RYLAH Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Da. Ono što sam ja napisala je oličenje divljanja. Оно што ти пипшеш је вазда оличење дивљања. Квариш ми ту мушко - женску вековну хармонију. Шта је следеће, да тражиш да се жене кандидују за нека места де ће да одлучују о мушкарцима? Плутон, Juanito, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Pa sve od pocetka je trolovanje Ali dosta sam potrosio vremena ovde, odoh. Zauvek il' samo večeras? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 a ssta se ti javljas, oklen tebi obraz, pa ti si se zalagala za to da mene postenuj sirotinju tuku i to samo zato sto kazem sta mislim Родила ми мајка два образа. Треба ти можда један на позајмицу? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Pa ovaj forum nosi naziv Pouke, ja sam ocekivao da ce ovde da se pisu dusekorisne stvari, da ce ljudi biti fini jedni prema drugima. . dusekorisne stvari, yep! razlikovanje dusevnog i duhovnog je misija ovog foruma [emoji847] Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 мушко - женску вековну хармонију Баба, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Nesrećnici Dobra ženska bila Mira Furlan. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Nesrećnici http://s1.dmcdn.net/KMdhe.jpg Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 а згодно је и ако жену ништа не разумеш шта прича кад звоца То на почетку. После звоца на српском, каже српски лакши за исказивање таквих емоција и слаже се боље са пратећом гестикулацијом (плус има боље псовке). RYLAH, Плутон, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 možda GRKINJU: - ženo, oćemo seks? - NE! Како сам се ја једном зезно тако... Плутон, Лидија Миленковић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Како сам се ја једном зезно тако... ko zna zašto je to dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Наташа, то је само Кордун, ко још њега схвата озбиљно... Ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 ,obe moje djevojke Кад будеш са 3 одједном онда се јави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Да ли бисте били у браку с неким са другог форума? Natasa., RYLAH, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Националност је, мени, најмање битна, далеко ми је најбитнији партнеров, тј. партнеркин "интелектуални капитал" /притом не мислим на значење које овај појам има у економији/. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 То на почетку. После звоца на српском, каже српски лакши за исказивање таквих емоција и слаже се боље са пратећом гестикулацијом (плус има боље псовке). Псовке су ту најважније. Не знам ни једну странкињу удату за Србина а да лаје на матерњем језику. Све на српском псују и то сочно. Рапсоди, Лидија Миленковић, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука