Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Не знам како код тебе рапсодијо у облацима, али код мене у селу такве зову бабадевојкама 

Е да је среће .............

Некада се може остати невин  и после свега....... :coolio:

А некада све и да си............... ниси.

Говорим о невиности као духовној категорији..............ако разумеш о чему ти причам ...........

И на повратку  на исту.............

Покушај  Снеки ............можда се опет  трудом......... и вратиш на то стање............... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Vjeruj mi Natasa da nije, fino se zaradi, ali treba ulagati dosta u sebe:-)

Malo li je, i to je neki kvalitet-lepota i potencija. Plus ako ima šarm, samo jos veci plus.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

baš nemate milosti, šta ste napali na Rapsodiju ko osice

За добрим  к.... се диже  прашина..............

И ни једног јунака да ме брани и да каже коју......... :) мени у прилог ....јади........јади..

Ко би смео против   форумских осица.........не нађе се јунака........да одбрани малу јадну невину Рапси......... :))  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Kako bi bilo da ne spuštamo ni udate ni device? Da li previše tražim?

Код вас изгледа ми само хистеричне имају прођу.............

Подели на овим сајтовима

Е да је среће .............

Некада се може остати невин  и после свега....... :coolio:

А некада све и да си............... ниси.

Говорим о невиности као духовној категорији..............ако разумеш о чему ти причам ...........

И на повратку  на исту.............

Покушај  Снеки ............можда се опет  трудом......... и вратиш на то стање............... 

Искрено Рапсодијо мене само занима хоћеш ли ти доћи да се упознамо у петак? Јер бих заиста волела да видиш како је Парадоксологија једна дивна и мила особа која зрачи благошћу, како је Јелена једна лафица, како је Саша једно надасве добро створење....

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Код вас изгледа ми само хистеричне имају прођу.............

Šta ovo znači? Moj apel je bio upućen Snežani - ne volim izraz "baba-devojke" ni spuštanje neudatih (devica).

Ne volim spuštanje nijedne kategorije žena po kategoriji (posebno onima smišljenim na osnovu seksualnosti), bilo to radili muškarci ili žene.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Или се унормалите, ил затварам и ову тему, и све постојеће и будуће теме о мушко - женским односима. Поједине поруке обрисане.

Наташа., или више немој да разговараш са Твртком, или разговарај без увреда.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Šta si hteo da mi kažeš, Ivane? Vidim da si me citirao, ali odgovor si obrisao.

Ako ti je problem javno, slobodno mi piši na PP.

Ne znam kako ovde delujem, ali zaista ne ujedam.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

За добрим  к.... се диже  прашина..............

И ни једног јунака да ме брани и да каже коју......... :) мени у прилог ....јади........јади..

Ко би смео против   форумских осица.........не нађе се јунака........да одбрани малу јадну невину Рапси......... :))  

ne daj se Rapso, forum je uz tebe!  :navijanje: Samo se plase da se jave  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Šta si hteo da mi kažeš, Ivane? Vidim da si me citirao, ali odgovor si obrisao.

Ako ti je problem javno, slobodno mi piši na PP.

Ne znam kako ovde delujem, ali zaista ne ujedam.

E, ma opusteno, nesto sam hteo, ali sam se predomislio, mislim nebitne neke misli

Sasvim si normalna, i uljudna, i na tome ti hvala :) 

Подели на овим сајтовима

ne daj se Rapso, forum je uz tebe!  :navijanje: Samo se plase da se jave  :smeh1:

Шооооооо....од кога 

Јел се види на сателиту...........

Невиност без заштите ...........јади........јади..............

Кад удари хистерија на невиност.. ..................

Подели на овим сајтовима

Шооооооо....од кога 

Јел се види на сателиту...........

Невиност без заштите ...........јади........јади..............

Кад удари хистерија на невиност.. ..................

Kakav Šekspirovski zaplet! :) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...