Ненад Р. Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Између осталог желим да се бавим музиком или да барем имам више времена, и да имам довољно времена за себе, и генерално више слободног времена и енергије за најобичнији живот. Да ли много тражим? Сигурно је ако све лепо и добро испланираш, да можеш да оствариш то што желиш.Да ће Бог да ти се жеља оствари. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Retko ko ima situaciju gde više rada = više novca, varijablu "količina rada" može po želji da menja, a rad mu =/= život. Mnogi imaju fiksno radno vreme, pa se svakako satiru od posla - za 20.000 ili 100.000 mesečno, svejedno, količina rada na to ne utiče. Nekima rad jeste drag deo života. Neki od njih za svoj rad i ne dobijaju neki poseban novac. Jedini koje ja poznajem kojima je više rada = više novca jesu frilenseri - i oni obično sebi i stvore neku ravnotežu koja im odgovara. Poznajem samo jednog čoveka (privatnik) koji mi je rekao da radi nauštrb privatnog života da bi više zaradio jer "Zašto ne zaraditi više, kad možeš, i zašto ne razvijati biznis koji može da se razvije?" U pitanju je Englez. Mislim da takva upozorenja da nije sve u novcu nisu toliko ni neophodna u ovoj kulturi БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 можемо ли ми у Србији ићи за својим сновима Naravno da mozemo. БанеЛ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Naravno da nije sve u novcu ... Ali kad treba da platis racun , nikoga ne zanima da li vise volis beli ili crni krem ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ми у општој јурњави за новцем, губимо здравље, срећу, љубав и многе друге ствари које би требало да красе човека.Често немамо времена ни за себе, а камо ли за друге. Не видимо ништа око себе шта се дешава и имамо пред себе само један циљ коме тежимо по сваку цену, не обазирући се на последице које се могу појавити. Не штедимо ни себе ни друге. Ја не верујем да има неко који новац не воли, али не треба робовати томе. Ја мислим да у животу увек треба тежити ка златној средини. Треба радити, али треба наћи времена за себе и друге и не треба одређивати циљ који по сваку цену тежити да то постигнеш. Не смемо бити похлепни. Новцем се не може све купити. Ја новцем нисам купио оно што ми је најдраже, а то је животи моји најближи и најмилији око себе. То су ми најбитније ствари, а то новац није купио, нити има тог новца који може да плати. Према томе , ако много радите, ипак станите мало и окрените се мало око себе и нађите мало времена за себе и друге. Ево једне фантастичне сцене, из филма " Крвави дијамант ", одговара твом посту. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Postojala je knjiga za tinejdzere " Krvavi dijamant " - citala sam je kao devojcurak ... Secam se kao juce da je bilo ... Dan je bio vedar , rano prolece , a clanska karta u biblioteci je kostala 320 din ... Nije sve u novcu , ali ima nesto u toj clanskoj karti. Рапсоди, Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Плутон and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 И казаћу души својој: душо! имаш много имање на много година; почивај, једи, пиј и весели се. И Бог њему рече: безумниче, ову ноћ узеће душу твоју од тебе; а што си Приправио, чије ће бити? Тако бива ономе који себи тече блага а не богати се у Бога. И ово рекавши повика: ко има уши (разум) да чује, (да разуме) нека чује (нека разуме и упамти па да не буде као овај богаташ). Људи моји, прах смо. Шта ли нам се чини? Хвала Господу на свакој лекцији! Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Postojala je knjiga za tinejdzere " Krvavi dijamant " - citala sam je kao devojcurak ... Secam se kao juce da je bilo ... Dan je bio vedar , rano prolece , a clanska karta u biblioteci je kostala 320 din ... Nije sve u novcu , ali ima nesto u toj clanskoj karti. Од великих материјалних ствари, на крају нам остаје само велики грех. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Од великих материјалних ствари, на крају нам остаје само велики грех. To nije tacno i ti to dobro znas . Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Да , да богаташи би највише волели да живе угодно и на овом и на оном свету. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Да , да богаташи би највише волели да живе угодно и на овом и на оном свету. ... ... a covek koji nema nista , zar nije duzan da sve obogati ? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 можемо ли ми у Србији ићи за својим сновима Између осталог желим да се бавим музиком или да барем имам више времена, и да имам довољно времена за себе, и генерално више слободног времена и енергије за најобичнији живот. Да ли много тражим? Можемо, ако су наши, ако нису неки наметнути...ту може да нам мало уђе "сугестија" од стране друштва и околине Човек мора да зна тачно шта жели од свог живота, а то се увек у срцу тражи Не тражиш много Ми смо уплашени, од губитка посла, од немаштине, од ....икс фактора а медији нас додатно филују Знам људе који се не плаше већ живе живот...чак и у Србији Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Paradoksologija, Juanito, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука