cloudking Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ne verujem da bi zivi Bog ikad dozvolio da covek dodje u takvu situaciju, ako je ona uopste moguca. U svakom slucaju, nikad nisam ni cuo za nesto slicno. Pa ono jes... Bog ima besprekoran dosije kad pricamo o stavljanju coveka u vrlo, vrlo nezgodne situacije пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 @ Humbert Humbert Ja uživam najviše u seksu. Što se tiče same uživancije. Ali naravno, uživam i u mnogo drugim stvarima. Što se tiče plemenitih stvari (mada je i seks plemenita), post, bogosluženje Рече врли, горе наведени и у једној реченици поред кекса , употреби и пост и богослужење .........додуше мало их раздвоји заградицом........хахаах По људској правди ко призна пола му се прашта. По Божијој правди, прашта се више од пола, а ако се покајеш, прашта ти се све. Што се теме тиче, за мене је то једноставна ствар. Бог је љубав и Он нас Воли далеко више него што ми можемо да волимо, и када искрено покајемо за све што смо лоше урадили, Он нам све опрашта.Искрено покајање, није лако покајањ, јер захтева корениту промену личности за 100 посто и у том случају не иде блудница или ку..а у рај, већ жена која се искрено покајала. Sanja Т., Рапсоди and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Otkad ja pricam da je okosnica svih zemaljskih religija, problem sa seksualnim odnosima... Inace, ako u brak ulazis zbog odnosa, nesto si debelo omasio... Hriscanska Crkva nema nikakav problem sa telesnim odnosima, samo procitaj sta sam napisao na proslim stranama. I niko i nigde nije rekao da se u brak ulazi zbog telesnih odnosa, to si ti ili nesto omasio, ili malo spinujes spinozu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 @ Humbert Humbert Ja uživam najviše u seksu. Što se tiče same uživancije. Ali naravno, uživam i u mnogo drugim stvarima. Što se tiče plemenitih stvari (mada je i seks plemenita), post, bogosluženje Рече врли, горе наведени и у једној реченици поред кекса , употреби и пост и богослужење .........додуше мало их раздвоји заградицом........хахаах so what? il sesso e permesso...in matrimonio...con amore Лазар Нешић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Sta ce mi brak u spasenju ako mogu da imam odnos sa nekom drugom ili bilo kojom uopste zenom, a bez ikakvih negativnih posledica? Ti si brak sveo na odnos. Sta bi rekao na to da postoje ljudi koji savrseno uzivaju u braku bez seksualnih odnosa? (ne kazem da ih ja razumem samo konstatujem da postooje , ja sam vise kao ti- nema seksa? Nema braka- aj cao) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Hriscanska Crkva nema nikakav problem sa telesnim odnosima, samo procitaj sta sam napisao na proslim stranama. I niko i nigde nije rekao da se u brak ulazi zbog telesnih odnosa, to si ti ili nesto omasio, ili malo spinujes spinozu... Jel mogu da napisem nesto al da me ne banujes, nego samo obrisi post ako mislis da sam preterao? Za mene su sve religije nastale iz frustracije. Imas grupu ljudi koja zudi za necim sto ne moz da dobije i nisu imali drugo resenje nego da pobegnu u imaginarni svet u kome dobijas sve sto pozelis samo ako-- budes dovoljno strpljiv do smrti nakon koje te ceka blazenstvo kakvo ne mozes da zamislis. Hriscanstvo tu ide daleko, cak dotle da sto si veci gubitnik to su ti vee sanse da dobijes nagradu. Oni kojima se cini nepravde dobijaju utehu u vecnom zivotu Oni koji su zrtve dovijaju razresenje u eshatonu. Muslimani su tu najjaci, njima se pa sve vrti oko seksa pa citav ovozemaljski zivot provode ocekujuci svoju nagradu u okviru par tuca devica. A u ovozemaljskom svetu, pokrivaju svije zene samo da ne bi sami dosli u iskusenje (umesto da jacaju karatkter odolevanju tom iskusenju sto je inace manir sve vise prisutan kod pravosalvaca koji bi radije da zabranjuju raznorazne stvari nego da sami izadju na kraj sa njima.) I tako... najsablaznjivija stvar u religijama je zapravo koren skoro svake od njih пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 il sesso e permesso...in matrimonio...con amore Па ништа ................. Наравно.......... Врати се пар страница .............да би схватио смисао поставке ......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Па ништа ................. Наравно.......... Врати се пар страница .............да би схватио смисао поставке ......... вратио се не увидех смисао Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Jel mogu da napisem nesto al da me ne banujes, nego samo obrisi post ako mislis da sam preterao? Za mene su sve religije nastale iz frustracije. Imas grupu ljudi koja zudi za necim sto ne moz da dobije i nisu imali drugo resenje nego da pobegnu u imaginarni svet u kome dobijas sve sto pozelis samo ako-- budes dovoljno strpljiv do smrti nakon koje te ceka blazenstvo kakvo ne mozes da zamislis. Hriscanstvo tu ide daleko, cak dotle da sto si veci gubitnik to su ti vee sanse da dobijes nagradu. Oni kojima se cini nepravde dobijaju utehu u vecnom zivotu Oni koji su zrtve dovijaju razresenje u eshatonu. Muslimani su tu najjaci, njima se pa sve vrti oko seksa pa citav ovozemaljski zivot provode ocekujuci svoju nagradu u okviru par tuca devica. A u ovozemaljskom svetu, pokrivaju svije zene samo da ne bi sami dosli u iskusenje (umesto da jacaju karatkter odolevanju tom iskusenju sto je inace manir sve vise prisutan kod pravosalvaca koji bi radije da zabranjuju raznorazne stvari nego da sami izadju na kraj sa njima.) I tako... najsablaznjivija stvar u religijama je zapravo koren skoro svake od njih Јао бре, Клауде... па ти потпуно машиш идеју о Хришћанству... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Jel mogu da napisem nesto al da me ne banujes, nego samo obrisi post ako mislis da sam preterao? Za mene su sve religije nastale iz frustracije. Imas grupu ljudi koja zudi za necim sto ne moz da dobije i nisu imali drugo resenje nego da pobegnu u imaginarni svet u kome dobijas sve sto pozelis samo ako-- budes dovoljno strpljiv do smrti nakon koje te ceka blazenstvo kakvo ne mozes da zamislis. Hriscanstvo tu ide daleko, cak dotle da sto si veci gubitnik to su ti vee sanse da dobijes nagradu. Oni kojima se cini nepravde dobijaju utehu u vecnom zivotu Oni koji su zrtve dovijaju razresenje u eshatonu. Muslimani su tu najjaci, njima se pa sve vrti oko seksa pa citav ovozemaljski zivot provode ocekujuci svoju nagradu u okviru par tuca devica. A u ovozemaljskom svetu, pokrivaju svije zene samo da ne bi sami dosli u iskusenje (umesto da jacaju karatkter odolevanju tom iskusenju sto je inace manir sve vise prisutan kod pravosalvaca koji bi radije da zabranjuju raznorazne stvari nego da sami izadju na kraj sa njima.) I tako... najsablaznjivija stvar u religijama je zapravo koren skoro svake od njih Неће те нико бановати, на одобравању си порука, јасно ти је то У праву си, али једним делом. Тај један део си искористио да извршиш генерализацију, што не даје баш тачну слику. Религија свакако јесте место где се лече комплекси, свакако је место где људи често очекују казну и награду. То не значи да је по свом смислу и суштини баш тако. Медицина и полиција су хумане професије, то што су корупција и злоупотрбе толико пренаглашене не угрожава сам смисао тих професија. То што су људи религиозни, било који облик религиозности, па ту ирационалност користе да би решили неке проблеме, лечили комплексе, тражили тренутна, брза решења, градили у очима других људи лепу слику о себи, ишли у цркву да би се оженили/удали и да не набрајам, то је сасвим за очекивати и људски. Где су људи ту су и аномалије. То не значи да има простора за генерализацију и да нема другачијих примера. Paradoksologija, Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 вратио се не увидех смисао Знам да зезаш, да не капираш , али ајде да се играмо и онако не знам шта да радим.............