Mиљан Танић Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 5 hours ago, Pancakes рече Po 'prirodi' stvari taj isti iguman ima narkome u svom dvorištu, pa mu se vjerovatno požalili ljudi da ajd što troše te silne pare na heroin nego isti boba ne valja. Па да заједно нађу бољи? Он њих онда да пошаље стручњацима. Ево, трећи пут ћу поменути на теми: Перановић. Иначе, да скренем пажњу, нико овде не брани праву веру од некога, поготово не од о. Рафаила. Како да браним, ја не знам ни у шта он човек верује. Ми овде говоримо о његовој конкретној беседи, конкретној теми, и о његовом наступу у јавности генерално. Мени су проблем теме о којима говори, мада колико сам радикалан проблем ми је што уопште јавно прича, јер сам ја за изворно монаштво, дакле одвојиш се од света и ћао, здраво, маните ме се, не долазите ми, не питајте ме за савете, ено вам попови. (не бих да вам причам шта сам ја урадио све са својим приватним стварима, књигама, музиком, стриповима, ДНЕВНИКОМ, кад сам одлазио у манастир после средње школе) Милан Ракић and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Па да заједно нађу бољи? [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Он њих онда да пошаље стручњацима. Ево, трећи пут ћу поменути на теми: Перановић. Иначе, да скренем пажњу, нико овде не брани праву веру од некога, поготово не од о. Рафаила. Како да браним, ја не знам ни у шта он човек верује. Ми овде говоримо о његовој конкретној беседи, конкретној теми, и о његовом наступу у јавности генерално. Мени су проблем теме о којима говори, мада колико сам радикалан проблем ми је што уопште јавно прича, јер сам ја за изворно монаштво, дакле одвојиш се од света и ћао, здраво, маните ме се, не долазите ми, не питајте ме за савете, ено вам попови. (не бих да вам причам шта сам ја урадио све са својим приватним стварима, књигама, музиком, стриповима, ДНЕВНИКОМ, кад сам одлазио у манастир после средње школе) Е па нема ћао..овдје смо сви једни за друге,са заједничким циљем ка Христу..шта би било да су свети оци оставили своју науку само за себе..ако већ има оних који су јаки и имају искуство духовног живота,који животом свједоче,није ли нам лакше да им вјерујемо и да их послушамо него да се сами мучимо.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 5 minutes ago, Mиљан Танић рече Па да заједно нађу бољи? bolji je osjećaj kad je heroin dobar a voda skupa i preskupa, nego loš i nikakav + voda skupa i preskupa. Ovo drugo je bio problem u besjedi, jer aj što nemaš da platiš vodu, nego se fiksaš smećem...pa ti nije ni do čega. 10 minutes ago, Mиљан Танић рече (не бих да вам причам шта сам ја урадио све са својим приватним стварима, књигама, музиком, стриповима, ДНЕВНИКОМ, кад сам одлазио у манастир после средње школе) nadam se da si ih zapalio... to je početno djelovanje blagodati, glad za onim što je jedino potrebno... Mиљан Танић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Покемони Демони ______________________________________ Пок = три слова су у ствари три цифре = 666 = Д _______________________________________ Памeтноме доста! Mиљан Танић, Биљана, Јелена011 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 8 hours ago, Srdjan Kotur рече Nisam slušao besedu o heroinu ali ovaj deo, gde o. Rafailo pominje pokemone, jesam. I ono što mislim da je o. Rafailo želeo da kaže jeste da se mnogi danas radije bave besmislicama kao što je traganje za pokemonima nego što hoće da idu u crkvu. браво Срки...бре нико децу да упути да трагају за Христом за спасењем Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Pa zar stvarno niko ne kapira da je heroin stvarno loš, takoreći nikakav Poslano z mojega LG-H850 z uporabo Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Uřaaaaaaassssssssss! Best Pokemon Go commercial ahahahah! Медведев случайно включил музыку POKEMON на заседании- Путин сидит в шоке АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 4 minutes ago, Vrhovac рече Pa zar stvarno niko ne kapira da je heroin stvarno loš, takoreći nikakav E, ali nije. Stvarno nije. Šta više, odličan je. Da je loš i nikakav, nikad ga niko ne bi uzeo. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 E, ali nije. Stvarno nije. Šta više, odličan je. Da je loš i nikakav, nikad ga niko ne bi uzeo. Heroin je pre desetak godina bio odličan...danas pa se nezna šta je lošije koka ili dop..nije ni čudo što ljudi šaltaju na morfij, metadon i sub. Ili s druge strane svako malo overavaju Poslano z mojega LG-H850 z uporabo Tapatalk Mиљан Танић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 1 hour ago, GeniusAtWork рече Памeтноме доста! Светислав Павловић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Sad ste tamo u mom prethodnom postu na videu vidjeli kakav je odnos Čeha i Moravana prema ljudskoj mladunčadi, gori nego i na Balkanu. To sam ja iskusio i na svojoj koži šta to znaři jer mi je baka Moravanka. Ustvari zbog svega toga dugo sam vremena sve do polaska u školu mislio da mi je mama sestra, baka nas švihala i maštrafila oba kako je stigla pa se nije više znalo ko je kome šta. Ne kaže se džabe "češka facka" ("češki šamar"), al bosanski nokaut je još gora stvar. Moj otac bio bokser za mlada pa mu baka nije mogla ništa, zato smo ja i mama dobili batina za sve troje. On svejedno je malo kad bio kod kuće. Ne znate ko je idejni otac Pokemona, To ćete se vrlo iznenadit, odgovor ćete naći u ovom videu: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2016 12 hours ago, Ниџока 1.1 рече Ништа ја не изврћем. Та игрица није тако безазлена како си покушао да је представиш, то потврђује и велики број незгода. Од аутомобила има далеко више штете. Или од компјутера. Зашто онда нема беседа против аутомобила или компјутера? 12 hours ago, Ниџока 1.1 рече Узгред, молио бих линк за то где он наводно каже да су родитељи и деца перверти ако заједно иду на плажу. Од 1:23 (послушај до краја, онај део о "послаганим тјелесима на плажи" и о томе како на њих делује ђаво је вредно коментара). Justin Waters, Милан Ракић, Светислав Павловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2016 U Belgiji umesto pokemona jure knjige Inspirisana igricom „Pokemon Go“, direktorka jedne belgijske osnovne škole razvila je igricu u kojoj učesnici umesto za crtanim monstrumima, tragaju za knjigama. Dok su lovci na pokemone koristili GPS i kameru mobilnog telefona, Avelin Gregoar je smislila igricu za koju je potrebno pristupiti grupi na Fejsbuku „Knjigolovci“ (Chasseurs de livres), prenosi Rojters. Kad igrač pročita knjigu, „oslobađa“ je i vraća u svet, slika je i tu sliku postavlja u grupu na Fejsbuku, i nagoveštava mesto na kojem je knjiga skrivena. Inspirisana Nintendovom igricom, direktorka škole kaže da je ideju za novu varijantu lova dobila sređujući svoju biblioteku, u kojoj nije bilo više mesta za sve knjige. Iako je igra „knjigolova“ počela tek pre koju nedelju, u Gregoarinu grupu na Fejsbuku prijavilo se više od 40.000 ljudi. Među knjigama koje igrači kriju ima svega – od dečjih knjiga do horor romana Stivena Kinga. Da bi sve dobilo na modernijem pristupu, Gregoarova sada želi da ode i korak dalje – pravljenjem aplikacije za svoje „knjigolovce“. Izvor: B92.net ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2016 eto razlicitog pristupa pokemonima... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука