Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Pa dobro što se tiče morala,morala si. :))  

Znala sam da će to neko da kaže, hahahahaha.

Подели на овим сајтовима

a ko si beše ti?   :))

Ja sam samo iskra u plamenu večnosti  koji gori al ne sagoreva. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Пејџ и Нејтан? Љовисна и Ориноко. Касандра и Луис Давид. Роса салвахе и Рикардо. Есмералда и Хосе Армандо. Мариа Гваделупе и Николас

....Росалинда и Фернандо Хосе Алтамирано дел Кастиљо  :D

Подели на овим сајтовима

Y?

Ma bre, lupetam :D

Nego sam mislio da si ti jedna druga Natasa sa foruma. :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Dvoje takodje mogu da funkcionišu, ali znaju da nisu jedno za drugo, nešto ti žulja iako se slažu.

Pa na to sam i mislio dok sam pisao ono, da to sto zulja predstavlja neku smetnju kod drugog, bilo kod jednog partnera ili kod oba. Jer ne moze nesto da zulja u vezi kao apstrakciji, nego samo u stavovima i osecanjima nekog od partnera. Tako da zulja uvek nekog, a ne zulja vezu. Ovo hrkanje je bzvz primer, to sam uzeo da objasnim. 

Ali ono sto se meni cini kod tog zuljanja jeste da ljudi jedni drugima nece da priznaju sta ih to tacno zulja, mozda ih je sramota jer je nesto banalno i stavise smesno, mozda nece da povrede drugog, mozda su perfekcionisti sta znam, ali bitno je da nece da kazu sta ih to zulja. Ja bih rekao da to zulja nije nikakva neodredjena apstrkacija i metafizicka tajna da ni Bog sveti ne moze da odredi sta, vec nesto sto iskljucivo smeta kod drugog ili u vezi drugog. Moze smetati i nedostatak necega. 

Mislim, ajde konrektizuj to nesto zulja, meni je to previse apstraktno i neodredjeno, eto nesto zulja, nesto ne stima. Sta je to nesto? Pritom ne mislim da mi sad nabrajas pojedinance primere, jer se na to ni ne odnosi, posto to ''nesto'' predstavlja jednu opstost generalizaciju koja se srece svuda u svim vezama, i svi vole da je upotrebljavaju kada se raskida, a niko ne zna sta je. Misterija. 

Подели на овим сајтовима

Niko to ne ume da objasni, jednostavno niste na istim talasnim duzinama. Ne oseti se taj sklad kad ste zajedno. Zvuci apstraktno, ali toga ima ili nema, ne moze se raditi da se to postigne.

Подели на овим сајтовима

Reći ću vam ja šta "žulja". Mnogi ljudi su razmaženi i ne žele da ih nešta sputava u ispunjavanju svojih ličnih i najsitnijih prohteva, a kamoli nekih važnijih. Nemaju stvarnog poštovanja prema osobi sa kojom su, računaju da je ona tu za njih i da je lako zamenljiva nekom drugom sa kojom se jednako može živeti, možda čak i bolje. Tuđe potrebe stavljaju iza svojih kao ne toliko bitne.

A onaj sa početka priče na ovoj temi, nije ni tražio ženu koja bi mu savršeno odgovarala, odnosno odgovarala više od drugih žena. Jednostavno se čovek provodio, jer je imao mogućnosti za to, pa je koristio. Jednom se dođe do momenta kad više dalje ne može tako, ali je pitanje da li je tada "idealna" ili više idealnih prilika već propušteno. Po čemu je to jedna prava, a druge tobože nisu? Suština je samo u tome koliko je čovek sebičan i da li uopšte ima obzira prema nekome ko ga zaista voli.

Naravno, u američkim filmovima, glumci su uglavnom lepi i uspešni ljudi kojima je (u filmu) sve dostupno, pa im je život zezanje dok se nešto ne desi i poremeti idilu, jer kada bi se angažovali glumci prosečnog izgleda ili ispodprosečnog, koji žive u uslovima kakvi su zaista u realnom životu, drastično bi opala gledanost tog filma. Bili bi neprimećeni kao mnogi muškarci koji samuju. Amerikanci u filmovima najviše tipuju na emotivnost ženskog dela publike. Dakle to je foliranje mase. Ne postoji srodna duša. Postoje oni koji menjaju partnere, jer im se može i tako žele, a takođe postoje i oni koji žele zajednički život sa jednom osobom. Ovi drugi, ako upoznaju osobu koja ima istu želju, dobijaju šansu za brak i porodicu. Ako je veza zasnovana na iskrenoj ljubavi i želji da se zajedno živi bez podvala, onda nema razloga da brak ne bude uspešan. Današnji trend nije za pohvalu. Forsira se sebično ponašanje, prednost se daje udovoljenju ličnih želja, želi se moć, a da ne ponavljam šta tu moć daje. Mnogo njih ima čak višegodišnje veze, a od braka ništa. Zašto? Zato što je ljubav prestala da bude motiv...

U kom to univerzumu teznja ka ljubavi nije teznja ka udovoljenju licnje zelje, jedne od najvecih???

Подели на овим сајтовима

ил затварам и ову тему, и све постојеће и будуће теме о мушко - женским односима.

Ova i ona druga najfriškija evidentno su ispunile svaku konstruktivnu svrhu. (Oprosti NIdžo, nije do domaćina, već do gostiju). 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ova i ona druga najfriškija evidentno su ispunile svaku konstruktivnu svrhu. (Oprosti NIdžo, nije do domaćina, već do gostiju).

а Ниџојла је лепо нагласио ожењени/удати и уредници стоп. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ја помислим врло често да је и форум евидентно изгубио сваку конструктивну сврху..........сем разбибриге..........

Можете пребацити у сандук предрасуда .

Опростите админи није до домаћина већ до појединих гостију / једна од њих сам и ја /

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

а Ниџојла је лепо нагласио ожењени/удати и уредници стоп. :)

Што искључује и тебе, ако се не варам.

Уредници дошли тек кад је дошло до константног вређања. Имам тамо теме де се пегласм са либералима, не мили ми се да боравим на оваквим темама, ал морам.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Што искључује и тебе, ако се не варам.

Уредници дошли тек кад је дошло до константног вређања. Имам тамо теме де се пегласм са либералима, не мили ми се да боравим на оваквим темама, ал морам.

зашто би мене искључивало?

П.С. и да ме погрешно не разумете, мени не смета ничије учествовање на било којој теми, штавише, много је конструктивније и занимљивије од праћења нечијег монолога или гледања  двоје  који залегну на тему ко смрт на бабу.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ok... Here we go again...

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...