не чита ми се ништа Па видиш Драшке прво је госп.Хумб мене прозвао, па онда ја убола трицу па опет он покушао двојку неуспешно, па опет ја трицу , па опет ону неуспешно двојку , па онда ја трицу окренута леђима...........јел сад јасно...... Значи изазвана на правди Бога одговарам Е ако сад не видиш смисао ...............не знам шта да ти кажем.............постоји спортски речник........... Драшке шалим се заиста ............... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Е ако сад не видиш смисао ...............не знам шта да ти кажем.............постоји спортски речник........... Драшке шалим се заиста ............... Драшке је скапирао али се не слаже са твојим "ритерном" ) тј. мислим да није адекватан, аналоган како год и ти си мени симпатична иако смо ....molto diversi Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Драшке је скапирао али се не слаже са твојим "ритерном" ) тј. мислим да није адекватан, аналоган како год и ти си мени симпатична иако смо ....molto diversi Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Za mene su sve religije nastale iz frustracije. Imas grupu ljudi koja zudi za necim sto ne moz da dobije i nisu imali drugo resenje nego da pobegnu u imaginarni svet u kome dobijas sve sto pozelis Moraš imati na umu, da tu govoriš o 95% ukupne populacije čovečanstva. Ne znam... mene vera ne ograničava ničim, čak ni ćirilicom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Неће те нико бановати, на одобравању си порука, јасно ти је то У праву си, али једним делом. Тај један део си искористио да извршиш генерализацију, што не даје баш тачну слику. Религија свакако јесте место где се лече комплекси, свакако је место где људи често очекују казну и награду. То не значи да је по свом смислу и суштини баш тако. Медицина и полиција су хумане професије, то што су корупција и злоупотрбе толико пренаглашене не угрожава сам смисао тих професија. То што су људи религиозни, било који облик религиозности, па ту ирационалност користе да би решили неке проблеме, лечили комплексе, тражили тренутна, брза решења, градили у очима других људи лепу слику о себи, ишли у цркву да би се оженили/удали и да не набрајам, то је сасвим за очекивати и људски. Где су људи ту су и аномалије. То не значи да има простора за генерализацију и да нема другачијих примера. Moraš imati na umu, da tu govoriš o 95% ukupne populacije čovečanstva. Ne znam... mene vera ne ograničava ničim, čak ni ćirilicom. E al ja ne pricam o danasnjem pogresnom tumacenju vere od strane vernika. Naravno da sam svestan da ima razlicitih ljudi i svako ima neku svoju viziju kako bi vera trebalo da se praktikuje. Ja pricam o integralnoj ideji za nastanak religije uopste. To da ces dobiti nagradu nije stvar loseg razumevanja, nego upravo suprotno- tako zaista pise u svetim knjigama. Na tom principu se religija zasniva. - Evo ti uputstvo, sledi ga i na kraju te ceka nagrada. - Ali ja bih hteo sam da zivim svoj zivot... - Pa moze naravno... ali onda te cekaju strasne muke... al ne brini dobri bog izbor ostavlja tebi, dakle ili blazenstvo ili strasne vecne muke. Niko te ne sili, mozes da izaberes sta god hoces. Mada ako odaberes ono drugo, moracu da te mrzim i da te zabranjujem i da te nazivam strasnim imenima i da te uzurpiram kako god umem.. - Ok... ok... biram uputstvo/nagrada fazon - Hvaljen gospod!!! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука