Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Zar sam pisao juce na ovoj temi, jesam mastovit ili nadrogiran, hahahaha:-)

Подели на овим сајтовима

Zar sam pisao juce na ovoj temi, jesam mastovit ili nadrogiran, hahahaha:-)

Tek sad vidim to, i razumijem ono što si mi rekao na početku teme. Ja sam samo vidjela kad si tek došao izjavu 'ja sam aseksualan' i 'nemam (emocionalne) veze i ne želim da imam', jer ja stvarno nemam vremena da čitam toliko tema detaljno. Sjećam se još i svog utiska o dobrom i pametnom mladiću.

Pod uslovom da si iskreno i ozbiljno to rekao, a ne kako stoji u citatu, to te tvoja savjest i ljudsko dostojanstvo tjeraju u, paradoksalno, poniženje, kroz javno ogoljavanje, a da bi te ljudi upoznali i prihvatili, a ne odbacili. Ljudsko dostojanstvo i suština razumnog bića ne podnose neke takve igrarije sa sopstvenim bićem. Daleko od svakog moralisanja. Tvoja savjest te navela i da napustiš crkvu. Čovjekovo biće je daleko više od svega materijalnog i tjelesnog, i čovjek ne mora da bude vjernik da bi to osjetio i priznao. Ovde, u ovoj ŽRU zajednici, su prihvaćeni mnogi ljudi koji su inače na marginama društva, jer po nečemu odstupaju od društvenih ili moralnih normi poželjnog i uobičajenog. Kao što su prihvaćeni i inovjerni i ateisti. Naravno i bigoti su tu sa svojim kamenicama ali im ih oduzimamo i guramo ih u stranu, i uredništvo, i zdravi dio forumske zajednice. Mnogi od nas (tj. praktično bukvalno svi koje forumski poznajem) imamo svoje tajne rane i bolove i slabosti, i mnogo smo drugačiji u stvarnosti od svoje forumske persone. Ali nemamo svi hrabrosti da ih javno priznamo, neki od nas čak ni prijateljima. Ja lično ne odobravam to što radiš za novac, i smatram da ima mnogo časnih načina da se novac zaradi. Ali koliko uspjeh da te skontam  u mnoštvu likova i priča, tvoj ukupni lik je pozitivan i ne odaje propadanje. Izvinjavam se što uopšte procjenjujem.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

ИИ? Промени ли се нешто? Пејџ, не Пејџ? :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Jasta. Fizicko, emotivno, intelektualno, duhovno jedinstvo. (Jerotic)

I onda.. ostaricu cekajuci naa teeeee.... 1306_womens

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Никола Поповић рече

ИИ? Промени ли се нешто? Пејџ, не Пејџ? :D

Hristos u svima i svemu i medju nama, onda ce se lako i Pejdz naci. :)

Moja deviza ne mora da znaci da svakome radi poso.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, gor.anger рече

koji pejđ? đimi? 0504_music

U tom slucaju, obavezno Pejdz. Ili Hendriks :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Сања Т. рече

Samo sam onako svratila...Vidim pise udatima zabranjeno, kad ono @Paradoksologija pisala...ko da zabrani ;)

Paradokso :bighug:neka te uvek ima svuda, k'o i do sad' :)

Ih, koju stranu ranije smo ga nadugačko i naširoko kolektivno smorili svi mi kojima je to eksplicitno zabranjeno :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...