Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја лично не гледам националност жене. У тим стварима код мене националност није битна. Наравно да бих могао да се оженим и Хрватицом или Албанком (или Шиптарком, како год), ако је у питању добра, карактерна, лепа жена, ако она воли мене и ја њу, то што је она, рецимо, албанског порекла, за мене не би био никакав проблем. Још ако је Албанка православне вероисповести, онда не бих уопште имао никакав проблем са тим.

Идиотизам је рецимо да заволиш неку жену, желиш са њом да се ожениш, да имаш децу и породицу, али то не урадиш јер је она, рецимо, шиптарског порекла. То је глупо. И није нимало добро.

Када је у питању жена, мени је рецимо вероисповест много важнија од националности. То више гледам. 

Подели на овим сајтовима

Мислим да се тамо рече да их је помутио после Вавилона да настану многи језици. Али то су били народи, нације су нешто друго.

Старозаветни Израиљ је чист пример једне нације. Више племена, заједничког порекла (синови Израиљеви) окупила се око једне заједничке идеје (вере у Бога својих праочева) и формирала су своју јединствену нацију и државу. 

Да, старозаветни Израиљ је нација, а не народ. Народ су Јевреји, рецимо, који су потомци једног од племена Израиља. 

Подели на овим сајтовима

Why not? 1324_womens

Šta znam nisi mi delovala kao osoba sa  takvim stavovima po pisanju na temama.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Šta znam nisi mi delovala kao osoba sa  takvim stavovima po pisanju na temama.

Kakvi su to TAKVI stavovi?Lose?Dobro?Sta bi ti na to rekao?Ogranicena?PatriJota? Bas me zanima :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Lapi, to znači da ja kod tebe nikakvih šansi nemam? :D

moje srce je slomljeno :)

Odma sam znala da nesto s tobom nije u redu :))) Salim se :D

Подели на овим сајтовима

Kakvi su to TAKVI stavovi?Lose?Dobro?Sta bi ti na to rekao?Ogranicena?PatriJota? Bas me zanima :)

Pa kako mogu da budu loši kad se poklapaju sa mojim. :)))

Rekao bi :

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

A ja bi baš bio dobar prema tebi, kuvao bih ti, donosi kafu u krevet, ništa ne bi radila sem lakirala nokte :D hahaha

STA?! Sama da lakiram nokte?! Ne bi mi ih ti lakirao?! Eto,eto o tome ja pricam sve vreme!Strasno! :ani_biggrin::)))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Pa kako mogu da budu loši kad se poklapaju sa mojim. :)))

Rekao bi :

HAhaha ,gde ga nadje aaa zasu :D

Подели на овим сајтовима

Ma dobro, platiću manikir, pedikir, da ne kradem ljudima leb :D

Molim,jel ti ja licim na sponzorusu mozda?! :0222_shocked:

https://www.youtube.com/watch?v=shPHIBLos-w 

:0205_whistling::))):ani_biggrin:;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...