Дејан Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Дијана. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ја лично не гледам националност жене. У тим стварима код мене националност није битна. Наравно да бих могао да се оженим и Хрватицом или Албанком (или Шиптарком, како год), ако је у питању добра, карактерна, лепа жена, ако она воли мене и ја њу, то што је она, рецимо, албанског порекла, за мене не би био никакав проблем. Још ако је Албанка православне вероисповести, онда не бих уопште имао никакав проблем са тим. Идиотизам је рецимо да заволиш неку жену, желиш са њом да се ожениш, да имаш децу и породицу, али то не урадиш јер је она, рецимо, шиптарског порекла. То је глупо. И није нимало добро. Када је у питању жена, мени је рецимо вероисповест много важнија од националности. То више гледам. Goku, Натан, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 .Samo da nije Krvat Lapi, to znači da ja kod tebe nikakvih šansi nemam? moje srce je slomljeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Мислим да се тамо рече да их је помутио после Вавилона да настану многи језици. Али то су били народи, нације су нешто друго. Старозаветни Израиљ је чист пример једне нације. Више племена, заједничког порекла (синови Израиљеви) окупила се око једне заједничке идеје (вере у Бога својих праочева) и формирала су своју јединствену нацију и државу. Да, старозаветни Израиљ је нација, а не народ. Народ су Јевреји, рецимо, који су потомци једног од племена Израиља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Why not? Šta znam nisi mi delovala kao osoba sa takvim stavovima po pisanju na temama. kordun је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Šta znam nisi mi delovala kao osoba sa takvim stavovima po pisanju na temama. Kakvi su to TAKVI stavovi?Lose?Dobro?Sta bi ti na to rekao?Ogranicena?PatriJota? Bas me zanima Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Lapi, to znači da ja kod tebe nikakvih šansi nemam? moje srce je slomljeno Odma sam znala da nesto s tobom nije u redu Salim se Дејан је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Odma sam znala da nesto s tobom nije u redu Salim se A ja bi baš bio dobar prema tebi, kuvao bih ti, donosi kafu u krevet, ništa ne bi radila sem lakirala nokte hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Kakvi su to TAKVI stavovi?Lose?Dobro?Sta bi ti na to rekao?Ogranicena?PatriJota? Bas me zanima Pa kako mogu da budu loši kad se poklapaju sa mojim. Rekao bi : Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 A ja bi baš bio dobar prema tebi, kuvao bih ti, donosi kafu u krevet, ništa ne bi radila sem lakirala nokte hahaha STA?! Sama da lakiram nokte?! Ne bi mi ih ti lakirao?! Eto,eto o tome ja pricam sve vreme!Strasno! kordun је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pa kako mogu da budu loši kad se poklapaju sa mojim. Rekao bi : HAhaha ,gde ga nadje aaa zasu Кратос је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Meni nacionalnost nije bitna . Nije cak ni veroispovest ( ako je hriscanstvo u pitanju ) ... Najvaznije mi je da imamo ljubav medju sobom ... itd . Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 ... itd . E,e! Itd je i meni bitno Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 STA?! Sama da lakiram nokte?! Ne bi mi ih ti lakirao?! Ma dobro, platiću manikir, pedikir, da ne kradem ljudima leb Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ma dobro, platiću manikir, pedikir, da ne kradem ljudima leb Molim,jel ti ja licim na sponzorusu mozda?! https://www.youtube.com/watch?v=shPHIBLos-w Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука