Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Сто посто си у праву.....

Али.........али...... ај то реци будали....... ne_shvata

Ако не постанемо луди Христа ради остаћемо луди жена или мушкараца ради. Да се не увриједе двоцијевке може и обоје одједном. (Очекујем нападе ове наше браће нехрићана) :)
Подели на овим сајтовима

Ne postoji opcija za glasanje "Ne postoji jedna jedina Pejdž".

Мислио сам да други одговор покрива овај одговор, али пошто си забедила, ево додајем :)

Парадоксологијо моја цакана, 

Наравно да ценим твоје мишљење и жељу да га поделиш и уделиш савет. Е сада, јасно је да ћу ја, када сам ја у питању конкретно, да одлучим шта је најбоље и у шта ћу да верујем. 

Хвала ти на учествовању! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Али само да вам кажем... статистике кажу да ми у дубини верујемо да постоји неко савршен само за нас, тако да...   :tongue:  Just_Cuz_19

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Али само да вам кажем... статистике кажу да ми у дубини верујемо да постоји неко савршен само за нас, тако да...   :tongue:  Just_Cuz_19

Savrsen je onaj koga prihvatis i sam ga napravis savrsenim ...receno 100 puta al aj opet ....i opet ...Gospodu se pomolimo :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ма људи, кажем вам, ако будете били добри, дође тај неко... И има онда смисла и себе и оног другог усавршити, али мора душа да препозна то прво. 

Подели на овим сајтовима

Savrsen je onaj koga prihvatis i sam ga napravis savrsenim ...receno 100 puta al aj opet ....i opet ...Gospodu se pomolimo :)

Xм, да ли баш? Онда значи ако се довољно отворимо и потрудимо да у сваком видимо лик Божији, свако ће бити савршен?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ma kakva bre crna, u ovom klipu je plava, Pejdz. Covek u kulturoloskom smislu je bice narativa, cak i nihilisti koji svaki pa i narativ svog zivota gledaju na zamisljenom bioskopskom platnu i ironisu, i sve stvari unutar kulture ocenjuje po estetskom dozivljaju nekog konkretnog ili opsteg narativa. Po tome se razvijaju sve kuluture i subkulure. Tako imamo rokere, pankrere, repere, metalce, grandovce, skejtere, bajkere jer je svako od njih nasao veliko estetsko zadovoljstvo u narativu koji su cinili ljudio nosoci tih subkultura. Tako i sto se tice "Pejdz". Ona/onaj pravi je osoba u ciji se narativ, zivotni stil, navike, nacin govore, odevanja unosimo jer pruza veliko estetsko zadovoljstvo a osobu prirodno prepoznajemo kao izvor tog zadovoljstva. Svako ko je stariji od 25 godina je trebao da primeti da covek moze da promeni estetski dozivljaj naspram razlicitih subktultura/osoba i njihovih narativa a ako je makar malo nadareniji govornistvu/umetnosti bilo kakovoj svesnoj manipulaciji simbolima moze i da stvori citave narative i ako padne u iskusenje da cak stvori svoj kult. Tako ko zna da cita/spozna narative drugih ljudi i da svoj spoji/uprojektuje u narative tih ljudi moze naci pravu/pravog u daleko vecem broju osoba nego sto na priv pogled cini. Naravno taj broj osoba ce uvek biti manji od ukupnog broja svih ljudi ali ce biti daleko veci od manje vise svega ocekivanog a pogotovo od prica o srodnim dusama koje su sa svakog stanovista pa i sa hriscanskog vrlo upitna.

Опрости, али не разумем у овом контексту шта подразумеваш под речју "наратив"? Ево гуглао сам да проверим сва могућа значења, и нема их много... 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Gospodu se pomolimo :)

МОЛИТВА УСАМЉЕНОГА

Хтео бих да волим Господе. Сам сам, а хтео бих да нас је двоје. Говорим, а нема никог да ме слуша. Живим, а нема никог да узбере мој живот. Зашто сам толико богат, кад немам кога да обогати? Хтео бих да волим, Господе.

- Чуј ме сине! Умири се - она коју тражиш на путу је к теби. Чекај да она покрај тебе прође. Твоје срце створио сам за њено. Њено срце створио сам за твоје. Чувај себе за њу као што и она чува себе за тебе. Ја вас чувам једно за друго.

Нема више начина на које се може волети; волети увек, у ствари, значи оставити себе и поћи другима ...

Волети - значи заборавити себе ради другога, умрети за себе да би се живело за другог. Волети, понекад је то болно јер, запамти добро: волети значи распињати себе за другог. Амин!

linija_bottom00.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

МОЛИТВА УСАМЉЕНОГА

Хтео бих да волим Господе. Сам сам, а хтео бих да нас је двоје. Говорим, а нема никог да ме слуша. Живим, а нема никог да узбере мој живот. Зашто сам толико богат, кад немам кога да обогати? Хтео бих да волим, Господе.

- Чуј ме сине! Умири се - она коју тражиш на путу је к теби. Чекај да она покрај тебе прође. Твоје срце створио сам за њено. Њено срце створио сам за твоје. Чувај себе за њу као што и она чува себе за тебе. Ја вас чувам једно за друго.

Нема више начина на које се може волети; волети увек, у ствари, значи оставити себе и поћи другима ...

Волети - значи заборавити себе ради другога, умрети за себе да би се живело за другог. Волети, понекад је то болно јер, запамти добро: волети значи распињати себе за другог. Амин!

linija_bottom00.png

И шта нам ова молитва каже, шта, шта?! :) 

Подели на овим сајтовима

Sve bre neko mučenje,razapinjanje,stradanje.Ispada da je ljubav čist mazohizam a ne uživanje u drugoj osobi i njenom društvu.Malko mi to zvuči patološki.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Xм, да ли баш? Онда значи ако се довољно отворимо и потрудимо да у сваком видимо лик Божији, свако ће бити савршен?

Mislim da je to realnost,a koliko smo mi(a i oni,potrebno je ipak dve strane) sposobni da iz nase udaljenosti od prave realnosti(u Duhu Svetome)to prepoznamo to zavisi od nas.Sve je moguce onome koji veruje,ali i onome koji ne vice samo Gospode Gospode vec i vrsi volju Njegovu.Tako nekako :)

Подели на овим сајтовима

Sve bre neko mučenje,razapinjanje,stradanje.Ispada da je ljubav čist mazohizam a ne uživanje u drugoj osobi i njenom društvu.Malko mi to zvuči patološki.

Krale a kako ti to vidis,daj podeli s nama svega ti :)

Подели на овим сајтовима

Krale a kako ti to vidis,daj podeli s nama svega ti :)

Šta?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...