МилошБГ Написано Септембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2015 Kako uopste tema postaje taj Antonije? Meni neshvatljivo. Dakle nebitno je ko je medju tih 20 branioca ili medju 40.000 potpisnika peticije,bitno je ono sto se dogadja. Zamislite da Vucic podrzava npr da Unesko ne primi Kosmet i nase svetinje po nekakvu kosovsku zastavu i da se onda kaze a Vucic podrzava hostapler,lopov,manipulator,poremecen i da se uopste prva strana price zanemari. Interes naroda? da,hoce to,vlastodrsci brinu za interes naroda. АлександраВ, NemanjaVa and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Септембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2015 Ja zaista ne znam šta je toliki problem? Srbi su decenijama rušili SPC, sada odjednom se diže neka prašina oko jednog manastira. Ako je interes naroda u pitanju...potapajte. Ako je eparhija dozvolila, kome normalnom jedan Dragan Davidović, sociopata, čovek sa poremećajima ličnosti može biti autoritet na ovu temu? Problem je: a) izazivanje ekološke katastrofe; b) uništavanje kulturnog blaga; c) eparhija nije ništa dozvolila, dogovor je bio drugačiji a vlasti je krše; g) to što su radili prethodni arhijereji Jovan i Lavrentije pitanje je d ali uopšte u skladu sa kanonima u Ustavom SPC. Zašto vam Antonije bode oči. Znači ako Antonije jede leba ajde mi da ne jedemo. Svaku akciju u interesu gradjana podržavam bez obzira da li bio inicijator bio "sam-svoj-majstor-monah", neko iz Šaolina ili sufija.... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Септембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2015 Problem je: a) izazivanje ekološke katastrofe; b) uništavanje kulturnog blaga; c) eparhija nije ništa dozvolila, dogovor je bio drugačiji a vlasti je krše; g) to što su radili prethodni arhijereji Jovan i Lavrentije pitanje je d ali uopšte u skladu sa kanonima u Ustavom SPC. Zašto vam Antonije bode oči. Znači ako Antonije jede leba ajde mi da ne jedemo. Svaku akciju u interesu gradjana podržavam bez obzira da li bio inicijator bio "sam-svoj-majstor-monah", neko iz Šaolina ili sufija.... Za sve neverne tome, izvolite zvanično saopštewe Bogom čuvane Eparhije Valjevske u vezi sa branom, na mesec dana pre nemilih događaja... http://www.eparhijavaljevska.rs/index.php?id=vesti/2015/2015-06-31-001v АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Септембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2015 Za sve neverne tome, izvolite zvanično saopštewe Bogom čuvane Eparhije Valjevske u vezi sa branom, na mesec dana pre nemilih događaja... http://www.eparhijavaljevska.rs/index.php?id=vesti/2015/2015-06-31-001v Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Септембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2015 Za sve neverne tome, izvolite zvanično saopštewe Bogom čuvane Eparhije Valjevske u vezi sa branom, na mesec dana pre nemilih događaja... http://www.eparhijavaljevska.rs/index.php?id=vesti/2015/2015-06-31-001v PS. S. Nije Antonije hakovao sajt Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 http://ruskline.ru/news_rl/2015/09/01/ostanovit_bezzakonie/ Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Волео бих да прочитам текст оних који предузимају овај пројекат, да изнесу зашто су за потамање манастира. Да се чује и друга страна. И зашто нема никаквог званичног акта од стране Синода? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 И зашто нема никаквог званичног акта од стране Синода? Ovo je nažalost, ogroman propust, zbog kojeg imamo toliku zbrku i smućenje u narodu. Zbog toga državni organi provode sudske odluke silom itd. umjesto da se sve riješi dogovorom, transparentnim, koji bi bio prikazan narodu; svakako i uz uvažavanje glasa naroda, jer kad je u pitanju svetinja, nije dovoljno biti pravni vlasnik pa raspolagati ... Pastirska briga zakazala. florenntina, Goku and arizan је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Bice da je tu napravljen neki dil jer mi cudno da se vladika Milutin nista ne buni, nista se ne cuje iz eparhije (bar u medijima). Setimo se koliko se vladika Amfilohije borio oko crkve na Rumiji npr. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Nikolin Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Mislim da je vladika Milutin pisao nesto protiv rusenja manastira pre neku godinu cini mi se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Samim tim je cudnije sto sad cuti prilikom samog rusenja. Nije Crkva bas nemocna pred vlastima, pretpostavljam da tu ima mehanizama da se manastir/crkva zastiti ako se hoce. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Mislim da je vladika Milutin pisao nesto protiv rusenja manastira pre neku godinu cini mi se On jeste reagovao, ALI oni su dobili zauzvrat i crkvu i konak i kucu za svestenika i sredjenu portu... Dakle, nisu trebali to ni da potpisuju. U svemu ovome se provlaci i jedno pitanje a to je: da li je ovo sto se radi opasnost da grad Valjevo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Bice da je tu napravljen neki dil jer mi cudno da se vladika Milutin nista ne buni, nista se ne cuje iz eparhije (bar u medijima). Setimo se koliko se vladika Amfilohije borio oko crkve na Rumiji npr. kako bre brate? pa ja sam okacio dva tri saopstenja na ovoj temi vladike Milutina u samo par meseci poslednjih sto je objavljivano. Uostalom vladika Milutin nije dao kljuceve manastira,zato su manastir i obijali kao lopovi pajserima. АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 On jeste reagovao, ALI oni su dobili zauzvrat i crkvu i konak i kucu za svestenika i sredjenu portu... Dakle, nisu trebali to ni da potpisuju. U svemu ovome se provlaci i jedno pitanje a to je: da li je ovo sto se radi opasnost da grad Valjevo? Kad ovako predstavis ispadne da vladika Milutin jeste protiv ali je zauzvrat sa osmehom na licu primio darove pa ispadne licemer. Ne,vladika Lavrentije je predao manastir da bi zauzvrat dobio crkvu i uredjen parking dok je bio na mestu vladike Sabacko-Valjevske eparhije,vladika Milutin sa time nema nista,osim sto je ocigledno protiv ali to je nesto sto je doneo njegov prethodnik koji je nazalost bio zakonski predstavnik tada eparhije. Ono u sta sam uveren a nisam niti dobar prognozer niti prozorljiv,verujte,jeste to da ce mnogi koji su se okomili na ovaj nacin na svetinju i ne pustaju proci jako lose,uostalom cuo sam za pricu o projektantu brane Rovni koji je izmedju ostalog od trenutka kad je stavio svoj potpis na ovo prosao kroz jako lose periode u svom zivotu i koji se cak obratio u manastiru Valjevska Gracanica. I zao mi je. александар живаљев, АлександраВ and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Kad ovako predstavis ispadne da vladika Milutin jeste protiv ali je zauzvrat sa osmehom na licu primio darove pa ispadne licemer. Ne,vladika Lavrentije je predao manastir da bi zauzvrat dobio crkvu i uredjen parking dok je bio na mestu vladike Sabacko-Valjevske eparhije,vladika Milutin sa time nema nista,osim sto je ocigledno protiv ali to je nesto sto je doneo njegov prethodnik koji je nazalost bio zakonski predstavnik tada eparhije. Ono u sta sam uveren a nisam niti dobar prognozer niti prozorljiv,verujte,jeste to da ce mnogi koji su se okomili na ovaj nacin na svetinju i ne pustaju proci jako lose,uostalom cuo sam za pricu o projektantu brane Rovni koji je izmedju ostalog od trenutka kad je stavio svoj potpis na ovo prosao kroz jako lose periode u svom zivotu i koji se cak obratio u manastiru Valjevska Gracanica. I zao mi je. Danas sam saznao detalje te priče. Eksplodirao mu je tamjan u rukama prilikom posete manastiru. Nedano mu je umrla majka (čini mi se i otac) i razveo se od žene. Bagerista koji je rušio konak pao je sa bagera. Prva dvojica direktora brane su umrli od raka. Slučajnost? Кратос and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука