Jump to content

У чему највише и најчешће грешите?

Препоручена порука

Ja nikad ne gresim...

Да није то због тога што:" ...пазиш да никога не увредиш ,према свима си добар, никад ништа лоше ниси урадио у животу-ниси никог убио, ниси никог преварио...а и сваку одлуку си доносио, као зрела личност, размислио си пре него што си урадио нешто и сада чврсто стојиш иза тога -нема за шта да се кајеш" ?          ;)

Подели на овим сајтовима

brzoplestost u proceni, donosenju zakljucaka....padam u iskusenje osudivanja i kritike....plahovitost i sto na um to na drum....zaboravim da brojim do 10.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Da, u pravu si. Valjda sto mi se ovo prvi put desava, ne mogu a da ne mislim da grijesim...mada da, to je vise strah...

Opusteno pokusaj da gledas na to samo kao na jos jednu priliku u moru mnogih koje ce se pojaviti do kraja zivota i da te brine ukoliko se ne ostvari onako kako si mozda planirala ili planiras.

Подели на овим сајтовима

Ja nikad ne gresim...

А ја се зачудим када урадим нешто како треба. :)

У многим стварима немам разумевање за актуелну ситуацију, а склон сам да кажем све што мислим, тако да сам склон да више критикујем друге, него себе и ако се трудим да буде обрнуто. То је моја највећа грешка.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Да није то због тога што:" ...пазиш да никога не увредиш ,према свима си добар, никад ништа лоше ниси урадио у животу-ниси никог убио, ниси никог преварио...а и сваку одлуку си доносио, као зрела личност, размислио си пре него што си урадио нешто и сада чврсто стојиш иза тога -нема за шта да се кајеш" ?           ;)

To ti pricam.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Al se uvek kajes? ;)

Valja biti u trendu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Valja biti u trendu...

Па реално кајање и није баш нешто у тренду. Опет си погрешио али само у ономе што си рекао.

Што се кајања тиче ето ту ниси погрешио :)

Али самим тим што се кајеш, значи да си нешто некад ипак погрешио :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Брзоплетост, плаховитост, чоколадопреједање, филизофирање  онако  без смисла, само да се мудрује ето тако................

Да моја буде задња...........то јест гордост.........и шта више рећи...............неодмереност.............

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Moj je spisak podugacak ... To je sve izprepletano i zamrseno tako da se uopste ne moze znati gde je pocetak ... No kraj se nazire , kroz polednje elektronske impulse mog zru zivota ... Umirem sada , da bih se ponovo rodila sa ove druge strane ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Па реално кајање и није баш нешто у тренду. Опет си погрешио али само у ономе што си рекао.

Што се кајања тиче ето ту ниси погрешио :)

Али самим тим што се кајеш, значи да си нешто некад ипак погрешио :D

MoebiusAntsSmall.gif

link

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...