pružio kurvi, stavlja je na uljudno i poštovano mesto koje joj je Hristos namenio. Dakle zoran je naglasio poštovanje Hrista prema svojim stvorenjima pa tako i prema bludnici. Mi ljudi poznajemo taj način a poznaje ga i Bogočovek,da nekome iz poštovanja izgovaramo ime pre spomena svog imena. Hristos joj je ukazao poštovanje i to je omega a alfa jeste da mi svi, pa i otac zoran stavljamo Hrista pre bilo kog čoveka. Tako je zoran pokrivao i alfu i omegu u Hristovom poštovanju prema svima nama grešnim ljudima, jer je doneo ljubav sa sobom a kurva je tu ljubav zalivala suzama, dok su drugi "pravednici" govorili kako Hristos ni ne zna da ga miluje kurva ili bludnica kako god vi hoćete. Ja sam tako pročitao o.Zorana pa nek mi Bog sudi. Слажем се. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука