Ayla Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Jedno je sigurno, složismo se svi da je heroin loš i nikakav, odnosno, ne treba ga konzumirati. Pa recite da nismo složni... jesmo, jesmo, no ne znamo. Лидија Миленковић, Јелена011, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Da izvinete, bolje je jedna slatka tetovaza na telu (il deset il ko sta voli) nego tri reda bbrojanica do poda, krstovi od minimum pola kila, majce s likovima svetitelja i drugo k...nje pojedinih kvazi vernika. Ljudi koji se tetoviraju iz ljubavi ka tome, su makar iskreni u toj svojoj zelji, ne traze sujeverne fore i fazone, magijske rituale i ostalo i ne osudjuju sve redom. Ne kazem da nema fiju ljudi npr iz sveta biznisa kojima je to pomodarstvo, ali njih ne racunam niti je ko od nas ovde prisutan u tom svetu gde vladaju malko drugaciji zakoni ponasanja i krda. Mislim na obicnog coveka. One koji zele i vole nek ostavimo strucnjacima da se tetoviraju bezbedno, i da da Bog sve vise divnih tattoo umetnika poput Ajli koji su svesni i rizika tetoviranja i koji insistiraju i na tom delu, da ne ugrozavaju nicije zdravlje. Милан Ракић and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 7 hours ago, Ayla рече Jedno je sigurno, složismo se svi da je heroin loš i nikakav, odnosno, ne treba ga konzumirati. Pa recite da nismo složni... jesmo, jesmo, no ne znamo. Ти се то мало спрдаш на рачун о.Рафаила? Знаш шта ми смета? Што кад се неко (било ко) не сложи с тобом, онда се на њега обруши пола форума и крену да те бране... Чему то више? Направи ти овде себи добру рекламу што се тиче тетоважа, нема шта. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 26 minutes ago, Anika рече Ти се то мало спрдаш на рачун о.Рафаила? Знаш шта ми смета? Што кад се неко (било ко) не сложи с тобом, онда се на њега обруши пола форума и крену да те бране... Чему то више? Направи ти овде себи добру рекламу што се тиче тетоважа, нема шта. Престани са паранојом. На тебе се нико није сручио, нити било ко овде има потребе да брани било кога, него се не слажемо са твојим ставовима и ставовима још неких на овој теми, износимо аргументе за то. Са друге стране, нисам видео било који други аргумент сем "он је калуђер, харам да га критикујеш!". Светислав Павловић, Милан Ракић and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 10 hours ago, verum est in beer рече Ето видиш како погрешно процењујеш људе. Ја сам из шале ставио ник и слику флаше пива, а ја алкохол уопште не конзумирам. Зато мислим да не треба да судиш на прву лопту. Опет се враћамо на осуђивање других, без да их уопште познајемо. Ја нисам разумела да је власник овог ника пивопија,него да изражава став да је у пиву истина Живели Милан Ракић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 1 hour ago, Нифада рече Ја нисам разумела да је власник овог ника пивопија,него да изражава став да је у пиву истина Живели Па ти сад види где је истина? Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 3 minutes ago, Нифада рече Па ти сад види где је истина? Милан Ракић and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 11 hours ago, Ayla рече Jedno je sigurno, složismo se svi... Pa recite da nismo složni... jesmo, jesmo, no ne znamo. Iskreno, nikako da skontam oko čega je svađa ovde i ko koga brani a ko napada, ko pravoslavlje brani i od koga... Što reče Artu (divan primjer čovjeka-pčele) na početku teme, o.Rafailo je super... i mi smo super... šteta što nismo svi na jednom mjestu, da se bar uz pivo svađamo... imam osjećaj da se ne bismo ni svađali tad. Svi smo se ufurali u nekakvo misionarenje i pametovanje i dijeljenje pravde i vađenje trunja iz tuđih očiju (prva ja)... АлександраВ, Sanja Т. and Ayla је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 20 hours ago, Anika рече Све ми је јасно, хвала. Аника, мени ништа није јасно Ево из ког разлога. Пре него што сам отворио налог на овом сајту, нисам ни помислио да ћу на истом наилазити на теме које немају уопште додирних тачака са духовношћу. А да не причам о томе шта се све може прочитати за поједина свештена лица. Не кажем да су они безгрешни, али оволико расправљати и стављати толико оштре коментаре због неког лапсуса.. У ствари, и није лапсус, хероин и јесте лош и никакав јер је уништио и уништава многе, не само индивидуе, него и целе породице, друштвене заједнице.. А што се тиче тетовирања, оца Рафаила и ту подржавам, али не осуђујем људе који то себи чине. Не разумем само када друге саветују како је то безазлено и нешто сасвим нормално. Бости себе неком тамо иглом и утискивати у кожу неки тамо пигмент који је направљен Бог Свети зна од чега.. И још нешто, један светски познати фудбалер је објаснио због чега на себи нема ни једну тетоважу. Ето, мени ништа није јасно AnaLaz, Sanja Т. and Anika је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 10 minutes ago, Дијана. рече Iskreno, nikako da skontam oko čega je svađa ovde i ko koga brani a ko napada, ko pravoslavlje brani i od koga... Što reče Artu (divan primjer čovjeka-pčele) na početku teme, o.Rafailo je super... i mi smo super... šteta što nismo svi na jednom mjestu, da se bar uz pivo svađamo... imam osjećaj da se ne bismo ni svađali tad. Svi smo se ufurali u nekakvo misionarenje i pametovanje i dijeljenje pravde i vađenje trunja iz tuđih očiju (prva ja)... Ni ja ništa ne shvatam, ali možda i ne moram. Čak i ne vidim u čemu je problem i zašto bi se neko ljutio. Toliko tuge i jada oko nas, pa još i da dodajemo...ma ne pada mi na pamet. Hoću da uživam u ovome što mi je dato, volim sve oko mene, i neću da priuštim sebi jad i bijedu niti jedan sekund u životu. Sjutra neću da žalim što mi život veselije nije prošao, zato, samo mirno i sa osmijehom. Drugačije neću ... Драшко, Sanja Т., Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 21 minutes ago, Плаво Небо рече Аника, мени ништа није јасно Ево из ког разлога. Пре него што сам отворио налог на овом сајту, нисам ни помислио да ћу на истом наилазити на теме које немају уопште додирних тачака са духовношћу. А да не причам о томе шта се све може прочитати за поједина свештена лица. Не кажем да су они безгрешни, али оволико расправљати и стављати толико оштре коментаре због неког лапсуса.. У ствари, и није лапсус, хероин и јесте лош и никакав јер је уништио и уништава многе, не само индивидуе, него и целе породице, друштвене заједнице.. А што се тиче тетовирања, оца Рафаила и ту подржавам, али не осуђујем људе који то себи чине. Не разумем само када друге саветују како је то безазлено и нешто сасвим нормално. Бости себе неком тамо иглом и утискивати у кожу неки тамо пигмент који је направљен Бог Свети зна од чега.. И још нешто, један светски познати фудбалер је објаснио због чега на себи нема ни једну тетоважу. Ето, мени ништа није јасно Potpuno se slažem . I zato... Živela Crkva.net!!! Плаво Небо and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 4 hours ago, RYLAH рече Престани са паранојом. На тебе се нико није сручио, нити било ко овде има потребе да брани било кога, него се не слажемо са твојим ставовима и ставовима још неких на овој теми, износимо аргументе за то. Са друге стране, нисам видео било који други аргумент сем "он је калуђер, харам да га критикујеш!". Почели смо и са етикетирањем неистомишљеника... Овако, овај начин комуникације ми је стран и тако не разговарам ни са ким. Нисам склона идеализацији свештенства и монаштва, али не видим шта је о.Рафаило погрешио у својим беседама и врло је неукусно како се његове речи преносе и коментаришу на овом форуму. Он као духовно лице има свако право да упозорава и освешћује људе. Плаво Небо and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 2 minutes ago, Anika рече Почели смо и са етикетирањем неистомишљеника... Овако, овај начин комуникације ми је стран и тако не разговарам ни са ким. Нисам склона идеализацији свештенства и монаштва, али не видим шта је о.Рафаило погрешио у својим беседама и врло је неукусно како се његове речи преносе и коментаришу на овом форуму. Он као духовно лице има свако право да упозорава и освешћује људе. Вероватно није пробао хероин, односно играо "Покемоне", е да би имао искуство да упозорава и освешћује. Шала мала наравно, али... Нико овде нема нешто против оца Рафаила далеко било... Али постоји једна друга страна тих његових беседа, о којима је надугачко елаборирано и које дају "штофа" људима који су да кажем-против Цркве, да те његове речи изврћу, спрдају се са њима и напослетку-прогласе их-ето "тако попови мисле и причају"... Goku, Нифада and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 4 hours ago, AnaLaz рече Potpuno se slažem . I zato... Živela Crkva.net!!! Јесте, Боже здравља видимо се тамо АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 3 hours ago, Милан Ракић рече Вероватно није пробао хероин, односно играо "Покемоне", е да би имао искуство да упозорава и освешћује. Шала мала наравно, али... Нико овде нема нешто против оца Рафаила далеко било... Али постоји једна друга страна тих његових беседа, о којима је надугачко елаборирано и које дају "штофа" људима који су да кажем-против Цркве, да те његове речи изврћу, спрдају се са њима и напослетку-прогласе их-ето "тако попови мисле и причају"... Брате, чињеница је да ми, људи ''из Цркве'', не би требали да ''доливамо уље на ватру'' које-каквим коментарима, а има таквих, којима се подсмева именованом лицу или било којој другој свештеној особи, небитно, и да тако јачамо и онако негативан его тих људи, ''људи против Цркве'', јер, они ће сваком свештеном лицу наћи ману, нешто чему ће се смејати, како кажеш, увек ће рећи: "тако попови мисле и причају", па макар ти монаси или ти свештеници, говорили и најлепше беседе у духовном погледу. А и ако је нешто говорио против било чега за шта он сматра да није на спасење, па од нас људи из Цркве се очекује да ћутимо, јер, човек само саветује, па ако хоћемо да послушамо, послушајмо, а ако нећемо, опет кажем, не јачајмо тај претходно поменути его.. АлександраВ, Suncokret54, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука