Jump to content

O ovakvom muškarcu maštaju sve žene: Pored njega ona nikad ne bi pogledala drugog

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

svih 10:-)

10 stavka se podrazumeva, islisno ju je navoditi kao posebnu stavku...pa bi li iko ispunjavao ovih 9 a da ne voli... ne_shvata 

ти и ја само о месу причамо...

Nije bas tako...ovaj karmin, parfem i odeca su samo omot za karakterne osobine ( citaj vrline) koje su unutra :)  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Znači, "dama" označava relativno uzak krug stvarnih žena sa umnogome klasno definisanim osobinama, ukusima i ponašanjima (čak i kad ima samo jednu haljinu i 14 ešarpi, dama izgleda bajno i nema ipak samo par opanaka, grubu suknju i maramu); ne može svaka žena da bude dama, ali svaka nekako treba da se trudi da to postane, iako je to ipak nešto neuhvatljivo što se ne može tek tako postići.

Neka :D

Али...ти јеси дама, шта год да твоје бабе кажу (свесна сам да ћу овим натоварити себи на леђа гнев феминискиња)Поента није у томе у шта је жена обучена, него баш супротно, да даму не чини гардероба.

Очигледно да свако има неки свој појам даме у глави.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

...i još da rodi!

Priznajem, nisam išla dalje od uvodnog posta. Nek mi ne zamjere oni/one za koje je ovo idealno, ali ako je ovo prototip savršenog muškarca, ili san svake žene, ja nisam sa ove planete.

Biram drvosječu!

(eto, ugodit nam se ne može :))) )

Подели на овим сајтовима

... треба, за почетак да покушају, ево ти... :)

Pa ti bi da sve pokušaju da budu "Srbkinje", drugi bi da sve pokušaju da budu "dame", ja bih da žene pustimo na miru da budu samo pristojna ljudska bića, a ostalo po ukusu.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Очигледно да свако има неки свој појам даме у глави.

Pa baš to dodatno komplikuje stvari. Sve žene bi trebalo da budu dame, ali očito nisu to sve; neke sebe ne doživljavaju tako, ali ih drugi tako vide, za neke je obrnuto - čitav koncept bih ja najradije pustila niz vodu, ne vidim od njega korist.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Biram drvosječu!

Fala Bogu neka normalna žena da se pojavi na ovoj temi. :dedica:  

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

To se ne vežba, već se sa tim rađa.

Ako je tako, niko više nikada da nije nijednoj ženi rekao "Budi dama!" Biti dama je isto što i biti zelenooka ili levoruka - nešto retko, urođeno, nezavisno od uslova života i okruženja.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Vulgarne žene su daleko od toga da budu dame. To se ne vežba, već se sa tim rađa. Ne čini ženu damom garderoba nego ponašanje.  

To se stiče kroz vaspitanje,dama je stvar karaktera,držanje,stav.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

To se stiče kroz vaspitanje,dama je stvar karaktera,držanje,stav.

Kad se svi vi dogovorite šta je dama i kako nastaje, možemo dalje da razgovaramo :D

Za sada mi deluje da se oko jedne definicije slažu svi koji vole "dame" - "'Dama' je ona slika žene koju ja lično imam u glavi kao uzornu". 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pa baš to dodatno komplikuje stvari. Sve žene bi trebalo da budu dame, ali očito nisu to sve; neke sebe ne doživljavaju tako, ali ih drugi tako vide, za neke je obrnuto - čitav koncept bih ja najradije pustila niz vodu, ne vidim od njega korist.

А шта ће остати од света кад избациш све од чега "не видиш корист" и што ти смета?

Подели на овим сајтовима

Zar nisi primetio da je ovaj tekst 90% nebuloza, smišljena da zbuni ionako već zbunjene žene.   raz_076.gif

Nego to se ureže u podsvest, jer je mali milion sličnih tekstova koje ženski mozak efikasno memoriše, pa kad ispliva pre ili kasnije, nastanu problemi.  jede.gif

Baš vas dvojica koji se pitate šta to žene hoće od vas toliko da se najedite što neko napiše spisak, pa neka je i za idiotski ženski portal? :smeh2:  

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ne bih bila srecna sa takvim muskarcem.

Kako sam i sama daleko od savrsenstva, uz takvog coveka bih pala u tesku depresiju. Divan je meni moj Gagi, upravo, ovakav kakav je. Dopunjavamo se - ponekad on istolerise moje klimaktericne napade gundjanja, ponekad ja zazmurim na daljinac u njegovim rukama i vecite utakmice na TV. Ponekad se malkice i svadjkamo, ali uvek, uvek  nedostajemo jedno drugom kad nismo zajedno.

Prosto, on je deo mene.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

А шта ће остати од света кад избациш све од чега "не видиш корист" и што ти смета?

Od mog sveta svašta, za tuđe ne znam.

Je l' u tvom svetu nečemu služi koncept vrste žene koja se rađa, odnosno dobija vaspitanjem, a definiciju joj čini ponašanje i maniri, odnosno crveni ruž i elegancija?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Razlikuje se prirodno i urođeno, od navežbanog.

Misliš da neke žene imaju genetsku predispoziju da budu dame a neke druge ne?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...