Ненад Р. Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ми у општој јурњави за новцем, губимо здравље, срећу, љубав и многе друге ствари које би требало да красе човека.Често немамо времена ни за себе, а камо ли за друге. Не видимо ништа око себе шта се дешава и имамо пред себе само један циљ коме тежимо по сваку цену, не обазирући се на последице које се могу појавити. Не штедимо ни себе ни друге. Ја не верујем да има неко који новац не воли, али не треба робовати томе. Ја мислим да у животу увек треба тежити ка златној средини. Треба радити, али треба наћи времена за себе и друге и не треба одређивати циљ који по сваку цену тежити да то постигнеш. Не смемо бити похлепни. Новцем се не може све купити. Ја новцем нисам купио оно што ми је најдраже, а то је животи моји најближи и најмилији око себе. То су ми најбитније ствари, а то новац није купио, нити има тог новца који може да плати. Према томе , ако много радите, ипак станите мало и окрените се мало око себе и нађите мало времена за себе и друге. Рапсоди, Иван ♪♫, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Истина, за ову слику треба фотографски апарат који треба купити, али ово уживање, овај цвет и ову пчелу, чист ваздух није настало куповином. Све слике које будем поставио на теми, би ће моје. Sanja Т., Драшко, БанеЛ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 http://beyondblindfold.com/wp-content/uploads/2016/02/2-36.jpg http://beyondblindfold.com/46-year-old-banker-finds-out-wife-has-been-cheating-for-10-years-then-posts-this-on-facebook/#attachment%20wp-att-14156/0/ Agaton Vuzman, -Владимир-, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 можемо ли ми у Србији ићи за својим сновима Ненад Р. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Malo ljudi juri za novcem, tako da je tesko sve staviti pod "mi". Vecina ljudi nastoji da zaradi dovoljno za pristojan zivot. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Malo ljudi juri za novcem, tako da je tesko sve staviti pod "mi". Vecina ljudi nastoji da zaradi dovoljno za pristojan zivot. а док зарадиш, остане ли шта од живота? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 можемо ли ми у Србији ићи за својим сновима То Иване зависи какве снове имаш. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 а док зарадиш, остане ли шта од живота? Pa kako za koga, ali to nije jurnjava za novcem, ako su takvi u pitanju to je juranjava za egzistencijom, Kad pricamo o jurnjavi za novcem, to je pre asocijacija za ljude koji lako mogu zarade dovoljno, ali hoce jos novca. Agaton Vuzman, Ненад Р., Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 То Иване зависи какве снове имаш. Између осталог желим да се бавим музиком или да барем имам више времена, и да имам довољно времена за себе, и генерално више слободног времена и енергије за најобичнији живот. Да ли много тражим? Ненад Р. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Pa kako za koga, ali to nije jurnjava za novcem, ako su takvi u pitanju to je juranjava za egzistencijom, Kad pricamo o jurnjavi za novcem, to je pre asocijacija za ljude koji lako mogu zarade dovoljno, ali hoce jos novca. Па има ли таквих на форуму? Мислим ипак да овде причамо о нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ja ne vjerujem da ima iko na forumu kome je svrha u zivotu jurnjava za novcem, a i ni bilizih ni dalji ljudi u svakodnevnom zivotu, Eto ja licno ne znam nikoga kome je cilj u zivotu juriti za novcem. Jedino sto pouzdano znam da postoje ljudi koji zaista jure za novcem na nacin da pokusavaju da prevare druge i da se okoriste na taj nacin i to rade i kad im treba i kad im ne treba, ili one cuvene starlete koje otvoreno prznaju da jure muskarce sa debljim novacnikom, ali ne znam nikoga od takvih ljudi. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Између осталог желим да се бавим музиком или да барем имам више времена, и да имам довољно времена за себе, и генерално више слободног времена и енергије за најобичнији живот. Да ли много тражим? Мани се форума. То и себи могу да кажем. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Мани се форума. То и себи могу да кажем. На форум не трошим много времена, иако дођем често, прелистам на брзака шта има и одем. Једино ако крене нека преписка, онда се задржим, али, ако је интересантно, онда је то ипак добро проведено време. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 а док зарадиш, остане ли шта од живота? Зависи шта радиш. Ако волиш оно што радиш, онда ти рад јесте део живота. Драшко, Пг, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 На форум не трошим много времена, иако дођем често, прелистам на брзака шта има и одем. Једино ако крене нека преписка, онда се задржим, али, ако је интересантно, онда је то ипак добро проведено време. Шта те онда спречава да радиш оно што волиш? Што се енергије тиче, на то утиче доста фактора. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука