Pancakes Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Неодмереност? neo, neo, neokorteks [emoji880] Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Grijesim najcesce kad osudjem druge...i grijesim sto se bojim promjena, uskoro me ceka do sad najveca promjena u mom zivotu, koju sam i prizeljkivala, a ja bih da sad najradije da sve ovako ostane....grrr...i grijesim kad previse komplikujem vrlo jednostavnr stvari...eto da ne idem dalje Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 @Панцакес ( занимљиво писано ћирилицом ) Видиш,имам и ја сличан проблем.Годинама лажем себе да се пасуљ дуго кува и да могу да га ставим на шпорет и одем да радим нешто друго .Међутим, пасуљу ипак не треба толико времена,колико се ја посветим том другом послу који радим. Исход погађајте? Шта је то,а? Pancakes, Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Видиш,имам и ја сличан проблем.Годинама лажем себе да се пасуљ дуго кува и да могу да га ставим на шпорет и одем да радим нешто друго .Међутим, пасуљу ипак не треба толико времена,колико се ја посветим том другом послу који радим. Исход погађајте? pa to je to. realni problemi. da sad krenemo da se otvaramo, ne bi stalo u sve interent forume svijeta. ako ne krenemo da resavamo te male probleme, kako cemo ove vece, kako ih zovu duhovne. prica se i o nekim vrlinama, ali o njima sam samo citao ponesto. Sanja Т., Ronald, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Grijesim najcesce kad osudjem druge...i grijesim sto se bojim promjena, uskoro me ceka do sad najveca promjena u mom zivotu, koju sam i prizeljkivala, a ja bih da sad najradije da sve ovako ostane....grrr...i grijesim kad previse komplikujem vrlo jednostavnr stvari...eto da ne idem dalje Pa ne grijesis sto se bojis promjena, vec osjecas strah. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Neee, to je greska sto ih se bojim...bar meni jeste, jer su dobre... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Neee, to je greska sto ih se bojim...bar meni jeste, jer su dobre... Pa mozes to nazvati greskom jer bi bilo bolje da si opustena, medjutim postoje razni strahovi koji covjeka uznemiravaju. Konkretno tebe pitanja kako cu se snaci, hocu li moci da se uklopim ili kako vec, jednostavno strah od nepoznatog ili nekog iznenadjenja koje ne mozes da predvidis. Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 pa to je to. realni problemi. da sad krenemo da se otvaramo, ne bi stalo u sve interent forume svijeta. ako ne krenemo da resavamo te male probleme, kako cemo ove vece, kako ih zovu duhovne. prica se i o nekim vrlinama, ali o njima sam samo citao ponesto. Ово ми се толико свиђа, да ћу да замолим администрацију да придода наслову. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja nikad ne gresim... Рапсоди, Снежана, Pancakes and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja nikad ne gresim... Ronald, Kaludjerovic Sreten and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja nikad ne gresim... Jasno, nema se vremena za to:-) Kaludjerovic Sreten and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Превише сам неодлучан,... можда. У ствари, да, дефинитивно, бар ја тако мислим . Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., Ronald and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Хајдете људи, можемо ми то боље! Ronald, Sanja Т. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Pa mozes to nazvati greskom jer bi bilo bolje da si opustena, medjutim postoje razni strahovi koji covjeka uznemiravaju. Konkretno tebe pitanja kako cu se snaci, hocu li moci da se uklopim ili kako vec, jednostavno strah od nepoznatog ili nekog iznenadjenja koje ne mozes da predvidis. Da, u pravu si. Valjda sto mi se ovo prvi put desava, ne mogu a da ne mislim da grijesim...mada da, to je vise strah... Sanja Т. and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Често неразумевање воље Божје, немање смирења и благодарности на свим добрима. Ненад Р., Kaludjerovic Sreten, Ronald and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука