Jump to content

Психолошкиња, педагошкиња, гинеколошкиња и друге „шкиње”

Danijela

Препоручена порука

Da sam kojim slučajem npisala "Ili prihvati ono što se meni sviđa ili se spremi da te spalim na lomači" pa da i ima smisla to što si napisao...

Napisala sam da je dosledno ili jedno ili drugo. Ne kažem ti da moraš da budeš dosledan ili...

Иду ти Paradoksologija једном тако два мрава феминисткиње. Иду, иду... и, одоше. И шта би ја сад ту ондак, у тој басни, као ренесансни хуманиста & просветитељ, наравно, издвојио као наравоученије? Па да си којим случајем ту napisala da je dosledno il' jedno il' drugo ил' треће, те рецимо васпоставила и неку врсту поређења трочланог састава, да не речем тро komparacije, дало би се и размишљати у словенској антитези. Тачније, имало би стилску уједначенос', тзв. доследнос', са српским (а и другим словенским) језицима, овако...

Подели на овим сајтовима

Da sam kojim slučajem npisala "Ili prihvati ono što se meni sviđa ili se spremi da te spalim na lomači" pa da i ima smisla to što si napisao...

Napisala sam da je dosledno ili jedno ili drugo. Ne kažem ti da moraš da budeš dosledan ili...

Ne bi te ja poslusao i da si mi napisala, ovde kazem da ti kao svoj licni stav izrazavas iskljucivost.

A za jednu feministkinju to je vrlo zabrinjavajuce...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Академик    - академкиња...........има ли уопште жена у САНУ. :)  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ako niste primetili, ni u fudbalskoj reprezetaciji nema nijedne žene. A šta mislite zbog čega je tenis podeljen na muški i ženski? Prosto, ispostavlja se da su za neke stvari muškarci nadareniji i sposobniji, izjavio je akademik Matija Bećković, nakon što je otkriveno da je među akademicima manje od 10 odsto žena

Подели на овим сајтовима

Светлана Велмар-Јанковић...јел неко читао у опште нешто од ње, шта је та жена писала? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

tKP6w1w.png

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Светлана Велмар-Јанковић...јел неко читао у опште нешто од ње, шта је та жена писала? :)

Ко беше та госпоја .........шалим се ...............ништа ........... :blush:

Већ  дуги низ година читам само  светоотачку литерауру ............опет се шалим  :)

Подели на овим сајтовима

То није фудбал. И ваљда Матија Бећковић зна боље од тебе?

Колико је познат женски фудбал.......и колико је на нивоу .....кад један Матија Бећковић, није чуо за  њ ....... :)))  

Или се он то само ђера......

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...